- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #437.981
Olur mu ki gerçekten.Hayali bile güzelBi 10 kilo daha gidince şu 42 beden etek düşer bile belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu ki gerçekten.Hayali bile güzelBi 10 kilo daha gidince şu 42 beden etek düşer bile belki
Zehraya söylersen çok memnun olurumAaa 10az, herkes yaşı kadar yesin eküirim:))
Bi de bunu deneAy başka zamanlarda da yemiyim, şeyini çıkartıyorum çünkü farkındayım
Yoksa her gün 10 hurma inan bana mısın demez. Çikolata aramam ama hurmaya bayılıyorum
6 ay sonra yersin o dogumdayken ,çaktırmaZehraya söylersen çok memnun olurum
Yoksa 36 da yerim 46 da![]()
Ahahahahah
Aynen canim kendi duzenimzde daha rahat oluyor ama ne yapayim kizma kv bakiyor ve koyu cok seviyor, bahce falan yapiyor benim yuzumden bahcesinden olmasini istemiyorum, kizma koyde bakiyor yaz donemi ben de ordan gidip geliyorum ise , hem kiz icin de iyi oluyor aksama kadar disarda oynuyorBakalım bugün olmazsa yarına yapar içerim ins
Gormemisimdir ins
Allah sanada kolaylık versin canım.
Kendi düzenimiz başka tabi
Ahaahhaa aynen evet
Gercekten ayip yani, hem o kadar arayip hme de boyle bekletmekselam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
Guzel canm hatta baya hafifOglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak
ara 14:00 sekersiz kahve
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu
2,5 litre su
gündüz öğünlerin süper akşam öğününde karbonhidrat çok09.00 minik tava menemen
11. 00 kahve
13.00 tereyagında ıkı yumurta beyazı
15.00 1 hurma,1 griserin
18.00 1 kepce yayla corba,1 kepce pattis yemegi , 5 kaşık yogurt
Su 3 litre
Spor yok
Aflyet olsun canım evet artık adım bildirimlerinde epey düşüş var tüm takımda27 Nisan Salı Menüm
Sahur
1 yumurta
1 ceviz
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez
İftar
6 kaşık barbunya
6 kaşık Yoğurtlu pazı kavurması
22:00 4-5 fındık +1 hurma
2.5 litre su
Adım sayım 1700 (uzun zamandır bilekliği takmıyordum hiç halim yok zaten 300 -500 atıyorumdur diye iyice soğudum ama dün itibariyle az da olsa hergün bildirecrğim böyle iyice hareketsiz kaldım )
U UcanSupurge
Almanya canımHangi il canım
Napim canım iş güç çocuklar, iki gündür evdeydim yarın yine işe devam.. 62 küsürdüm canım cumayabwnde tartışmam heyecanlıyımAleyküm selam canım aynı devam hayat annemlerdeyimsen nasılsın napıyorsun kaç kilosun
Niye olmasın o kadar emek sarf edip yılmadan devam ediyorsunOlur mu ki gerçekten.Hayali bile güzel![]()
Yok artıkZehraya söylersen çok memnun olurum
Yoksa 36 da yerim 46 da![]()
Aflyet olsun canım iftar - sahur başlıklarının yeri karışmış sadece28 Nisan
İftar
Bir dilim pide
Bir dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık
Sahur
Bir kase yeşil mercimek çorbası
4 kaşık kuş başı
1 hurma
Yatana kadar
2 litre su
Ben hurmayı cok severim ve baya yiyorum iftardaBi de bunu dene
![]()
Hurma Medine Kg - Migros
Yüksek lif içerir. Sindirime yardımcı olur.Lezzetli ve besleyici bir hurma çeşidi olan Medine Hurma, enfes tadıyla damak zevkinize hitap ediyor. İçerisinde birçok vitamin ve minar.www.migros.com.tr
,![]()
Aksam 5-7 kaşık yiyince , gece kruvasam gomuyom daha mı iyi zehroşşşgündüz öğünlerin süper akşam öğününde karbonhidrat çok
Aflyet olsun canım evet artık adım bildirimlerinde epey düşüş var tüm takımda
Ben de diyom bu işte bi terslik var :)) karışmış hakkatNiye olmasın o kadar emek sarf edip yılmadan devam ediyorsun
Yok artıkEzonun dediği gibi doğuma gideyim öyle ye
Aflyet olsun canım iftar - sahur başlıklarının yeri karışmış sadece
İnşallah buradaki herkes istediği kiloya insin .tekrar almasın.Ben de inşallah rabbim.bende ineyim gönlümdeki kiloya bir daha da almayımNiye olmasın o kadar emek sarf edip yılmadan devam ediyorsun
Yok artıkEzonun dediği gibi doğuma gideyim öyle ye
Aflyet olsun canım iftar - sahur başlıklarının yeri karışmış sadece
öyle kuzum dedim bu şekilde sistem ilerliyorlarsa sizin işlerinizde düzensizdir kusura bakmayın ben çalışamam bu şekildeBeni işten çıkaran firma burda 5 kişiyle ayrı ayrı mulakat yaptırmısyçtı, o da yetmedi ankarada bırıyle gorus bide dedıler tmm dedim , gittim sabahın köründe kamil kocla okdr yolu, gıttım mekana , goruscegım adam baska sehırdeymiş, ta gece doncekmiş...planlamaya bak . İk yı aradım aaa tüh atlamısım dıyo... adamla gece otogarda iş gorusmesı yaptık..şeytan dedi bas git , sabretrım ama cok sınırlenıo ınsan. Baska sehırde boşboş dolaş gun de gecmuo..bu şirketten cacık olmıycagı ordan belliymiş baksana
Kahveyi benden cok seven biri28.04.2021 menü
12.00
Sade Türk kahvesi
13.00
4 yk piyaz
1 parça avuç içi kadar ızgara tavuk
4 dilim kızarmış patates
14.30
Sade Türk kahvesi
20.00 sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre
masal3487
Bugün de günümü hiç ettikleri için ara öğün vs yapamadım.
İşte buöyle kuzum dedim bu şekilde sistem ilerliyorlarsa sizin işlerinizde düzensizdir kusura bakmayın ben çalışamam bu şekilde
Deme öyle demeee beni yoldan çıkarma hurmalarım bitiyorken, Zehra yetişşşBi de bunu dene
,![]()
Hurma Medine Kg - Migros
Yüksek lif içerir. Sindirime yardımcı olur.Lezzetli ve besleyici bir hurma çeşidi olan Medine Hurma, enfes tadıyla damak zevkinize hitap ediyor. İçerisinde birçok vitamin ve minar.www.migros.com.tr
![]()
Hahaha6 ay sonra yersin o dogumdayken ,çaktırma![]()