- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #445.081
Kiz senin kontrolün nasil di. Kontrolde değil miydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz senin kontrolün nasil di. Kontrolde değil miydin
Canim ben istanbul üniversitesi çocuk gelişimi okuyorum acikogretimden. Normalde branş öğretmeniyim ama bölümümu de pek sevmedigimden kpss ye pek hazirlanmadim.Kızlar birşey sormak istiyorum ben dışardan liseyi bitirdim ve dışardan üniversiteyi bitirmek istiyorum ama çocukla yapabilirmiyim bilmiyorum o zaman çocuk yokdu ve dışarıdan üniversite bitiren varmı aranızda kendi sehrimdemi gircem sınavlara eğer kazanırsam bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ve sizce hangi bölüm iyi ben daha çok bayanların yapabileceği bayanların tercih ettiği bi bölüm istiyorum halkla ilişkiler çocuk gelişim veya masa başı PTT memuru sakın
Ay kafam karıştı valla bı yardım edin kızlar ha yaşın daha 20
Canim ben istanbul üniversitesi çocuk gelişimi okuyorum acikogretimden. Normalde branş öğretmeniyim ama bölümümu de pek sevmedigimden kpss ye pek hazirlanmadim.
Şimdi çocuk gelişimi okuyup okul öncesi yada c.gelisimi öğretmeni olarak atanmak istiyorum. Ben formasyonlu olduğum için direk hak kazaniyorum ama zaten artik formasyon kalktı galiba (en son oyleydi yani) o yüzden sende bölümü bitiripkpss den güzel puan alıp gerekli mülakatlarla atanabilirsin. Ben 9 aylık hamileyken ve bebeğim 2 aylıkken sinavlara giriyordum ve notlarim gayette iyiydi. Şu an 2. ve 3. Sınıfı birlikteokuyorum. Uzaktan olmasi biraz işimi kolaylastirmisti evde giriyordum cocuklar uyurken ama eylülde tekrar yüz yüze olacak. Bence hiç zaman kaybetmeden okumaya başla daha çok cok gençsin![]()
Kızartma dısında çok iyi canım afiyet olsun keske kızartma yerine çiğ biber yeseydin ben öyle yapıyorum15 Haziran
8.30
Şekersiz çay
Biber kızartması bir avuç kadar
Bir dilim ekmek
12.00
6 kayısı
5.00
Bir mase şehriye çorbası
Haşlanmış but
2 kaşık bulgur pilavı
Biraz salata
2.5 litre su
Güzel menü canım afiyet olsunSabah 08.00
1 h.yumurta
Domates Salatalik roka
1 kaşık menemen
Ara Tarçınlı süt
Öğle 12.00
2 kaşık menemen
2 ücgen karpuz
1 lokma ekmek peynir
Ara
4 kayisi
Yarıms şeftali
3 kaşık yulafli yogurt
Akşam 17.00
5 kaşık bezelye +bulgur (toplam 5 kaşık bezelyenin etinden yedim çoğunlukta)
Su 3 litre olur
Spor 23 dk leslie
Afiyet olsun canım güzel menün15.06.2021
12 30
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dlm peynir, domates salatalik, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 2 kare bitter
18.00 3 biber Dolma (bulgurlu) Yoğurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt
Spor 8 bin adım ( bugün aşırı yoğundu ayaklarım sizladi, adım sayısı daha fazladır ama telefon ile bu kadar oluyor) @asliogretmen
Ah bu cocuklar olsun enazindan 1 part yapmissinBende 23 dk yaptim bi 23 e daha heveslendim ama izin vermedi cocuklar.
Guzel cnm afyt olsunSabah 08.00
1 h.yumurta
Domates Salatalik roka
1 kaşık menemen
Ara Tarçınlı süt
Öğle 12.00
2 kaşık menemen
2 ücgen karpuz
1 lokma ekmek peynir
Ara
4 kayisi
Yarıms şeftali
3 kaşık yulafli yogurt
Akşam 17.00
5 kaşık bezelye +bulgur (toplam 5 kaşık bezelyenin etinden yedim çoğunlukta)
Su 3 litre olur
Spor 23 dk leslie
Guzel bence afyt olsun15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Bir dilim süzme peynir peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30
2 parça bonfile et
2 kasık pirinç pilavı
18.00
İki burçak bisküvi
19.30
Bir kase kiraz
İki dilim muz
3 lt su
40 dk yürüyüş
Aksam salata ayran da var onları unutmusum15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30
2 parça bonfile et
2 kasık pirinç pilavı
18.00
İki burçak bisküvi
19.30
Bir kase kiraz
İki dilim muz
3 lt su
40 dk yürüyüş
Sagol canımAh bu cocuklar olsun enazindan 1 part yapmissin
Guzel cnm afyt olsun
Guzel bence afyt olsun
Çok iyi afiyet olsunMenum:
8:30 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, kahve
12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 10 zeytin, 3 dilim hindifume salam
15:00 kahve, 3 fındık, 1 züber (130kalori)
17:30 2 kabak sote, 1 kase mısırlı salata
20:30 tarcınlı turk kahvesi 1 kare bitter
30dk leslie
13.000 Adım
200 mekik
2.5lt Su
Akşam ki meyve ve bisküvi ler fazla geldi canim onun dışında gayet iyiymiş15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30
2 parça bonfile et
2 kasık pirinç pilavı
18.00
İki burçak bisküvi
19.30
Bir kase kiraz
İki dilim muz
3 lt su
40 dk yürüyüş
Guzell canimMenum:
12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 10 zeytin, 3 dilim hindifume salam
30dk leslie
13.000 Adım
200 mekik
2.5lt Su
Şükür canım bir sıkıntı yoktu 24 haftalık oldu ya rapor aldım idari izin için müdür ıvır zıvır için okula çağırabiliyor aşıyı da doğumdan sonra olmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar kalabalığa karışmasam o kadar iyi benim içinKiz senin kontrolün nasil di. Kontrolde değil miydin
Burçakları pek sevmedim meyvenin de saati geç15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30
2 parça bonfile et
2 kasık pirinç pilavı
18.00
İki burçak bisküvi
19.30
Bir kase kiraz
İki dilim muz
3 lt su
40 dk yürüyüş
Yok canım sabaha çıkar zannedersemU UcanSupurge eşin test vermiş heralde belli oldumu sonucu canim
Afiyet olsun miktarlar az kalabalık gelse de gözeMenum:
30dk leslie
13.000 Adım
200 mekik
2.5lt Su
Dikkat et kendine kuzum toparlar toparlamaz hemen gelİyi geceler kızlar aklım buralarda ama gelemiyorum sabır sabır ya sabır modundayım oğlan hiç ama hiç durmuyor ya diş sıkıntısı var eminim biz küplerini veriyorum ağzına alınca rahatlıyor sanırım sonra yine devam sürekli kucağımda memede kalmak istiyor bıraktığım anda çatlayacak gibi ağlıyoryeniden gelicem biraz daha beni mazur görürseniz sevinirim
insAllah cnm o kadar çok istiyorum ki vala bugün şükür biraz eksi gördüm tartıda ona sevindim hep bişey çıkıyor bı inemedim su 80leriDikkat et kendine kuzum toparlar toparlamaz hemen gel
Eğer sınavı kazanırsam aynı lise gibi evde çalışıp sınavlara kendi yani Ankara damı gircem yoksa sınavlar için şehir disinamj çıkmam gerekiyor ve sence hangi bölümu tercih etmem gerekiyor yardımcı olduğun içinde çok çok teşekkür ederimCanim ben istanbul üniversitesi çocuk gelişimi okuyorum acikogretimden. Normalde branş öğretmeniyim ama bölümümu de pek sevmedigimden kpss ye pek hazirlanmadim.
Şimdi çocuk gelişimi okuyup okul öncesi yada c.gelisimi öğretmeni olarak atanmak istiyorum. Ben formasyonlu olduğum için direk hak kazaniyorum ama zaten artik formasyon kalktı galiba (en son oyleydi yani) o yüzden sende bölümü bitiripkpss den güzel puan alıp gerekli mülakatlarla atanabilirsin. Ben 9 aylık hamileyken ve bebeğim 2 aylıkken sinavlara giriyordum ve notlarim gayette iyiydi. Şu an 2. ve 3. Sınıfı birlikteokuyorum. Uzaktan olmasi biraz işimi kolaylastirmisti evde giriyordum cocuklar uyurken ama eylülde tekrar yüz yüze olacak. Bence hiç zaman kaybetmeden okumaya başla daha çok cok gençsin![]()
Güzel canım afiyet olsun15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30