• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir

Tebrik ederim canim 😍😘

Ohhh mis gibi süpersin 😍

Canım haftaya başlayacağım ben :KK43:

Kız artık Jasminium84 Jasminium84 ü doktoraya falan başlatın 😂😂 helal olsun ekurim master yapmışsın 😎

Aynı ben 😂 gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım 😂 yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok 😂 benim için işlevi önemli

Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen 😡😡 neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol

Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin

Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun 😎

Kız helal olsun sana 😍 ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum 😂😂 kız hergüne ayrı pijama çorap mi 😮😮 tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,

Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum

57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum
bence hedefini düşürme canım, beynini neye odaklarsan ona ulaşıyor çünkü
s57 değilse bile 60a odakla kendini bence

Ben de dogumgunu partisi hazırlıkları içindeyim,eskiden çok çok ozenırdım , nişan kurabıyelerımı fln kendım yapmıstım , şimdi yaşlanmışım.. onu farkettim,enerjım cekılmıs resmem, içimde süslük kokoşluk var ama enerji yook:) ben sevıyorum aslında organızasyon işlerını, U UcanSupurge ondam yokum burlarda,şükür iyileştik.. zencefil sarımsak limon ıhlamur kekikcayı dibine vurdum:)))
Ne kadarlık kuzum canım 🤗 kaç çocuğun var ?
Geçmiş olsun 💐 kim hasta ?
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında🙏🙏🙏🧿🧿
Ya aynı şeyi bende hissettim hiç odada cocukla nasip olmadi.
Taburcu olurken elimiz boş çıkmistik .
Buna şükür yinede büyüdü kocaman oldu 💜9 sene oldu üstünden
Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir

Tebrik ederim canim 😍😘

Ohhh mis gibi süpersin 😍

Canım haftaya başlayacağım ben :KK43:

Kız artık Jasminium84 Jasminium84 ü doktoraya falan başlatın 😂😂 helal olsun ekurim master yapmışsın 😎

Aynı ben 😂 gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım 😂 yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok 😂 benim için işlevi önemli

Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen 😡😡 neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol

Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin

Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun 😎

Kız helal olsun sana 😍 ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum 😂😂 kız hergüne ayrı pijama çorap mi 😮😮 tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,

Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
Doğumdan önce doğumdan sonra oluyor işte kendileri 😁önce bir heves sonra al sana lohusa 🧐Lohusalık perişanlık zaten 🥺 evde süt sagip hastaneye yollama vs odanın boş kalması 😑neyseki geçti o günler 💜
Çok şükür, dediğin gibi balım. Sağlıklı olsunlar yeter. Ama sanki 2.olsa sen yine yaparsın öyle güzel hazırlıklar 😉 abisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden :KK66: :KK200:

Teşekkür ederim balım, bugünlerde göbeğime takıldım 🤦🏻‍♀️ Dümdüz bir karın hedefim. 💪🏻
Dediğin programa tekrar bakayım. Teşekkür ederim 🌸

çok şükür canım 🤲🏻❤️

Sanırım hayatta en çok özlediğim anlar, hamilelikte o kıpırtıları hissettiğim anlar olacak. Ne muhteşem bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

:KK60:
Sağlık olsun Aslım 🤗 her yaş her olay yeni bir bakış açısı kazandırıyor 🎯
Göbek düzleşir Aslım 🤗
9 Haziran Spor Bildirimi
🏃🏼‍♀️ :spor:

60 dk hızlı tempolu yürüyüş: 180 puan
300 ip atlama : 60 puan
Toplam : 240 puan
❤️ @Goklerce ❤️
Eki Görüntüle 2867664
Bal 🍯 Aslım bir saat tempoda kaç adım oluyor baktın mı hiç ? Benim dün 6.750 oldu bacağım agridi o derece 🤣 eskiden 6000 olurdu baya hızlanmışim 🤪 kuzenler yetişemiyor bazen arkamdan 😅hatta geçen yaz eşim yetişemiyor du 😁
Yok be kuzum bizden geçti artık 🤣

Tebrikler canımm 😍
2 tane galiba 3.ye kararsız misin?
kızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşalrdaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim
Canım seni çok tanımadığım için şartlarını pek bilmiyorum.
Yaş ,çocukların yaşı ,işin vs 💜

Yasemin e katılıyorum canım 🤗 en azından vki 25 olup normal yeşil çizgiye inme hedefi koy kendine 💜

Ne kadarlık kuzum canım 🤗 kaç çocuğun var ?
Geçmiş olsun 💐 kim hasta ?

Ya aynı şeyi bende hissettim hiç odada cocukla nasip olmadi.
Taburcu olurken elimiz boş çıkmistik .
Buna şükür yinede büyüdü kocaman oldu 💜9 sene oldu üstünden

Doğumdan önce doğumdan sonra oluyor işte kendileri 😁önce bir heves sonra al sana lohusa 🧐Lohusalık perişanlık zaten 🥺 evde süt sagip hastaneye yollama vs odanın boş kalması 😑neyseki geçti o günler 💜

Sağlık olsun Aslım 🤗 her yaş her olay yeni bir bakış açısı kazandırıyor 🎯
Göbek düzleşir Aslım 🤗

Bal 🍯 Aslım bir saat tempoda kaç adım oluyor baktın mı hiç ? Benim dün 6.750 oldu bacağım agridi o derece 🤣 eskiden 6000 olurdu baya hızlanmışim 🤪 kuzenler yetişemiyor bazen arkamdan 😅hatta geçen yaz eşim yetişemiyor du 😁

2 tane galiba 3.ye kararsız misin?

Canım seni çok tanımadığım için şartlarını pek bilmiyorum.
Yaş ,çocukların yaşı ,işin vs 💜
evet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum

küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok :(

bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum

bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum

9 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil cay

15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran

19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş

Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge @Melek963
Güzel canim afiyet olsun
Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.
Yetisirsin isteyince vakit bulunuyor buraya.
Ev işine yetismeyi bırak bence çünkü yetisilmiuor.
Bel ağrım neden acaba bugun menümü bekliyorum canim

Ay aynı hele o hasta bezi yok mu 🤦‍♀️ Göğüs uçlarım yara sızım sızım sızlıyor alttan bir sürü dikiş oturamıyordum bile
9 Haziran carsamba
8.30
Domates
Salatalık
2dlm peynir
2 dlm ekmek
3 YK yoğurt

14.30
Baharatlı mısır çerez (cips değil)
1 bardak limonata (hazır)

19.00
3 ksk yumurtalı patates
1 kase cacik
2 YK domatesli biber kavurma

Şu 2bucuk litre
@masal3487
Limonata mı bir şey fazla da
abisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden
Ben de kızıma yapmadım kardeşine de yapmam modundayım 🤣

9 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil cay

15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran

19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş

Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge @Melek963
Akşam öğünü karbonhidrat ağırlıklı üstelik çiğ köfte var öncesinde
kızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşlardaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim
Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattı

evet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum

küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok :KK43:

bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum

bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum
Konuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallah

Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattı
aynen öyle canım bu 5. bakıcı, bu da paldır küldür gitsin istemiyorum çünkü büyük kızım üzerine alınıyor hatta geçn gün bakıcıya teyze bakıcıların hepsi benim yüzümden gitti ben seni hiç üzmeyeceğim söz demiş

ama sabrım artık sınırda, hele eşimi zor tutuyorum sabret diye diye patladı patlayacak

Konuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallah
inşallah canım :dua:

aynen öyle canım bu 5. bakıcı, bu da paldır küldür gitsin istemiyorum çünkü büyük kızım üzerine alınıyor hatta geçn gün bakıcıya teyze bakıcıların hepsi benim yüzümden gitti ben seni hiç üzmeyeceğim söz demiş

ama sabrım artık sınırda, hele eşimi zor tutuyorum sabret diye diye patladı patlayacak

inşallah canım :dua:
Bakıcı da şöyle bi durum var Bakıcının iş, hastalık, cenaze, hastane vs gibi durumlarında bizim arkadaşlar mecburen rapor alıyordular bizim izin durumu yok malum kreşin bi avantajı da bu öğretmen hastalansa işi çıksa bile veliye çocuğu getirme demiyorlar

Bakıcı da şöyle bi durum var Bakıcının iş, hastalık, cenaze, hastane vs gibi durumlarında bizim arkadaşlar mecburen rapor alıyordular bizim izin durumu yok malum kreşin bi avantajı da bu öğretmen hastalansa işi çıksa bile veliye çocuğu getirme demiyorlar
aynen öyle canım
hele benim izin alma durumum çok zor yıllık izin alacağım yoğunluktan fırsat yok ki alayım bakıcı zırt pırt izin istiyor yok hacamat yok banka yok o yok bu eee mecbur alıyorum o da göze batıyor ne çok izin alıyorsun diye

aynen öyle canım
hele benim izin alma durumum çok zor yıllık izin alacağım yoğunluktan fırsat yok ki alayım bakıcı zırt pırt izin istiyor yok hacamat yok banka yok o yok bu eee mecbur alıyorum o da göze batıyor ne çok izin alıyorsun diye
Küçük değiller İnan 3e girecek neredeyse küçüğün benimki 1 buçuk yaşında oradaki çocuklara özenip kendi kendine yemeğe çalışıyordu mesela

Miktarları az ama ekmek yok öğlen aksam 😏

Back
X