• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay karnım şiş baya. Dedim acaba regl mi yaklaştı. Bir de çok gergindim gün boyu. Uygulamayı açınca gördüm 3 gün kalmış. İnşallah cuma tartıda sıkıntı çıkarmaz

Eklentiler

• E1AB8A24-1714-4E67-889C-7936D8CC236A.webp
    E1AB8A24-1714-4E67-889C-7936D8CC236A.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 23
Sana gıcıklık olsun diye kasten mi yaptılar canım? Öyle bir şey mi hissettin?

Gayet hafif bir menü afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım gayet güzel

Afiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel

Çok kalabalık canım iftar. Afiyet olsun ☺️

Afiyet olsun canım. Yayla çorbası pirinçli miydi? Patates karbon. Ama gün içinde ekmek tüketilmediği için göze batmıyor.

Afiyet olsun canım

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Bamya sindirimi güzelce çalıştırır inşallah 😊

Çok fazla Türk kahvesi içiyorsun. Çarpıntı falan yapmıyor mu? Tansiyonu da oynatır haberin olsun

Canım kanunen 6 ay deneme süresi yapamaz. En fazla 4 ay. O da toplu iş sözleşmesiyse

Çok güzel canım. Afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel

Güzel bir sınav vermişsin canım afiyet olsun 😊

Ay hadi inşallah ya darısı bana 😂😂😊😊

Kaptanım sporumu yapıyorum. Dün akşam yemeğinde salata yedim sadece. Bugün de kabak yoğurt. Yarın da kabak yoğurt yerim Ya da sadece çorba içerim. Artık 76 görmek istemiyorum. Hala daha görürsem bir problem var yani vücutta
Yok canım şahsıma bir gıcıklık değil iş yerinin aymazlığı işte . Seviyorum Türk kahvesini çarpıntı yapmıyor da tansiyonum ondan da düşüyor olabilir

Ay canım benim inşallah açılır. Hiç sevmem teknolojik şeyler bozulmasını. Çok etkiliyor hayatı
Ben de sevmiyorum ya, sımdı Baska telefona taktım numaralar falan yok, inşallah dıger telefon yarın halledilir yoksa nasıl kurarım bu telefona herseyı zaten anlamıyorum teknolojiden, yeni telefon alayım desem yasak geliyor 17 mayısa kadar alamam tam zamanında yanı

Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 13:00

1 kase brokoli çorbası

3 yk etli nohut

Ara öğün 19:15

2 ceviz

1 muz

Akşam yemeği 20:00

1 tabak fırında kabak

3 yk yoğurt

Su:2,5 litre

İp atlama : 400 - 80 puan

bacak hareketi : 200 - 40 puan

Toplam - 120 puan
Afiyet olsun canim
ayet hafif bir menü afiyet olsun canım
Saol canim

Uzatma yaparlar canım patronlara mobbing kapısı. Açacaklar ya sözleşmeye pek yanaşmıyor canım iş verenler bu süreçte nasıl hak ödemeden çkkartırız diye bakıyorlar yeni yeni işten çıkış kodları geliyor ahlaksızlık vs gibi.
Canım bizimkiler itibarlarından korkar biraz, yasak uzatılırsa , istifa etmişim gıbı yapılıp tazmınatım ya da paket tazmınat verılemes mi , bu el altı mı oluyo .onlar benden ben onlardan kurtulsun amaç.ik cı oldugun için soruyorum, bu pandemı donemınde tazmınatı alma yolumuz yokmu

Canım bizimkiler itibarlarından korkar biraz, yasak uzatılırsa , istifa etmişim gıbı yapılıp tazmınatım ya da paket tazmınat verılemes mi , bu el altı mı oluyo .onlar benden ben onlardan kurtulsun amaç.ik cı oldugun için soruyorum, bu pandemı donemınde tazmınatı alma yolumuz yokmu
karşılıklı anlaşma ile yapılabilir bu. sana iş yeri daha alt mevki teklif etmiş gibi gösterir sen kabul etmezsin o zaman haklı fesih yaparsın. haklı fesihten alabilirsin maaşını. diyelim satın alma uzmanısın sana büro elemanlığı teklif ediyor iş veren yazılı bir şekilde ama ve sana işçi tarafından haklı fesih sebebi doğuyor kıdemin ve aynı zamanda işsizlik maaşı almaya hak kazanıyorsun

ya da sigorta girişn 99 yılı öncesi ise ve toplamda 15 yıl çalışma ile 3600 gün sgk yatmışın varsa sgkdan emekliliğe hak kazanmıştır diye bir yazı alıp yine kıdemini alabiliyorsun ama bunda şart 99 yılı dahil olmak üzere sgk girişin olması 2000 yılında başlamış bile olsa sgkn kabul olmuyor M Manolya15

ya da sigorta girişn 99 yılı öncesi ise ve toplamda 15 yıl çalışma ile 3600 gün sgk yatmışın varsa sgkdan emekliliğe hak kazanmıştır diye bir yazı alıp yine kıdemini alabiliyorsun ama bunda şart 99 yılı dahil olmak üzere sgk girişin olması 2000 yılında başlamış bile olsa sgkn kabul olmuyor M Manolya15
Yok canım okdr olmadı benım ya

yada mesela 3-4 senelik elemansın canım. belirli süreli sözleşme bitimi diye çıkışını verirler senin el altından ilk girdiğin tarih ile çıkacağın tarih arasında bir sözleşme imzalanır sen tazminatını alırsın yine işsizlik maaşı hakkın doğar M Manolya15
2 yıllıgın canım ben, belirli bir yıl kıstasımı var niye 3-4 yıl dedin .
Peki arabulucuya dava açmadan gıdılebılıomu, açarsak arabulucu devreye gurebılıo ancak demi?

2 yıllıgın canım ben, belirli bir yıl kıstasımı var niye 3-4 yıl dedin .
Peki arabulucuya dava açmadan gıdılebılıomu, açarsak arabulucu devreye gurebılıo ancak demi?
misal verdim 3-4 sene diye canım. önce arabulucu ardından dava. mesela benim ilk işyerim ile alacağım hakkında davalığız maaşımı ödemediler çıktığımda sözde ihbara saymışlar. avukatım 2 kere arabuluculuk çağrısında bulundu. ilkinde bekliyorsun ya gelmezler yada olumsuz olursa 2. çağrıyı yapıyor arabulucu 2. de olumsuz olursa dava açma hakkın doğuyor

karşılıklı anlaşma ile yapılabilir bu. sana iş yeri daha alt mevki teklif etmiş gibi gösterir sen kabul etmezsin o zaman haklı fesih yaparsın. haklı fesihten alabilirsin maaşını. diyelim satın alma uzmanısın sana büro elemanlığı teklif ediyor iş veren yazılı bir şekilde ama ve sana işçi tarafından haklı fesih sebebi doğuyor kıdemin ve aynı zamanda işsizlik maaşı almaya hak kazanıyorsun
Anladım

Back
X