• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8 Haziran menü

Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi

19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran

3 lt su
40 dk yürüyüş
Offf offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya :işsiz:

Offf offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya :işsiz:
Evet çok ama çok acıktım, pikniğe gittik canım çıktı kızın peşinde koşmaktan bide dayanamadım açık havada yedim valla. Daha tatlı,çekirdek, çerez falan vardı ağzıma sürmedim onları 🙈🙈 Dört bardak şekersiz çay içtim baska bişey yememek icin 😂

Evet çok ama çok acıktım, pikniğe gittik canım çıktı kızın peşinde koşmaktan bide dayanamadım açık havada yedim valla. Daha tatlı,çekirdek, çerez falan vardı ağzıma sürmedim onları 🙈🙈 Dört bardak şekersiz çay içtim baska bişey yememek icin 😂
Kuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olur

Sağol canım,bu arada çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış.Rabbim bir daha yaşatmasın.
Çok sağ ol canim teşekkür ederim
tamamdır canımm beni etiketlesin gönderdiğim görsele uygun yapanlar ya da ne kadar yaparlarsa :KK49:ben bugün ipsiz atlama yaptım ama herkes başlamadıysa yarın sabah sıfırdanbaşlayabilirim iple

ne demek canımm faydasını görelim de inşallah :KK60:

ooooo süper çok sevindim :KK49::KK49::21:

ahhh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha :KK43:

estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim canım :KK60:

neyin var neden mutsuzsun :KK43:
Çok teşekkür ederim canım inşallah
beeennnnn :KK49:
sabah aç karnına atladım bitti hatta :)

harikasın :KK9::KK60:

nasıl oldun canım
İyiyim çok şükür canım, dün duş aldım baktım belim falan mosmor, ağrı eşiğim baya yüksektir benim anlamam genelde hafif açıyordu önemseyip bakmamistim, böyle sağ tarafımdan dayak yedim sanki 😑 ama moralim daha iyi çok şükür arabaya binmeye cok korkmuyorum şimdi ilk günler
Üfff başlayamıyorum kuzum senin nasıl gidiyor koruyabilir musun ? bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Hızla kilo alıyorum 57 kiloyken göründüğüm incecik halimi özlüyorum giderek vücudum kslınlaşıyor yağlar belirginleşiyor ve ben yemeyi dursuramıyorum .her markete gittiğinde çikolata tatlı alıyorum sabahları patates kızartması vb.yiyorum bunları terkedemiyorum diyet için motivasyonm yok mutsuzum bütün bunlardan dolayı

İp atlamaya başlamak isterim ama dün aşı oldum kemik ağrılarım ve ateşim var çok halsizim bu belirtiler bitsin başlayayım . inşallah zehram çok üzülüyorum ya sanki bağımlı gibi sakıncalı gıdalardan kendimi alamıyorum 😔
Çok sağ ol canim teşekkür ederim, canım ben ailemin yanında olduğum içi suan düzensiz besleniyor ve dikkat edemiyorum , elimden geldiğince miktarları az tutmaya calisiyorum ama em önemli sorun şu içemiyorum, insallah gidince ara vermeden başlayacağım tekrar yoksa olmayacak
Eki Görüntüle 2866699

:nazar: G Goklerce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (705. Etap) : 78,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 60,50
Verilen Toplam Kilo : 17,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,44%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,90%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700

Sevgili Goklerce 16 Aralık 2020 (705. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 707. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
İlgili deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 17,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 135% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

hayırlı olsun mezuniyetin canım tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻 İyi ki tanıdık seni çok emek verdin çok da fit oldun 🧿 G Goklerce
Çok teşekkür ederim canım 😊😍😍 inan o kadar çok emeğin var ki 😍😍😍 Allah razı olsun senden 😍😍😘😘
G Goklerce tebrik ederim canım hayırlı olsun 💕😍
Çok teşekkür ederim canım 😍😍😘😘
G Goklerce canım karneni çok beğendim 🧿 haftalık yüzde kaybın verdiğin kilo miktarı nefis 👏burdan kopmadan uzun yıllar koruyacağını düşünüyorum 😍en fazla 1-2 kilo altı üstü opsiyon tanırsan kendine olur inşallah 🧿
İnşallah korurum canım çok teşekkürederim 😍😍😘 evet ben de 1 2 kilo şeklinde düşünüyorum ama inşallah faaliyete geciririm 😊😍
Afiyet olsun canim tek öğün olduğu için kurtarır heralde

Gerçekten bağımlı oluyoruz canim o gıdalara. Beyaz ekmek ,pizza ,hamur işleri özellikle kola bir ara resmen içmeden duramıyordum ben.
Şimdi bile arada canim feci çekiyor menü yazmadigim günlerde ufak suçlar işliyor olabiliyorum o yüzden 🤭🤭🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Menü yazarak başla bugün olmazmi en azından ne fazla ne eksik görürüz. Sen o kadar kili vermis kadınsın bunun mu hakkından gelemiycez he heyyytt

Corona aşısını oldun canim sifa olsun ins

Yaa maşallah ne güzel tebrikler G Goklerce ne güzel erimissin istikrarla 👏👏👏
Çok teşekkür ederim canım 😊😍😍 inan diyorum ya ben yaptıysam herkes yapar 😊😊😘😘
G Goklerce Hayırlı olsun mezuniyetin. İnsallah güzel bi şekilde korursun birdaha hic almazsın canım 😍😍
Çok teşekkür ederim canım 😍😍 amin inşallah

8 haziran menüm

Kahvaltı:10.30
1dilim erimis kasar
1murat bey burgu peynir
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Biber maydanoz
1dilim ekmek

Aksam:15.30
Fırında kabak(yağsız)
Biber domates
1dilim ekmek

Su:2,5litre
Spor:25 dk kardio
35 dk zumba
240 puan
Eki Görüntüle 2866908

Bu kadar da adımım var

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Afiyet olsun canim kahvaltida peynir şöleni olmuş

Adımın harika 😘
Vaaayyyyy tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻
ama yaptıkça vücudun alışacağı için bu kadar zorlanmayacaksın zamanla 🤩
İns canim 😘
8 Haziran menü

Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi

19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran

3 lt su
40 dk yürüyüş
Akşamki lavaş olmasa süper menü Allah'tan 1 taneymis

Kuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olur
Haklısın canım öyle yapıyım 😍😍

Günaydın
☀️
Canlar
❤️

8 Haziran Spor Bildirimi

🏃🏼‍♀️ :spor:

90 dk hızlı tempolu yürüyüş: 270 puan
100 ip atlama : 20 puan
Toplam : 290 puan
❤️ G Goklerce ❤️
9F78E4C5-40D8-4585-BA39-157AAF242B7C.webp
456EE3E6-5DB0-4704-9737-603B02D4D72E.webp

Eki Görüntüle 2866699

:nazar: G Goklerce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (705. Etap) : 78,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 60,50
Verilen Toplam Kilo : 17,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,44%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,90%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700

Sevgili Goklerce 16 Aralık 2020 (705. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 707. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
İlgili deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 17,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 135% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Tekrar tebrik ederim canım😘

Çok teşekkür ederim canım 😊😍😍 inan o kadar çok emeğin var ki 😍😍😍 Allah razı olsun senden 😍😍😘😘
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece

Tekrar tebrik ederim canım😘
Çok teşekkür ederim canım 😍😘
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Canım benim 😍😘 o kadar güzel destek oldun ki gerçekten kilo verme işini tek başına yapmak çok zor 😊

Taşlar kafama kafama geliyor😟😟
Cok sorumsuz tembel bi ogrenciyim

Back
X