• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

IMG_20210610_065802.webp

Jasminium84 Jasminium84 akşam atlamistim ama atmak nasip olmadı bı :spor::spor::spor:bugunku sayıya bakmaya korkuyorum 300 bile mahvetti beni😂😂😂😂

Önemli olan sağlıklı olmaları balım 🍯

O zaman hevesim ve enerjim vardı yaptım 😁 hatta abarttigimi yüzüme söyleyen arkadaşım bile oldu 🤪 herkes ne seviyorsa onu yapsın bence 💜

En çok erken dogmamasi ve kuvoz e girmemesini istedim fakat ikisi de olmuştu ne yazikki 😉hatta doğumda ilk ağlamasını filan duycam diye heves ettim sıpa nefes alamadi ağlamadı koştur koştur kuvoz e götürdüler 🧐

Ben eskiden kokoş dum ya 🤪 şimdi düz um 😉
Çok şükür, dediğin gibi balım. Sağlıklı olsunlar yeter. Ama sanki 2.olsa sen yine yaparsın öyle güzel hazırlıklar 😉 abisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden :KK66: :KK200:
asliogretmen asliogretmen balım 🍯 göbek için pilates yahut mekik gibi sporlara mı asilsan ya da store de kalça için indirmiştik ya onun göbek için olanını indirsen 🎯
Teşekkür ederim balım, bugünlerde göbeğime takıldım 🤦🏻‍♀️ Dümdüz bir karın hedefim. 💪🏻
Dediğin programa tekrar bakayım. Teşekkür ederim 🌸
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında🙏🙏🙏🧿🧿
çok şükür canım 🤲🏻❤️
Ay yap kız bitane😍😍 offf o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
Sanırım hayatta en çok özlediğim anlar, hamilelikte o kıpırtıları hissettiğim anlar olacak. Ne muhteşem bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
sana İnanıyorum Rocky 👏🏻

Aman ne güzel bi bende yok o işler kızkardeşim neler yapmaz ikimizin kardeş olduğuna bile inanmazlar

Gardaşım benim :KK5:

Oh şükür iyileşmişsin canım kolay gelsin dilediğin gibi geçer inşallah ilk doğum günü
:KK60:

Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye 😊
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdi😔yarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçer 🤲ameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
canım neden olacak ameliyat? daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma :(

Fit bir hatun olup mezun olmussun 🤩tebrikler canım inş bi daha o kiloları görmezsin 🥰
inşallah canım benim sağol :KK60:

Eki Görüntüle 2867555
9 Haziran Çarşamba 16.335 adım
8 Haziran salı 2.570 adım

asliogretmen asliogretmen

9 Haziran 135 dk hızlı tempolu yürüyüş 405 puan
120 ip 24 puan

8 Haziran 2.570 adım 25 puan
Toplam 405+24+25=454 puan G Goklerce

9 Haziran 120 ip Jasminium84 Jasminium84 canım ben bugün başladım 🎯 100 unu hasır iple 20 tanesini şarj aleti kablosuyla denedim 🤣 off günleri yapıp sizin hızınıza yetişirim şimdilik bir kaç gün birer gün geriden geleyim ben hallederim 💜
tebrikler canımm, halledersin tabii :KK60::KK200:

Ay yap kız bitane😍😍 offf o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
çok özledim çok hem dee, hele o kokusu yok muu, burnumda tüttü :KK200:
ama yok yaa 3.ye layıkıyla annelik yapamam o enerjim yok be kuzum

Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir

Tebrik ederim canim 😍😘

Ohhh mis gibi süpersin 😍

Canım haftaya başlayacağım ben :KK43:

Kız artık Jasminium84 Jasminium84 ü doktoraya falan başlatın 😂😂 helal olsun ekurim master yapmışsın 😎

Aynı ben 😂 gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım 😂 yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok 😂 benim için işlevi önemli

Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen 😡😡 neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol

Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin

Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun 😎

Kız helal olsun sana 😍 ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum 😂😂 kız hergüne ayrı pijama çorap mi 😮😮 tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,

Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile ..yedeğil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
prof olacağım yakında :D

Eki Görüntüle 2867654

Jasminium84 Jasminium84 akşam atlamistim ama atmak nasip olmadı bı :spor::spor::spor:bugunku sayıya bakmaya korkuyorum 300 bile mahvetti beni😂😂😂😂
bravo canımm :KK9::KK60:

Bugün 175 taneymis canlar cigerler :KK70:
hadi gözünaydın :D

9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay

12.00
Neskave

1.00
Bir kase karpuz

7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye

2.5 litre su
Karpuzu cok yiyorsun ekürim😀 Ama onun dısında güzel afiyetolsun. Ben bir gün tuttum bidaha tutamadım orucu dayanamadım cok sıcak kızı parka falan cıkarıyorum cok yoruldum.

9 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil cay

15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran

19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş

Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge M Melek963

kızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşlardaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim

Son düzenleme:
Bak yaa sen istedin bunu :KK53:

Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyorduk biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola🤪🤪
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto😂
Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.

E ela_2019 canim nerelerdesin.
Gel gel buranın sevkatli kollarına gel. Ya sen bir ara görümcem kv sende kalırken bile burada aktiftin. Kilo veriyorsun. Şimdi mi motivasyonun olmayacak.
1 gun sık gelsen suraha mubtelamiz olacaksın bak benden söylemesi😂😂

Ayrıca ipte atlamamissin 😞😞
Ya bu ara temizlik olayi ve kizin istahsizligi beni cok yordu.
Diyete full dikkat ama sporsuz olmuyor. Bugün kesin atliyorum. Hatta diğer 2 günü de ekleyip atliycam 😂😂 bu da bana ceza

Back
X