Ya bana da kafası karışıyor gibi geliyor ama böyle bazen kekeleme gibi o bizi düşündürüyor, dediğin gibi baska bir gelişim evresinde gerileme olabilir...aslında kelime haznesi çok geniş baya 3 lu cümleleri falan kullanıyordu, kitap okuyorum hergün sürekli konuşuyoruz zaten
Biraz kalabalık geldi canım, toplam kalori oranı da fazla gibi
Evet canım böyle biz bizeyk en bazen normal konuşurken hiç sorun yok, arada oluyor ben müdahale etmiyorum bekliyorum ama dedesi falan panik yapıyor çünkü öncesinde çok iyiydi konuşması şimdi düzeltmeye çalışıyorlar ben de üzülüyorum hani rahat bıraksalar daha iyi olacak gibi , ben rahat bırakınca da sanki ben üstüne düşüyorum ilgilenmiyorum gibi algiliyorlar ama araştırdığım kadarıyla çocuğu sakince dinlemek rahat bırakmak gerekiyormus
Çok geçmiş olsun canım, bol su için ayran falan için muhtemelen Viral birsey bulaştı sizlere
Çoğu kişi nazar diyor ama işte olabilir genelde 2 5 yaş arasında olurmuş, yok canım kazadan önce vardı inşallah düzelir, işin kötüsü kendisi farkında bunun ve bu onun daha da gerilemeşine ve strese sebep olmasından korkuyorum...İnan memleketteyken köye gittik orda aşırı konuştu herkes sevdi falan ertesi gün çocuk resmen konuşmadı iyi ce arttı takilmalari çok şükür iki gündür daha iyi bana da zamanla geçecek gibi geliyor ama ihmal etmek de istemiyorum
Ben dediğin gibi yapıyorum ama çocuğa kv kp bakıyor inşallah onlar da böyle yapar , dedesi düzeltmeye çalışıyor

inşallah geçer canım kendisi stres oluyor çünkü farkında bunun
Canım bazen düzene şeklinde iiiii yapıyor bazen de her zaman kullandığı kelime mesela cikaramiyor yani kekeleme de oluyor arada...inşallah geçicidir az daha sabredeyim en iyisi...sürekli konuşuyoruz kitap okuyoruz...Zaten çok konuşan bir çocuk her şeyi anlatır..