- Konu Sahibi Handandandan
- #444.461
Günaydın canım kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım gidince detox gibi bir arınma yapmam lazım, bura ne şu icebiliyorum ne yeşil çay, annemler de sürekli yiyecek birsey getiriyor az az da olsa alınca baya oluyor, burdan uzaklasma dan gidince direk başlamam lazımGüzel menü canim afiyet olsun
Gelince bı detoks halledersin canim. Yerlesmeyecegi için sıkıntı olmaz.![]()
Yapma canım ya, bak gel buraya buraya girmedik uzaklasirsin kötü de olsa yaz menünu başla biyerden şimdi başlarsan daha kolay olur ama uzaklasma daha zor olurGünaydın kızlar mutsuz ve depresifim diyete başlayamıyorum gittikçe kslınlaşıyorum hiç birşey motive etmiyor beni o yüzden buraya gelesim yok sanki suçlu gibi hissediyorum![]()
Güzel canım afiyet olsun7 Haziran pazartesi menü
Kahvalti 07.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Bir dilim peynir
Tereyağında bir yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Aksam 19.00
Bir parça firinlanmis tavuk
Üç kaşık sebzeli bulgur pilavı
Salata
Ayran
2.5 litre su,3500 adım![]()
Sağol canım,bu arada çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış.Rabbim bir daha yaşatmasın.Evet canım gidince detox gibi bir arınma yapmam lazım, bura ne şu icebiliyorum ne yeşil çay, annemler de sürekli yiyecek birsey getiriyor az az da olsa alınca baya oluyor, burdan uzaklasma dan gidince direk başlamam lazım
Yapma canım ya, bak gel buraya buraya girmedik uzaklasirsin kötü de olsa yaz menünu başla biyerden şimdi başlarsan daha kolay olur ama uzaklasma daha zor olur
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canim afiyet olsun7 Haziran pazartesi menü
Kahvalti 07.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Bir dilim peynir
Tereyağında bir yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Aksam 19.00
Salata
Ayran
Canım oğlumun dandik hasır bir ipi var kablo şarj aleti bir şekilde evden bişey ayarlayımyarın mı başlıyoruz?
Markete de bakayım geçen spor aksesuarı getirmişti biri ama hangisi
Yasemin i mı etiketliyoruz?
tamamdır canımm beni etiketlesin gönderdiğim görsele uygun yapanlar ya da ne kadar yaparlarsaJasminium84 şu ip sayısında seni etiketlesin mi kızlar ?
Yarın başlamak istiyor Kızlar geçen ben de gördüm bim kataloğunda sanki
ne demek canımm faydasını görelim de inşallahBenim de sayaçlı ipim yok ama alabilirimbir bakayım
Çok güzel bir fikir ki
teşekkür ederiz
Jasminium84
şokta vardı, ben aldım ama sayaçsız![]()
ooooo süper çok sevindimCanlar, eğer bilekliğiniz xiaomi mi band ise sayaçlı atlama ipi almanıza gerek yok, bileklik egzersiz uygulamasında var ve de doğru sayıyor.
Az önce denedim![]()
ahhh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi dahaGüzel canım afiyet olsun suyu arttırmak lazim
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canın afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok güzel canım tebrik ederim, insallah cuma günü güzel bir eksi gelecek
Çok teşekkür ederim canım
Çok şükür canım , gözünüz aydın olsun inşallah hastaneden de biran önce çıkar sağlıkla
Çok teşekkür ederiz canım ikimiz de iyiyiz çok şükür, ben sağ tarafımi arabanın içinde çarptım sanırım omzumda dirsegimde, dizimde, ayağımda morluklar var sağ tarafıma yatamiyorum tabi ertesi gün gördüm bunları ama yine bununla kaldık ya şükür, kızım da korktu baya önceden hiç yoktu kazadan sonra uykuda sıçramaya başladı. ..kazanın ertesi gün öğle uykusundan uyandı geldi bize dün bizim araba bozuldu, döndük ben kafamı çarptım bi de kolumu carptim diyor...şaşırdım kolum acıdı diyor o da ama görünür birsey yok şimdilik
Süper olur canım eve gidince yapayım ben de
Bana uyar canım Harika olur, ipin evde geçince yaparım ben de
Çok güzel canım afiyet olsun , yürüyüş şahane
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Yok canım abartmamaya çalışıyorum ama ister istemez saatler kayıyor, kahvaltıda biraz yiyorum aksami hafif tutmaya calisiyorum
estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim canımYasemin tebrikler canım hayırlı olsun mezuniyetin kusura bakma geç oldu
neyin var neden mutsuzsunGünaydın kızlar mutsuz ve depresifim diyete başlayamıyorum gittikçe kslınlaşıyorum hiç birşey motive etmiyor beni o yüzden buraya gelesim yok sanki suçlu gibi hissediyorum![]()
Aşk olsun sen gel hele bi gel motivasyon da kendiliğinden gelecek bugün ipe başlıyorsunGünaydın kızlar mutsuz ve depresifim diyete başlayamıyorum gittikçe kslınlaşıyorum hiç birşey motive etmiyor beni o yüzden buraya gelesim yok sanki suçlu gibi hissediyorum![]()
Güzel7 Haziran pazartesi menü
Kahvalti 07.30
Yedi zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Bir dilim peynir
Tereyağında bir yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Aksam 19.00
Salata
Ayran
beeennnnnBugün 100 ip atalayacagiz bakalım kimler var![]()
harikasınBen varımdün alıştırmasını yaptım.
![]()
nasıl oldun canımGünaydın canım kızlar![]()
geçmiş olsun canımKızlar gunaydın içim rahat etmedi dun aksam test verdı. Sehır hast de. Şükür negatif. Grubim galıba. Şimdi de dün test verırken okdr kovitli arasında kaptımmı acaba dıye vesveseye gırıyorum :)) ıkı ucu boklu degnek . Ya ınsanlar gercekten cok ılgınc , kovit testi vermeye gelmiş maskesi burnunu kapatmıyo agzında sadece vs .. orda calosanların işi cok zor yagorunce daha bi anladım, Allah yardkmcıları olsun. Buarada kızım baya huxursuz ıkı uc gundur, diş mi gripmi cozemedım etken. Sız boyle durumlarda calpolmu verıyorsunuz
Oh şükürler olsun canım geçmiş olsun çabucak atlatın inşallah ağrısı çoksa huysuzdur uyumuyordur ilaç içmeyi içirmeyi sevmem ama yazık bebeğe de nasıl canı yanıyordurKızlar gunaydın içim rahat etmedi dun aksam test verdı. Sehır hast de. Şükür negatif. Grubim galıba. Şimdi de dün test verırken okdr kovitli arasında kaptımmı acaba dıye vesveseye gırıyorum :)) ıkı ucu boklu degnek . Ya ınsanlar gercekten cok ılgınc , kovit testi vermeye gelmiş maskesi burnunu kapatmıyo agzında sadece vs .. orda calosanların işi cok zor yagorunce daha bi anladım, Allah yardkmcıları olsun. Buarada kızım baya huxursuz ıkı uc gundur, diş mi gripmi cozemedım etken. Sız boyle durumlarda calpolmu verıyorsunuz
Oh şükür canim .Kızlar gunaydın içim rahat etmedi dun aksam test verdı. Sehır hast de. Şükür negatif. Grubim galıba. Şimdi de dün test verırken okdr kovitli arasında kaptımmı acaba dıye vesveseye gırıyorum :)) ıkı ucu boklu degnek . Ya ınsanlar gercekten cok ılgınc , kovit testi vermeye gelmiş maskesi burnunu kapatmıyo agzında sadece vs .. orda calosanların işi cok zor yagorunce daha bi anladım, Allah yardkmcıları olsun. Buarada kızım baya huxursuz ıkı uc gundur, diş mi gripmi cozemedım etken. Sız boyle durumlarda calpolmu verıyorsunuz
Güzel menü canım afiyet olsun7 Haziran menü
Sahur yok
İftar 20.08
İki parça haşlanmış tavuk
Bir patates
Bir kase yogurt
Bol salata
21.00
5 erik
Şimdide Hindiba kahve içiyorum
Su 2 lt oldu ama 3 olur yatana kadar
Tek öğün güzel fakat karbonhidrat ağırlıklı7 Haziran
Sahur yok
İftar 8.30
Bir kepçe tarhana çorbası
5 yaprak sarma
4 kaşık pilav
Bir kase yoğurt
5 dilim karpuz
1.5 litre su
Üfff başlayamıyorum kuzum senin nasıl gidiyor koruyabilir musun ? bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunEvet canım gidince detox gibi bir arınma yapmam lazım, bura ne şu icebiliyorum ne yeşil çay, annemler de sürekli yiyecek birsey getiriyor az az da olsa alınca baya oluyor, burdan uzaklasma dan gidince direk başlamam lazım
Yapma canım ya, bak gel buraya buraya girmedik uzaklasirsin kötü de olsa yaz menünu başla biyerden şimdi başlarsan daha kolay olur ama uzaklasma daha zor olur
Güzel canım afiyet olsun
tamamdır canımm beni etiketlesin gönderdiğim görsele uygun yapanlar ya da ne kadar yaparlarsaben bugün ipsiz atlama yaptım ama herkes başlamadıysa yarın sabah sıfırdanbaşlayabilirim iple
ne demek canımm faydasını görelim de inşallah
ooooo süper çok sevindim
ahhh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha
estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim canım
neyin var neden mutsuzsun![]()
İp atlamaya başlamak isterim ama dün aşı oldum kemik ağrılarım ve ateşim var çok halsizim bu belirtiler bitsin başlayayım . inşallah zehram çok üzülüyorum ya sanki bağımlı gibi sakıncalı gıdalardan kendimi alamıyorumAşk olsun sen gel hele bi gel motivasyon da kendiliğinden gelecek bugün ipe başlıyorsun
Güzel![]()
Allah şifa versin canım yan etki mi oldu ?Üfff başlayamıyorum kuzum senin nasıl gidiyor koruyabilir musun ? bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Hızla kilo alıyorum 57 kiloyken göründüğüm incecik halimi özlüyorum giderek vücudum kslınlaşıyor yağlar belirginleşiyor ve ben yemeyi dursuramıyorum .her markete gittiğinde çikolata tatlı alıyorum sabahları patates kızartması vb.yiyorum bunları terkedemiyorum diyet için motivasyonm yok mutsuzum bütün bunlardan dolayı
İp atlamaya başlamak isterim ama dün aşı oldum kemik ağrılarım ve ateşim var çok halsizim bu belirtiler bitsin başlayayım . inşallah zehram çok üzülüyorum ya sanki bağımlı gibi sakıncalı gıdalardan kendimi alamıyorum![]()