• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şöyle aslında karbonhidrat şeker gibi çabuk acıktıran cinsten ben biraz Karataycıyım karbonhidrat varsa tek çeşit olsun ve tek öğünde olsun yani ekmek varsa pilav olmasın gibi
Aslında bayadır pirinç pilavı yapmıyordum eşim istedi fasulyenin yanına yaptım yemeyim dedim dayanamadım iki kasık aldım yoksa sadece kuruyu yiyip kalkmaktı amacım. İşte İnsan bazen dayanamıyor Allahtan cok yemedim frenledim kendimi bol bol salata yedim onun yerine 😀

Aslında bayadır pirinç pilavı yapmıyordum eşim istedi fasulyenin yanına yaptım yemeyim dedim dayanamadım iki kasık aldım yoksa sadece kuruyu yiyip kalkmaktı amacım. İşte İnsan bazen dayanamıyor Allahtan cok yemedim frenledim kendimi bol bol salata yedim onun yerine 😀
Demek istediğim bu iki kepçe kuru yeterliydi yani 1 kepçe kuru 4 kaşık pilav olsaydı yine ses etmezdim aslında

Şüphen varsa kesin yap canım ama arada böyle gecikiyorsa endişelenme
Şüphem yok aslında ama yine de olabilir mi diyorum. Aslında bazen gecikir ama bayadır hic gecikmiyordu neyse bikaç gün daha bekleyim. İnsallah yarın tartıyı etkilemez

Demek istediğim bu iki kepçe kuru yeterliydi yani 1 kepçe kuru 4 kaşık pilav olsaydı yine ses etmezdim aslında
Kaptanım üçün beşin lafı olmaz aramızda 😝😂😂 Haklısın şaka yapıyorum ben pilavı hic yemesem daha iyiydi düğüne bir ay kaldı benim daha vermem gereken birsürü kilo var

Kaptanım üçün beşin lafı olmaz aramızda 😝😂😂 Haklısın şaka yapıyorum ben pilavı hic yemesem daha iyiydi düğüne bir ay kaldı benim daha vermem gereken birsürü kilo var
Ona göre bak G Goklerce de biz bunu denedik çok güzel verim aldı hatta etap birincisi olmuştu karbonhidratı sabah veya öğlen öğününe çektik akşam öğününü sebze + yoğurt veya salata + et şeklinde değiştirdik harika sonuç aldık

Eki Görüntüle 2867810

:nazar: kumsal68 kumsal68 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (718. Etap) : 62,30
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 54,60
Verilen Toplam Kilo : 7,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,36%
Toplam Süre : 12 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,03%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 642

Sevgili kumsal68 14 Mart 2021 (718. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 721. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 7,7 kilo vermiş olarak ve 54 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Eki Görüntüle 2867810

Sevgili kumsal68 14 Mart 2021 (718. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 721. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 7,7 kilo vermiş olarak ve 54 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Canım tebrik ederim 👏🏻👏🏻 Harika iş çıkardın 🥰 kumsal68 kumsal68

Karpuzu cok yiyorsun ekürim😀 Ama onun dısında güzel afiyetolsun. Ben bir gün tuttum bidaha tutamadım orucu dayanamadım cok sıcak kızı parka falan cıkarıyorum cok yoruldum.
Evet sıcaklarda iyi gidiyo
Aynen bende bıraksın zor oluyordu

9 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil cay

15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran

19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş

Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge M Melek963
Akşam yemeği biraz fazla geldi ekurim onun dışında güzel
Kızlar benim regl 10 gün gecikti korkmaya basladım ben ya bi test mi yapsam 😏😏
🤔 Ben 3 gün gecikince hemen yaparım canım eğer böyle gecikmeleri fazla oluyorsa takma ama olmuyorsa yap derim
Eki Görüntüle 2867810

Canım tebrik ederim hayırlı olsun

Ona göre bak G Goklerce de biz bunu denedik çok güzel verim aldı hatta etap birincisi olmuştu karbonhidratı sabah veya öğlen öğününe çektik akşam öğününü sebze + yoğurt veya salata + et şeklinde değiştirdik harika sonuç aldık
Tamam canım ❤

Evet sıcaklarda iyi gidiyo
Aynen bende bıraksın zor oluyordu

Akşam yemeği biraz fazla geldi ekurim onun dışında güzel

🤔 Ben 3 gün gecikince hemen yaparım canım eğer böyle gecikmeleri fazla oluyorsa takma ama olmuyorsa yap derim

Canım tebrik ederim hayırlı olsun
Bikaç gün daha bekleyip yapcam canım😘

Eki Görüntüle 2867810

Tebrikler hayırlı olsun mezuniyetin 😍 İnsallah istedigin kiloda kalır hic almazsın. Midende düzelir sağlığına kavuşursun insallah canım

evet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum

küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok :KK43:

bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum

bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum
Kreş diyorum 🎯sosyallesir,sosyal öğrenir .

Zehra cigima katılıyorum 💜kendine uygun bir kreş araştır ver canım.

Ben oğlanı 21 aylıkken anaokulu kreş arası okula vermiştim çok memnun kaldım 🤗çok hasta oldu ama iyiydi okul 🏫 hasta olunca kv geldi arada öyle idare ettik.

Senin bakıcı iki çocuğa birden mı bakıyor?
18bin adım attım diye bu sabah +1kilo ödem mi olur ya :KK57: tamam sakinim
:kızgın:
Canim bugun spor yapma kas şişi iner.
Bir de protein beslen glikojen depoların boşalır.
Kabızlık mı var ?

Kreş diyorum 🎯sosyallesir,sosyal öğrenir .

Zehra cigima katılıyorum 💜kendine uygun bir kreş araştır ver canım.

Ben oğlanı 21 aylıkken anaokulu kreş arası okula vermiştim çok memnun kaldım 🤗çok hasta oldu ama iyiydi okul 🏫 hasta olunca kv geldi arada öyle idare ettik.

Senin bakıcı iki çocuğa birden mı bakıyor?

Canim bugun spor yapma kas şişi iner.
Bir de protein beslen glikojen depoların boşalır.
Kabızlık mı var ?
yok canım sadece küçük kızım için geliyor, büyüğüm ya okulda oluyor ya anneannede ama haftada ya da 2 haftada 1 annem dinlensin diye ya da işleri olduğunda ona da bakıyor
bakıyor dediğim yanında duruyor :D

doğru diyorsun bu haftasonundan itibaren kreş gezmeye başlayalım biz en iyisi
Bencede kesinlikle 🤗
Kızlar benim regl 10 gün gecikti korkmaya basladım ben ya bi test mi yapsam 😏😏
Mevsim geçişi olabilir diycem ama 10 günde çok yani .
3-5 gün olsa anlardım.
Her ay düzenli ve günü belli ise test yap canım 💜
Eki Görüntüle 2867810

kumsal68 kumsal68 tebrikler 👏👏🎊🎊💃💃🧿🧿🎯🎯bir ömür koruman dileğiyle 💜💜karnen çok güzel 😍
yok canım sadece küçük kızım için geliyor, büyüğüm ya okulda oluyor ya anneannede ama haftada ya da 2 haftada 1 annem dinlensin diye ya da işleri olduğunda ona da bakıyor
bakıyor dediğim yanında duruyor :KK70:
Sende mi öğretmendin canım?

Bencede kesinlikle 🤗

Mevsim geçişi olabilir diycem ama 10 günde çok yani .
3-5 gün olsa anlardım.
Her ay düzenli ve günü belli ise test yap canım 💜

kumsal68 kumsal68 tebrikler 👏👏🎊🎊💃💃🧿🧿🎯🎯bir ömür koruman dileğiyle 💜💜karnen çok güzel 😍

Sende mi öğretmendin canım?
yok canım muhasebeciyim ben

Back
X