• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hani her gün yapacaktın kapanmanın başladığı günden 17 Mayıs’a kadar her gün spor bekliyorum senden

İyi bari eltine gitmiş en azından 🤣
Yasak bitene kadar buralarda işte🤭babada gelecek.
Bugün baya sıkı tutmam lazim tartilmaya korkuyorum.
Bide pazardan beri WC yede çıkamadım evden çıkınca düzenim bozuldu acayip dişim şu an

27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz

17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma

Su: 2.5 lt olur
afiyet olsun canım çok hafif güzel
27.04.2021 menü

12.30

Sade Türk kahvesi

13.20

Yulaf lapası

19.40

2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata

Yemekten sonra şekersiz çay

Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim

@masal3487
baya güzel menü afiyet olsun canım
Dışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
çok geçmiş olsun canım daha iyi misin?
sabah 10:00 3 hurma

oglen 12 :00 dort sucuk 1 yumurta dan sahanda yumurta
5 zeytin,yarim domates,1 kb peynir

aksam 18:00
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
afiyet olsun canım
Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
oyy kaptanım :( inşallah hamilelik sürecinde rahatsız etmez seni...
Bugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge M Manolya15
afiyet olsun canım
27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık

Çayla
1 dilim soğuk baklava

Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
canım makarna ve bulgur pilavı aynı öğünde fakat miktarları az olduğu için göze batmıyor. baklava biraz fazlalık gibi geldi :D
Sadece salata ile nasıl duruyorsunuz 🧐 ben sadece salata ile dursam ertesi gün 10 kg vermiş gibi hissederim ☹️
tavuklu falan olunca doyurucu oluyor canım
27 Nisan Salı menü

Sahur yok

İftar 19.30

Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
Köz biber salata
2 tane kornişon turşu
Bir bardak sekersız vişne suyu

20.30 da çay
Çayın yanında
8-10 badem
10-15 antep fıstığı

2.5 lt su
Spor yok temizlik yaptım yoruldum yarında kvgili iftara çagırcam sütlaç yapıyorum şimdi😊
afiyet olsun canım benim
27 Nisan menüm

Sahur: 1sahanda yumurta
Kk peynir
1kucuk parmak kalınlığında helva
1dilim ekmek

İftar:
8 YK yağsız fırınlanmış sebze(patates yok)
1kase sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Su:2.5 litre
Spor:70 dk yürüyüş
210 puan

U UcanSupurge G Goklerce
iftardaki ekmek göze batıyor bi tek canım. afiyet olsun
27 Nisan
Sahur
Bir dilim pide
Haşlanmış yumurta
Hoşaf
Domates
Salatalık
5 tane fındık

İftar
Şehriye çorbası bir kase
Bir kâse bezelye yemeği
Bol salata
Bir kase yoğurt

2.5 litre su
afiyet olsun canım güzel
27.04.21
Sahur yok

iftar
2 Servis K taze fasulye
4 yk bulgur pilavı
2 kase cacık (4 kepçe)

21.00
1 bal kabaklı Züber 115 Kl
11 fındık
2 çilek
Sade kahve

su yatana kadar 2 L olur
Spor ne yazıkki yok inşallah yarın ip atalarım
Adım da evin içinde pek atamıyorum gündüz uzanmakla geçiyor çoğu zaman 1000 adımı da yazmaya utanırım 😩
afiyet olsun canım
İyi geceler kızlar 🤗
Bugün sonunda eşim koşu bandını aldı kızlar tabiki denedim yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim daha nabzım düzelmedi 🤭💃 alt bacaklarımın spor yaparken terledigini hiç bilmezdim sauna takım süper terletti kalan 15 günde elimden geldik koşu yürüyüş yapicam bayramda kimse görmeyecek olsa da biraz daha ağırlığımdan kurtulmak istiyorum 😉
kız hemen koşulur mu kalbine zarar. tempolu yürü 1 hafta sonra koşarsın
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
afiyet olsun canım adım sayısı da çok güzel
Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.
ediyorum canım. 1 ay yapacağım bakalım
tunaydin kizlar

27 nisan sali

sahur
4 5 dlm pastirma
1 haslanmis yumurta
2 3 zeytin
2 lokma ekmek

iftar
1 kase tavuklu salata
su 2 lt
afiyet olsun canım güzel
Canım hangi unu kullanıyorsun.afiyet olsun.
canım ekmek için mi sordun unu ? tam buğday ekmeğini marketten aldım. mayasız ekmek yaptığım zaman söke kullanıyorum
Hani her gün yapacaktın kapanmanın başladığı günden 17 Mayıs’a kadar her gün spor bekliyorum senden
kaptanım bana kapanma yok. maalesef kapanmada da her gün çalışacağım. kamu kurumunda çalışıyorum. sabah yazı geldi. yönetici pozisyonundaki amirim de korona olduğu için ben vekalet edeceğim onun pozisyonuna. o bakımdan görevlendirme çıkardılar.
dün o kadar heves ettim ki. tayt ve tshirtümü giydim az uzandıydım. bu uyandım sabah olmuş. spor gitti. ama asla bırakmayacağım. çetelemde 1 gün eksik olması bile canımı sıktı. uyuduğuma sinirlendim ama koca dairede tek kişi çalışıyorum baya yorulmuşum.

İyi geceler kızlar 🤗
Bugün sonunda eşim koşu bandını aldı kızlar tabiki denedim yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim daha nabzım düzelmedi 🤭💃 alt bacaklarımın spor yaparken terledigini hiç bilmezdim sauna takım süper terletti kalan 15 günde elimden geldik koşu yürüyüş yapicam bayramda kimse görmeyecek olsa da biraz daha ağırlığımdan kurtulmak istiyorum 😉
Olsun oglusunun dogumgununde zayıf ol😍😍

afiyet olsun canım çok hafif güzel

baya güzel menü afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun canım daha iyi misin?

afiyet olsun canım

oyy kaptanım :KK43: inşallah hamilelik sürecinde rahatsız etmez seni...

afiyet olsun canım

canım makarna ve bulgur pilavı aynı öğünde fakat miktarları az olduğu için göze batmıyor. baklava biraz fazlalık gibi geldi :KK70:

tavuklu falan olunca doyurucu oluyor canım

afiyet olsun canım benim

iftardaki ekmek göze batıyor bi tek canım. afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım adım sayısı da çok güzel

ediyorum canım. 1 ay yapacağım bakalım

afiyet olsun canım güzel

canım ekmek için mi sordun unu ? tam buğday ekmeğini marketten aldım. mayasız ekmek yaptığım zaman söke kullanıyorum

kaptanım bana kapanma yok. maalesef kapanmada da her gün çalışacağım. kamu kurumunda çalışıyorum. sabah yazı geldi. yönetici pozisyonundaki amirim de korona olduğu için ben vekalet edeceğim onun pozisyonuna. o bakımdan görevlendirme çıkardılar.
dün o kadar heves ettim ki. tayt ve tshirtümü giydim az uzandıydım. bu uyandım sabah olmuş. spor gitti. ama asla bırakmayacağım. çetelemde 1 gün eksik olması bile canımı sıktı. uyuduğuma sinirlendim ama koca dairede tek kişi çalışıyorum baya yorulmuşum.
Saol canım daha iyiyim şükür

selam nasilsiniz 🌸🌸
Burda mübarek Tam yaz havasi var😍
Fazla yemedigim icinde Allaha güc gitmesin cok acim 😩

Canm benm bildigm bel fitigina en iyi gelen spor yuzmek, sirtindaki kaslari calistirip guclendirdigi icin bele olan yuku hafifletiyor,
Burda kapali havuzlar canim.. bu ara nazar degmesin Cok iyim 🌸
Hayırlı akşamlar canım 🥰
Selam canim nasilsin? Nasil gidiyor hayat 😘
hayirli aksamlar canim
burda da coktan kapandi
ama okullar acildi bu hafta
gun yinede tam kapanma olmadi
sadece giyim magzalari kapali
Burda Sadece anaokulu kresler acik canim, Gerisi kapali marketler diger Önemli seyler haricinde🌸
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.
Insallah canim kolaylikla gitsin ins 🌸
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.
62 küsür olmustum canim bi ara 63 gördüm ama o sanirim su icemedigim icindi😄 Cuma ya Bende tartilirim Sizle🙂 belki daha cok asılırım

selam nasilsiniz 🌸🌸
Burda mübarek Tam yaz havasi var😍
Fazla yemedigim icinde Allaha güc gitmesin cok acim 😩

Burda kapali havuzlar canim.. bu ara nazar degmesin Cok iyim 🌸

Selam canim nasilsin? Nasil gidiyor hayat 😘

Burda Sadece anaokulu kresler acik canim, Gerisi kapali marketler diger Önemli seyler haricinde🌸

Insallah canim kolaylikla gitsin ins 🌸

62 küsür olmustum canim bi ara 63 gördüm ama o sanirim su icemedigim icindi😄 Cuma ya Bende tartilirim Sizle🙂 belki daha cok asılırım
İzmir de bugün yağmurlu dün ki havaya inat :)

Slm kizlar birsuru alintim vardi silîndi telefon kafayi yiyo benim belli
Asiri bir halsizlik ve migrenle ugrasiyom kacgundur bitmedi giitti su reglin zorluklari bir ay rahat geciriyosam obur ay hergun basagrisi yorgunluk karin agrisi oluyo umarim cumaya 56 kusurleri gorurum sanki 57 de tikandim bugunde tartildim ama yok dunde acliktan olé olé yattim oysa

Bide pazardan beri WC yede çıkamadım evden çıkınca düzenim bozuldu acayip dişim şu an
Şekersiz komposto yap canım istersen halledersin tartı önü insAllah
canım makarna ve bulgur pilavı aynı öğünde fakat miktarları az olduğu için göze batmıyor. baklava biraz fazlalık gibi geldi :KK70:
Aynen o olmasa iyiydi tabi
Isınıp koştum bklm sıkıntı olmaz insAllah
Olsun oglusunun dogumgununde zayıf ol😍😍
insAllah canım 🤲🤗

Asiri bir halsizlik ve migrenle ugrasiyom kacgundur bitmedi giitti su reglin zorluklari bir ay rahat geciriyosam obur ay hergun basagrisi yorgunluk karin agrisi oluyo umarim cumaya 56 kusurleri gorurum sanki 57 de tikandim bugunde tartildim ama yok dunde acliktan olé olé yattim oysa
Geçmiş olsun canım

İzmir de bugün yağmurlu dün ki havaya inat :)
Bizim burasında yarından itibaren yağmurlu gösteriyor bakalım 😄
Cok geçmiş olsun 🌸

Abooo 70i gördüm deme please
oyy kaptanım :KK43: inşallah hamilelik sürecinde rahatsız etmez seni...
İnşallah canım şükür 3 gün süründürdü ama dünden bu yana iyi sayılırım
dün o kadar heves ettim ki. tayt ve tshirtümü giydim az uzandıydım. bu uyandım sabah olmuş. spor gitti. ama asla bırakmayacağım. çetelemde 1 gün eksik olması bile canımı sıktı. uyuduğuma sinirlendim ama koca dairede tek kişi çalışıyorum baya yorulmuşum
Aaaa ne anladım ben bu işten
Regl döneminde migren tutabiliyormuş canım göreceksin elbette canım sakin ol aceleci davranma

Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.

Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.

Sorma benim de bozulmuyor değil 😞😞

Galiba linç için geç kaldim 🙈🙈

2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli

Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de 😘😘

Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.

Kaç kilosun şu an cok mu aldin.

Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.

Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum
Eloşşşş sen kaç kilosun şuan

26 nisan

Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 12:30

1 içli köfte (haşlanmış)

1 biber dolması

Akşam yemeği 17:30

1 büyük kase Sezar salata

Ara öğün: 18:50

1 hurma

1 gün kurusu

Spor yapamadım. O kadar yoruldum ki. Yoğun bir gündü. Akşam 8de uyudum. Sabah 8de kalktım 😂🙈 12 saat aralıksız
Kiz masallah ne kadar cok uyuyorsun sen 😂 hic gozum kalmadi kij😂😂
Kizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.

Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.

Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.

Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım

Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye :KK70: :KK70:
Allah kolaylik versin canim, en azindan 15 gun sende kalmayacak 😂 ya simdi yaz geldi biz de koye gectik benim de duzenim bozuldu ister istemez :( evde spor da yapabiliyordum, onumzdeki hafta ici evde oluruz ama sonra yine koye cikariz mecbur
Ya hic sorma canm ben de ayniym, 3 gundur bas agrisi halizlik aldi basin gidiyor, dedign gibi bir ay iyiysem diger ay felaket geciyor

Kizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.

Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.

Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.

Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım

Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye :KK70: :KK70:
Bu ilk cümle bana yapılan bir açıklama:))) ve G Goklerce ye:))

Back
X