Allah razı olsun canım benim ❤
Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Eki Görüntüle 2867353
Jasminium84
'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715
Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
- Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Tebrik ederim canim

Selam Kızlar

Nihayet yürüyüşe çıkabildim çok mutluyum

Dün kaslarımi dinlendirdim iyi geldi

Yeni başladım yürümeye 10.000 yapsam yeter bugünlük
Ohhh mis gibi süpersin
Canım haftaya başlayacağım ben
Kendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsun

son mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz
Kız artık
Jasminium84
ü doktoraya falan başlatın

helal olsun ekurim master yapmışsın
hiç benlik değil o işler

çok düz bir insanım ya
Aynı ben

gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım

yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok

benim için işlevi önemli
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen

neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay
12.00
Neskave
1.00
Bir kase karpuz
7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye
2.5 litre su
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
9Haziran menüm
11.00kahvaltı
1yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim ekmek
4zeytin
Domates salatalık
Şekersiz çay
14.00
4kayısı
16kiraz
17.00
2 fırında sebzeli baget
Salata
4cin biber
21.00
Çeyreğin yarısı haşlanmış mısır
Su:2,5litre
Spor100dk yürüyüş
300puan
Eki Görüntüle 2867541
U
UcanSupurge
G
Goklerce
asliogretmen
masal3487
Ucmelekannesi
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun
Kız helal olsun sana

ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum

kız hergüne ayrı pijama çorap mi

tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki