• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye 😊
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdi😔yarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçer 🤲ameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻

9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00
Çeyreğin yarısı haşlanmış mısır

Su:2,5litre
Spor100dk yürüyüş
300puan

IMG_20210609_221020.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdi😔yarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Acil şifalar dilerim canım

Ben yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çay 🤣

Valla aynen tam Cemil 🤣

Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?

Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın
Hadi ya 🤪 bende 9 sene önce magnet vardı hatta tee Eminönü ne gidip çocuğun adına kendim seçtim iki çeşit 😅 malzemeleri alip evde kendim yaptım 😁 kapı süsü arkadaşım aldı.😅lohusa tacı yine Eminönü den 🤣çocuğun adına özel çikolata 🍫 yaptırmıştım gelenlere ikram için hem de hatıra gibi 😅lohusa şerbeti için kırmızı şeyden aldım aktardan ama şerbet yapan olmadı 😅 bide hastanede her güne ayrı pijama takımı çorap takım 😁şimdi olsa bence yapmam 🤣
Geçmiş olsun 💐
9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00

Spor100dk yürüyüş
300puan

Eki Görüntüle 2867541
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
👏👏👏🧿🧿🧿

IMG_20210609_223520~2.webp
9 Haziran Çarşamba 16.335 adım
8 Haziran salı 2.570 adım

asliogretmen asliogretmen

9 Haziran 135 dk hızlı tempolu yürüyüş 405 puan
120 ip 24 puan

8 Haziran 2.570 adım 25 puan
Toplam 405+24+25=454 puan G Goklerce

9 Haziran 120 ip Jasminium84 Jasminium84 canım ben bugün başladım 🎯 100 unu hasır iple 20 tanesini şarj aleti kablosuyla denedim 🤣 off günleri yapıp sizin hızınıza yetişirim şimdilik bir kaç gün birer gün geriden geleyim ben hallederim 💜

9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00

Spor100dk yürüyüş
300puan

Eki Görüntüle 2867541
Maşallah canım 🧿 bu nasıl bir adım sayısıdır 😍
Hadi ya 🤪 bende 9 sene önce magnet vardı hatta tee Eminönü ne gidip çocuğun adına kendim seçtim iki çeşit 😅 malzemeleri alip evde kendim yaptım 😁 kapı süsü arkadaşım aldı.😅lohusa tacı yine Eminönü den 🤣çocuğun adına özel çikolata 🍫 yaptırmıştım gelenlere ikram için hem de hatıra gibi 😅lohusa şerbeti için kırmızı şeyden aldım aktardan ama şerbet yapan olmadı 😅 bide hastanede her güne ayrı pijama takımı çorap takım 😁şimdi olsa bence yapmam 🤣

Geçmiş olsun 💐

👏👏👏🧿🧿🧿
Wuuu sen neymişsin balım 🍯 ne güzel özenmişsin. Ben de pek yetenekli değilim bu konularda 🤭 kız kardeşim yaptı hepsini diş buğdayından, doğum günlerini cafelerde kutlamalara kadar. Düğün gibi doğum günleri . Ben U UcanSupurge Zehram gibiyim. Hiç böyle işlere gelemem 😅

Wuuu sen neymişsin balım 🍯 ne güzel özenmişsin. Ben de pek yetenekli değilim bu konularda 🤭 kız kardeşim yaptı hepsini diş buğdayından, doğum günlerini cafelerde kutlamalara kadar. Düğün gibi doğum günleri . Ben U UcanSupurge Zehram gibiyim. Hiç böyle işlere gelemem 😅
Önemli olan sağlıklı olmaları balım 🍯

O zaman hevesim ve enerjim vardı yaptım 😁 hatta abarttigimi yüzüme söyleyen arkadaşım bile oldu 🤪 herkes ne seviyorsa onu yapsın bence 💜

En çok erken dogmamasi ve kuvoz e girmemesini istedim fakat ikisi de olmuştu ne yazikki 😉hatta doğumda ilk ağlamasını filan duycam diye heves ettim sıpa nefes alamadi ağlamadı koştur koştur kuvoz e götürdüler 🧐

Ben eskiden kokoş dum ya 🤪 şimdi düz um 😉

Geçmiş olsun 💐

👏👏👏🧿🧿🧿
Ben de dogumgunu partisi hazırlıkları içindeyim,eskiden çok çok ozenırdım , nişan kurabıyelerımı fln kendım yapmıstım , şimdi yaşlanmışım.. onu farkettim,enerjım cekılmıs resmem, içimde süslük kokoşluk var ama enerji yook:) ben sevıyorum aslında organızasyon işlerını, U UcanSupurge ondam yokum burlarda,şükür iyileştik.. zencefil sarımsak limon ıhlamur kekikcayı dibine vurdum:)))

Önemli olan sağlıklı olmaları balım 🍯

O zaman hevesim ve enerjim vardı yaptım 😁 hatta abarttigimi yüzüme söyleyen arkadaşım bile oldu 🤪 herkes ne seviyorsa onu yapsın bence 💜

En çok erken dogmamasi ve kuvoz e girmemesini istedim fakat ikisi de olmuştu ne yazikki 😉hatta doğumda ilk ağlamasını filan duycam diye heves ettim sıpa nefes alamadi ağlamadı koştur koştur kuvoz e götürdüler 🧐

Ben eskiden kokoş dum ya 🤪 şimdi düz um 😉
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında🙏🙏🙏🧿🧿

9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00

Spor100dk yürüyüş
300puan

Eki Görüntüle 2867541
sana İnanıyorum Rocky 👏🏻

Geçmiş olsun 💐

👏👏👏🧿🧿🧿
Aman ne güzel bi bende yok o işler kızkardeşim neler yapmaz ikimizin kardeş olduğuna bile inanmazlar

Gardaşım benim :KK5:
Ben de dogumgunu partisi hazırlıkları içindeyim,eskiden çok çok ozenırdım , nişan kurabıyelerımı fln kendım yapmıstım , şimdi yaşlanmışım.. onu farkettim,enerjım cekılmıs resmem, içimde süslük kokoşluk var ama enerji yook:) ben sevıyorum aslında organızasyon işlerını, U UcanSupurge ondam yokum burlarda,şükür iyileştik.. zencefil sarımsak limon ıhlamur kekikcayı dibine vurdum:)))
Oh şükür iyileşmişsin canım kolay gelsin dilediğin gibi geçer inşallah ilk doğum günü

Allah razı olsun canım benim ❤
Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Eki Görüntüle 2867353

:nazar: Jasminium84 Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715

Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
  • Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Tebrik ederim canim 😍😘
Selam Kızlar 💜
Nihayet yürüyüşe çıkabildim çok mutluyum 💜
Dün kaslarımi dinlendirdim iyi geldi 😍
Yeni başladım yürümeye 10.000 yapsam yeter bugünlük 😍
Ohhh mis gibi süpersin 😍
Canım haftaya başlayacağım ben :(
Kendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsun 🤭 son mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz
Kız artık Jasminium84 Jasminium84 ü doktoraya falan başlatın 😂😂 helal olsun ekurim master yapmışsın 😎
hiç benlik değil o işler 🤣 çok düz bir insanım ya
Aynı ben 😂 gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım 😂 yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok 😂 benim için işlevi önemli
Kizlarrrr canim kizlarrr bi el atın şu garip arkadaşınıza bi motivasyon yükleyin yahuuuu 🥰🥰
Bi taşlayin bi söylenin falan 😛😛
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen 😡😡 neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay

12.00
Neskave

1.00
Bir kase karpuz

7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye

2.5 litre su
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00

Spor100dk yürüyüş
300puan

Eki Görüntüle 2867541
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun 😎

Geçmiş olsun 💐

👏👏👏🧿🧿🧿
Kız helal olsun sana 😍 ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum 😂😂 kız hergüne ayrı pijama çorap mi 😮😮 tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında🙏🙏🙏🧿🧿
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki

E ela_2019 canim nerelerdesin.
Gel gel buranın sevkatli kollarına gel. Ya sen bir ara görümcem kv sende kalırken bile burada aktiftin. Kilo veriyorsun. Şimdi mi motivasyonun olmayacak.
1 gun sık gelsen suraha mubtelamiz olacaksın bak benden söylemesi😂😂

Ayrıca ipte atlamamissin 😞😞

👏👏👏👏👏👏
8 Haziran
Sahur
Haşlanmış tavuk
Yoğurt

İftar
Bir kase tarhana
4 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt
Bir kase karpuz

200 ml su yemeği yedikden sonra uyuya kalmışım
Miktarlar azmis canim afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin .🤲🤲
Okuduysamda unuttum canım ne ameliyatı olacak baban
9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay

12.00
Neskave

1.00
Bir kase karpuz

7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye

2.5 litre su
1 kase karpuz derkene kase büyükse bilemedim canim .
Sen salata sevmiyorsun sanırım mantı ve şehriye çorbası aynı öğünde olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim
9Haziran menüm

11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay

14.00
4kayısı
16kiraz

17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber

21.00

Spor100dk yürüyüş
300puan

Eki Görüntüle 2867541
Güzel canim afiyet olsun.
Adımına bayıldım keşke benim olsa :KK53: :KK53:
Eki Görüntüle 2867555
9 Haziran Çarşamba 16.335 adım
8 Haziran salı 2.570 adım

asliogretmen asliogretmen

9 Haziran 135 dk hızlı tempolu yürüyüş 405 puan
120 ip 24 puan

8 Haziran 2.570 adım 25 puan
Toplam 405+24+25=454 puan G Goklerce

9 Haziran 120 ip Jasminium84 Jasminium84 canım ben bugün başladım 🎯 100 unu hasır iple 20 tanesini şarj aleti kablosuyla denedim 🤣 off günleri yapıp sizin hızınıza yetişirim şimdilik bir kaç gün birer gün geriden geleyim ben hallederim 💜
Sporlar adımlar şahane
👏

Back
X