• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşim elektrikli ızgara almış bugün sürpriz yapmış akşam mangal yapacakmış balkonda 😂😂 ben de işten sonra kuaföre geldim. 17 gün kuaförler kapalı olacak. Kaşlarım aldı başını gitti. Her yer öyle kalabalık ki zor randevu aldım
Güzel oluyor mu acaba🤔et delisi olarak tam bizlik bir şey sanki😀

29.04.2021 menü

7.30

Sade Türk kahvesi

1 tane taze hurma

08.20

Yulaf lapası

11.10

Tuzlu ayran benm tansiyon gene düştü

13.30

2 çatal limon tatlısı

Anneme gittim kapanma öncesi göreyim bayramda da gidemeyeceğim diye yapmış kıyamadım 2 ufak çatal aldım kalanı paket yaptırdım yarın yerim eve götüreyim dedim :)

17.30

Ton balıklı salata

Ayran

Su :2 litre

masal3487 masal3487

Güzel oluyor mu acaba🤔et delisi olarak tam bizlik bir şey sanki😀
Biz çok memnunuz canım mangaldaki is kokusu dışında lezzet aynı hatta bence aldığımiza pişman olur muyuz dedim alırken ama şimdi iyi ki almışız diyorum
29.04.2021 menü

7.30

Sade Türk kahvesi

1 tane taze hurma

08.20

Yulaf lapası

11.10

13.30

2 çatal limon tatlısı

Anneme gittim kapanma öncesi göreyim bayramda da gidemeyeceğim diye yapmış kıyamadım 2 ufak çatal aldım kalanı paket yaptırdım yarın yerim eve götüreyim dedim :)

17.30

Ton balıklı salata

Ayran

masal3487 masal3487
Afiyet olsun canım güzel menü

Biz çok memnunuz canım mangaldaki is kokusu dışında lezzet aynı hatta bence aldığımiza pişman olur muyuz dedim alırken ama şimdi iyi ki almışız diyorum

Afiyet olsun canım güzel menü
Baktım da elektrikli çok fazla model var siz hangi marka aldınız?

Baktım da elektrikli çok fazla model var siz hangi marka aldınız?
Biz a101e gelenden aldık cnm tost makinesi formunda olanları da var nette onlara da iyi diyolar bu işimizi görüyor bizim fiyatına göre kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-29-18-15-30-13.webp
    Screenshot_2021-04-29-18-15-30-13.webp
    22 KB · Görüntüleme: 22
Selamlar canlar 🥰😍
Sabah mutfağa bir girdim buzdolabının içi karismis düzenleyim derken kendimi buzlabinj temizlemiş şekilde buldum. Mutfak dolaplarını yüzden sildim camida eksik kalmasın onunda siliyin dedim çok güzel oldu mis gibi. Feci susadım hah bugün yeter dedim ama yokkk Hatice dururmu yatak odasını toplamaya girdim havalandı diye cami açtım cam berbat hadi bide orayı sildim. Eee bu kadar yapmisken evleri toptan supurmeden olmaz derken şu anda iftarı dört gözle bekliyorum coooook susadım ne olacak benim bu halim acaba🙄😔🤭🤭

Akşama menemen ve kahvaltılık var hafif geçireceğim ins bugunki tartı pek memnun etmedi😏

Selamlar canlar 🥰😍
Sabah mutfağa bir girdim buzdolabının içi karismis düzenleyim derken kendimi buzlabinj temizlemiş şekilde buldum. Mutfak dolaplarını yüzden sildim camida eksik kalmasın onunda siliyin dedim çok güzel oldu mis gibi. Feci susadım hah bugün yeter dedim ama yokkk Hatice dururmu yatak odasını toplamaya girdim havalandı diye cami açtım cam berbat hadi bide orayı sildim. Eee bu kadar yapmisken evleri toptan supurmeden olmaz derken şu anda iftarı dört gözle bekliyorum coooook susadım ne olacak benim bu halim acaba🙄😔🤭🤭

Akşama menemen ve kahvaltılık var hafif geçireceğim ins bugunki tartı pek memnun etmedi😏
Hay maşAllah vala epey iş yapmışsın akşamı abartma yarın bı de tartı güzel gösterirse süper olur
Afiyet olsun canim
Saol cnm

Kahve kilo vermeyi etkiliyomu kizlar sizce cok kahve iciyorum galiba o yuzdenmi az az gidiyo acaba bunca ac kalmama ragmen
Genelde metabolizmayi hizlandirir derler ama şekersiz ise zararı olmaz bence
eşim elektrikli ızgara almış bugün sürpriz yapmış akşam mangal yapacakmış balkonda 😂😂 ben de işten sonra kuaföre geldim. 17 gün kuaförler kapalı olacak. Kaşlarım aldı başını gitti. Her yer öyle kalabalık ki zor randevu aldım
Hayirli olsun canım, ya hiç sorma bugün heryer çok kalabalıktı marketler zaten açık halbuki, biz is yeri de aşırı kalabalikti
Selam kızlar♥️
Sabah dersim vardı,öğleden sonra da kayınvalidem gidecekti,onun için hazırlık falan yaptık,azonce çıktılar,bu ara pek ugrayamadim bir gecmis yapayım geleyim🤗
Allah kavuşturun canım 😂😂😝 neyse kazasız atlattin ya bu süreci şükür
29.04.2021 menü

7.30

Sade Türk kahvesi

1 tane taze hurma

08.20

Yulaf lapası

11.10

13.30

2 çatal limon tatlısı

17.30

Ton balıklı salata

Ayran

masal3487 masal3487
Güzel menu canım afiyet olsun
2017 yazında 62 kilo iken cicili bicili bir şort almıştım ama olmuyordu artık :KK43: çok mutluyum bu yaz o şortu giyeceğim 🥰
Ya o çok güzel bir duygu, şimdi eski kiyafetlerimi giyebiliyorum aşırı mutluyum

Güle güle kullan canım benim de var eve balkona gir çık kokusu geliyor birazcık o tahatsız edici olabiliyor yoksa mangal tadıyla aynı
Selam kızlar♥️
Sabah dersim vardı,öğleden sonra da kayınvalidem gidecekti,onun için hazırlık falan yaptık,azonce çıktılar,bu ara pek ugrayamadim bir gecmis yapayım geleyim🤗
Gözün Aydın dostum :halay:
29.04.2021 menü

7.30

Sade Türk kahvesi

1 tane taze hurma

08.20

Yulaf lapası

11.10

13.30

2 çatal limon tatlısı

17.30

Ton balıklı salata

Ayran

masal3487 masal3487
Baya az yiyorsun canım zaten tansiyonun düşüp duruyor biraz daha dengeli beslenmeye çalış tatlıyı yarın kaçamak olarak kullanacağına bayıldım 🥰
Selamlar canlar 🥰😍

Kız ne çok iş yapmışsın oruçlu oruçlu maşallah

Güle güle kullan canım benim de var eve balkona gir çık kokusu geliyor birazcık o tahatsız edici olabiliyor yoksa mangal tadıyla aynı

Gözün Aydın dostum :halay:

Baya az yiyorsun canım zaten tansiyonun düşüp duruyor biraz daha dengeli beslenmeye çalış tatlıyı yarın kaçamak olarak kullanacağına bayıldım 🥰

Kız ne çok iş yapmışsın oruçlu oruçlu maşallah
Yaptım ama bittim şu an yemek ve sofrayı hazırlayacak birinin olmasını o kadar çok isterdim ki🥺🥺

Back
X