• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

17 haftalık canım geçenki kontrolünde erkeğe benzettiğini söyledi kesin değil dedi iyiyim şükür evdeyiz sen neler yapıyorsun ?
Kardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Bel ve bacak ağrılarım oldu allerjik öksürük fln derken 1aydan fazla hastanelerde geçti zamanım

Bizim gibi yapın eşim öğlene kadar uyur ben erken kalkarım akşam ben erken yatarım o geç yatar o uyanıkken iş vs derken bi iftardan sonra bir araya geliyoruz :KK70:
Kız nerde uyusun kızım babasını uyandırmadan durmaz adamı oruçlu oruçlu rehin alıyor yine sorumluluk bende yani

Kardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Bel ve bacak ağrılarım oldu allerjik öksürük fln derken 1aydan fazla hastanelerde geçti zamanım
Aaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?

Ohh miss gibi menü diyecektim ki sondaki tatlıyı gördüm o da azmış neyseki 🙃
Evet maalesef yedim sondu
28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık

iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu patlıcan fırında

Filtre kahve + Züber

Su 2 buçuk olur yatana kadar
Spor yok
U UcanSupurge
28 Nisan Çarşamba menü

Sahur

Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay

İftar 19.30

Bir kase mercimek corbası
Dört kasık bulgur pilavı
Bes altı kasık sac kavurma
Coban salata, Köz biber salata
İki çatal havuç tarator

2 lt su
Spor yok aksama kadar hareket ettim zaten hic oturmadım hazırlık yaptım kvgil geldi.
Baklava almıslar yemedim, sütlaç yaptım tadına bile bakmadım
Afiyet olsun kızlar güzel menüler 😘
Valla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardı 😂 fakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor
Halledersin insAllah cnm wc işini de merakla bekliyorum
Dün rahim filmi çekildi çok şükür herşey normal tedavi için biraz daha bekliyeceğim
Hakkınızda hayırlısı canım insAllah güzel sonuç almana sevindim
Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 13:00

1 kase brokoli çorbası

3 yk etli nohut

Ara öğün 19:15

2 ceviz

1 muz

Akşam yemeği 20:00

1 tabak fırında kabak

3 yk yoğurt

Su:2,5 litre

İp atlama : 400 - 80 puan

bacak hareketi : 200 - 40 puan

Toplam - 120 puan
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok geçmiş olsun canım

Aaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Sağol canım d vitaminim 10lara düşmüş ondan kaynaklıymus ağrılarım
Babamda yoğun bakima alınacağı için ameliyat sonrası yapılmadı ameliyati vakalar artınca kaldı öncelik hayati riski olanlar içinmiş

Evet maalesef yedim sondu

Afiyet olsun kızlar güzel menüler 😘

Halledersin insAllah cnm wc işini de merakla bekliyorum

Hakkınızda hayırlısı canım insAllah güzel sonuç almana sevindim

Afiyet olsun canım güzel menü

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım aa 85kiloya düşmüşsün bi kirabilsen şu 80 bandını
Benimde 80de takıldı kaldı

İyi geceler kızlar bugünün sporunu da yaptım yarım saat koşu hızlı tempo yürüyüş karışık hemen duşa ardından emzirme derken yenice geldim tatlıya 5 günlük yemin etmiş bulunmaktayım pazartesi tartısında sonra belki güllaç, dondurma ya da sütlaç yerim azıcık 🙋☺️

Bir de Ramazan’da kilo veremiyorum diyordu isteyince veriliyormuş değil mi Leylağım 😘
Kesinlikle canım 👍
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah

Saol canim

Cok guzel afiyet olsun canim

Saol canim😘

Afiyet olsun canim

Saol canim

Bes hurma cok ama gerisi guzel afiyet olsun canim

Insallah canim neden olmasin biz iradeli bayanlariz sende gorceksin o gunleri ugras gosterdigin bir sey hayal degildir bence

Saol canim 😘

Ben gormediydim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim az sporu arttirmak lazim bnce inatci kilolardayiz sporla kirabiliriz bunu bence

Afiyet olsun canim guzel menu

Saol canim 😘

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim hic bisi yemiyon valla

Saol canim

Ramazanda menulerin cok guzel canim afiyet olsun

Kovalari cok ama cok iyi tanirim en iyi arkadaslarim kovalardir bak ekurimde kova cikti 😘
Cok sag ol canım, ınsallah karsılığını alırım bu menulerın, 😊
28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık

iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası

Filtre kahve + Züber

Spor yok
U UcanSupurge
Guzel menu canım afiyet olsun
160 canim, sanirim spor yapmisligimin etkisinden orantili aldim kilo.. yinede oldugum kiloya yavas yavas dönmeye calisicam
Kac kilo ile mezun olmıstun canm
28 Nisan Çarşamba menü

Sahur

Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay

İftar 19.30

Dört kasık bulgur pilavı
İki çatal havuç tarator

2 lt su
Spor yok aksama kadar hareket ettim zaten hic oturmadım hazırlık yaptım kvgil geldi.
Tebrik ederim buyuk bir sınavdan gecmıs sın 👏👏
Valla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardı 😂 fakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor
Ayy hadi inşallah, benim bu hafta cok umudum yok acıkcası 😐
Ne kadar kizsan haklisin canım ya 🙈 dua grubuna yazıyorum diyetten bayaga uzaklastim
Diyetisyenim covit olunca bıraktım evde kendi kendime bi düzen olusturdum almiyorumda veremiyorumda 78 düştüm sonra tekrar 80de kaldım
Hos geldın canım nerelerdeydin, izledik seni 😊
Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 13:00

1 kase brokoli çorbası

3 yk etli nohut

Ara öğün 19:15

2 ceviz

1 muz

Akşam yemeği 20:00

1 tabak fırında kabak

3 yk yoğurt

Su:2,5 litre

İp atlama : 400 - 80 puan

bacak hareketi : 200 - 40 puan

Toplam - 120 puan
Gayet guzel menu canım afiyet olsun

insAllah ya aynen artık 70li rakamları görmek istiyorum
Kardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyo

Kardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyo
Ben değerlendiremedim pek canım ya yürüyüş düzenli yapma imkanım olmadı yedim de yani bayaaaaaa motivasyonda süreklilik onemlı sağlık olsun yavaş gidiyor ama gidiyor benimde şimdilik hamile kaldığım kiloma döndüm şükür bklm bundan sonrası daha önemli benim için
Kızlar telefonum bozuldu, başka telefondan gırıs yaptım ıyı ki sıfremı hatırladım yoksa cok zorlanırdım, bu haftanın spor puanları dıger telefonun not defterinde kaldı, oraya not ediyordum ınsallah açılır telefonum ☹️
Ya insAllah düzelir canım ya

Ben değerlendiremedim pek canım ya yürüyüş düzenli yapma imkanım olmadı yedim de yani bayaaaaaa motivasyonda süreklilik onemlı sağlık olsun yavaş gidiyor ama gidiyor benimde şimdilik hamile kaldığım kiloma döndüm şükür bklm bundan sonrası daha önemli benim için

Ya insAllah düzelir canım ya
Ha gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydi

Ha gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydi
Evet canım çok az fark var aramızda MaşAllah güzel verdi 7 ayda 25 kg istikrarla eriyor 🤩

selam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
Sana gıcıklık olsun diye kasten mi yaptılar canım? Öyle bir şey mi hissettin?
Oglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak

ara 14:00 sekersiz kahve

ara 16:00 sekersiz kahve

aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu

2,5 litre su
Gayet hafif bir menü afiyet olsun canım
28 Nisan menüm

Sahur:
1 küçük karışık tost
1yumurta

İftar:
1kepce mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
2 hurma

Su:2.5 litre
Spor:32dk zumba
32 dk kardio
256 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım gayet güzel
28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata

Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı

Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah
Afiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel
Bugün
İftar 19.22
1 küçük çerez kasesi kadar nohutlu bulgur pilavı
2 fırın köfte
2 dilim fırın patates
1 bardak ayran
Bol salata
1 kahve
5 hurma (dayanamadım, bitince başka almıycam, az kaldı bana düşmez sanırım artık kızım ve eşim de benim gibi 10 tane yiyor)
U UcanSupurge canım sen bunu okuma bebiş için 🙈
2 lt su içerim yine
Çok kalabalık canım iftar. Afiyet olsun ☺️
09.00 minik tava menemen

11. 00 kahve

13.00 tereyagında ıkı yumurta beyazı

15.00 1 hurma,1 griserin

18.00 1 kepce yayla corba,1 kepce pattis yemegi , 5 kaşık yogurt

Su 3 litre

Spor yok
Afiyet olsun canım. Yayla çorbası pirinçli miydi? Patates karbon. Ama gün içinde ekmek tüketilmediği için göze batmıyor.
27 Nisan Salı Menüm
Sahur
1 yumurta
1 ceviz
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez

İftar
6 kaşık barbunya
6 kaşık Yoğurtlu pazı kavurması

22:00 4-5 fındık +1 hurma

2.5 litre su
Adım sayım 1700 (uzun zamandır bilekliği takmıyordum hiç halim yok zaten 300 -500 atıyorumdur diye iyice soğudum ama dün itibariyle az da olsa hergün bildirecrğim böyle iyice hareketsiz kaldım )
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım
28 Nisan
İftar
Bir dilim pide
Bir dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık

Sahur
Bir kase yeşil mercimek çorbası
4 kaşık kuş başı
1 hurma

Yatana kadar
2 litre su
Güzel canım afiyet olsun
28 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez
Maydanoz domates

İftar
4 kaşık yoğurt +1 kaşık keten tohumu
6 kaşık bamya
Şimdilik 2 litre 2.5 olur
Adım sayım 4407
U UcanSupurge
İlerleyen saatte hurma yemeyi düşünüyorum
Afiyet olsun canım. Bamya sindirimi güzelce çalıştırır inşallah 😊
28.04.2021 menü

12.00

Sade Türk kahvesi

13.00

4 yk piyaz

1 parça avuç içi kadar ızgara tavuk

4 dilim kızarmış patates

14.30

Sade Türk kahvesi

20.00 sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre

@masal3487

Bugün de günümü hiç ettikleri için ara öğün vs yapamadım.
Çok fazla Türk kahvesi içiyorsun. Çarpıntı falan yapmıyor mu? Tansiyonu da oynatır haberin olsun
3ay deneme süresi kafamıza yatmazsa 6 aya çıkartırız denemeyi deneme süresince asgari ücret sonra 3200 dedi. bende ilk yerde hep sizin takdiriniz derdim ama pişince şimdi rakamı söylüyorum siz ne düşünüyorsunuz üzerine konuşalım diyorum.
Canım kanunen 6 ay deneme süresi yapamaz. En fazla 4 ay. O da toplu iş sözleşmesiyse
28.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi, 2 ceviz

19.30
1 kepce mercmek corbasi(sade)
3 kemikli parca firin tavuk, salata, 3 hurma

Su:2.5 lt olur
Çok güzel canım. Afiyet olsun
28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık

iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası

Filtre kahve + Züber

Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım gayet güzel
28 Nisan Çarşamba menü

Sahur

Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay

İftar 19.30

Dört kasık bulgur pilavı
İki çatal havuç tarator

2 lt su
Güzel bir sınav vermişsin canım afiyet olsun 😊
Ay hadi inşallah ya darısı bana 😂😂😊😊
Akşam kabak + yoğurt yapılmış ooo cumaya hazırlanıyoruz demek ki
Kaptanım sporumu yapıyorum. Dün akşam yemeğinde salata yedim sadece. Bugün de kabak yoğurt. Yarın da kabak yoğurt yerim Ya da sadece çorba içerim. Artık 76 görmek istemiyorum. Hala daha görürsem bir problem var yani vücutta

Kızlar telefonum bozuldu, başka telefondan gırıs yaptım ıyı ki sıfremı hatırladım yoksa cok zorlanırdım, bu haftanın spor puanları dıger telefonun not defterinde kaldı, oraya not ediyordum ınsallah açılır telefonum ☹️
Ay canım benim inşallah açılır. Hiç sevmem teknolojik şeyler bozulmasını. Çok etkiliyor hayatı

Back
X