• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi aman canim. İns gribi de sana bulaşmadan çabucak geçer

Iyi cok şükür canim

İyi çok şükür canım, sen yine de dikkat et hamis hamis griple uğraşma 😘

ohhhh sevindim canım gelmiş geçmiş olsun

Ohh şükür ama sen yine de dikkatli ol testlere güven olmuyor biraz uzak dur kocişinden ve kuzucuğundan 😊
Çok sağolun canlar elimden geldiğince dikkat ediyorum 🥰

Kızlar selam telefonu elime alamıyorum nerdeyse , nasılsınız ,emziren anneler aşı oldunuz mu hangi aşı? Ben kararsızım,kilom aynı 70 ne verdım ne aldım
Canım sen nasılsın doğum günü yaptınız mı? Ben Doğumdan sonra olmayı düşünüyorum canım Beyaz leylak Beyaz leylak ve @Breeze96 oldu takımdan

M Melek963 açıköğretim de bölümler her sene çoğalıyor edebiyat ve ingilizce bile açıldı.öğretmenlik istiyorsan bitirdikten sonra formasyon dediğimiz eğitim derslerini alman gerekebilir.İlahiyat da okuyabilirsin din kültürü öğretmenliği için.Memur olmak istiyorsan işletme iktisat gibi bölümleri okuyabilirsin.onların da meslek alanları geniş.2 yıllık bölümleri de incele o kadar çok bölüm var ki bence internetten iyice bir araştırma yap.Yaşın daha çok küçük ben 28 yaşımdan sonra ikinci üniversiteyi okudum oğlum küçük olduğu için ikinci öğretim yazdım yani akşam gittim okula .eşim bakıyordu ben yokken.herkes olur mu nasıl yapacaksın çoluklu çocuklu kadınsın derken 4 yıllık fakulteyi 3 yılda 1 .Lille bitirdim.ama çok istiyordum.2.olan arkadaş ise 4 çocuklu 38 yaşında ortaokul liseyi dışarıdan bitirip dersaneye gidip üniversite sınavına hazırlanıp kazanmış bir insandı.Mezumiyetten sonra yüksek lisans yaptığını duydum yani azmin elinden hiç birşey kurtulmaz yeterki iste👍
Hatikasin canim masallah sana. Ne okudun 2. Üniversite olarak. Gerçekten isteyince oluyor benim de bu isteği kpss için göstermem lazim. Öğretmenlik için formasyonu sonradan verme gibi bir şey getirmisler ama öncelik formasyonlu olanlarin olduğu için artık oda zorlaştı sanırım. En mantiklisi önü açık bi bölüm okuyup memur olarak atannak

7yi görünce motivasyonun bi kat daha artacağına bi daha 8leri görmemek için uğraşacağına eminim 😍
insAllah cnm 🤲
Yaa kiyamam insallah bir an once cikarir rahatlar benmiide cok zorlaniyordu bir de bence yengec burclarinin acı hassasiyeti daha az sanrm veyatta cok anneci olduklarindn biraz da naz yapiyorlar :) dogum tarihlerimiz ayniydi ya ordan aklimda kalmis sizinde yasiniza az kaldı dmi cnm
Kesinlikle anneci ve naz yapıyor o konuda eminim azıcık hayır desem hemen dudağını buzul gozlerini kısıyor bana kızma diye alınıyor herşeye şimdiden burçlarla bilgim yok tabi aynen cnm az kaldı aynı ay gün senin oğlanla
Kızlar selam telefonu elime alamıyorum nerdeyse , nasılsınız ,emziren anneler aşı oldunuz mu hangi aşı? Ben kararsızım,kilom aynı 70 ne verdım ne aldım
Almaman da güzel şimdilik bence bana çıkmadı hemen olayım diye acelem de yok tabi

M Melek963 açıköğretim de bölümler her sene çoğalıyor edebiyat ve ingilizce bile açıldı.öğretmenlik istiyorsan bitirdikten sonra formasyon dediğimiz eğitim derslerini alman gerekebilir.İlahiyat da okuyabilirsin din kültürü öğretmenliği için.Memur olmak istiyorsan işletme iktisat gibi bölümleri okuyabilirsin.onların da meslek alanları geniş.2 yıllık bölümleri de incele o kadar çok bölüm var ki bence internetten iyice bir araştırma yap.Yaşın daha çok küçük ben 28 yaşımdan sonra ikinci üniversiteyi okudum oğlum küçük olduğu için ikinci öğretim yazdım yani akşam gittim okula .eşim bakıyordu ben yokken.herkes olur mu nasıl yapacaksın çoluklu çocuklu kadınsın derken 4 yıllık fakulteyi 3 yılda 1 .Lille bitirdim.ama çok istiyordum.2.olan arkadaş ise 4 çocuklu 38 yaşında ortaokul liseyi dışarıdan bitirip dersaneye gidip üniversite sınavına hazırlanıp kazanmış bir insandı.Mezumiyetten sonra yüksek lisans yaptığını duydum yani azmin elinden hiç birşey kurtulmaz yeterki iste👍
Tebrik ederim seni gerçekten, ben mezun olduktan sonra ehliyet sınavına zor hazırlandım , dedım yüksek lisans yapacak olsam kalmıştım okuyacak göz yokmuş ben de 😂 bizim unide de sınıf arkadaşım vardı 30 kusur yaşındaydı bizden azimliydi ,bizim bölümde 2. Olan arkadaş 2. Çocuğuna hamileydi çok azimliydi o da, ko bizim bölüm de zordur yani

Canım sen nasılsın doğum günü yaptınız mı? Ben Doğumdan sonra olmayı düşünüyorum canım Beyaz leylak Beyaz leylak ve @Breeze96 oldu takımdan
Yaptık canım , annemler ve abimlerle. Ertesi gun de eşiminkilerle . Konsept fln yaptım baya ugrastım balonlar vs. Şimd b de pasta patlatma partisi yapacagım ,bitirecegım:))) bir iş teklifi geldi , testlere girdim cıktım fşn , referansa hatta o firmada calosan bi arkdsım var onu yazdım fln ,ilerledık baya bi , sonra ogrendim ki o arkadasım benım gorustugum pozisyona geciş yapmıs şirket içinden. Bana hersey olumlu ams malesef ıcerden alım yapmıslar diye donduler...hayırlısı.. sanırım bebek dusıncesone odaklancam artık yani tedavi

Yaptık canım , annemler ve abimlerle. Ertesi gun de eşiminkilerle . Konsept fln yaptım baya ugrastım balonlar vs. Şimd b de pasta patlatma partisi yapacagım ,bitirecegım:))) bir iş teklifi geldi , testlere girdim cıktım fşn , referansa hatta o firmada calosan bi arkdsım var onu yazdım fln ,ilerledık baya bi , sonra ogrendim ki o arkadasım benım gorustugum pozisyona geciş yapmıs şirket içinden. Bana hersey olumlu ams malesef ıcerden alım yapmıslar diye donduler...hayırlısı.. sanırım bebek dusıncesone odaklancam artık yani tedavi
ne güzel bir sürü kutlaması olmuş minnoşun vardır inşallah bir hayır canım kardeş düşünüyorsan çok ertelememek daha iyi olur gibi geliyor bana
Sen nasılsın nasıl gıdıyor bi test fln okudum, ne testi yaptrcaksın? Bugun kızımın dr una sordum aşıyı ol dedi, yarın da tüp bebek dr uma soracagım bklm
Kızım hastalandı onun peşine eşim test verdi negatif çıktı normal grip olmuşlar tüp bebek doktoruna kesinlikle danış canım

Mönü
Sabah 08.30
1 h.yumurta 1 sarısı
Domates marul 5 badem

Ara
Tarçınlı süt

Öğle 14.00
kefir semiz otu 1 kaşık yulaf

Akşam 18.00
Fırında kabak patlıcan yoğurtlu
Spor yok bugün anca mutfağı temizledim
Su 1 litre cok az evet 2 ye tamamlarim inşallah

ne güzel bir sürü kutlaması olmuş minnoşun vardır inşallah bir hayır canım kardeş düşünüyorsan çok ertelememek daha iyi olur gibi geliyor bana

Kızım hastalandı onun peşine eşim test verdi negatif çıktı normal grip olmuşlar tüp bebek doktoruna kesinlikle danış canım
Çok gecmıs olsun canım , şükür negatıfmıs , Allah şifa versın , biyontec erkeklerde de kısırlık yapabılır diyenler var onu da sorayım zaten sıkıntılıyız..iyice zorlaşmasım, eşimin aşısını da bılçkac gun wrteledıl bklm soralım da ona gore artık.

Çok gusel bi kurumdu, teklıf omlardan geldı olursa olur gırerım olmazsa başka basvuru yapmıycam bebek dusuncem deyıp hayrkısını istedım, demekki bu hayırlı,planlar bu tarafa kaycak gıbı bakalım nasip hersey,
Dua et hamiloş tatlışkom😍🤗

Mönü
Sabah 08.30
1 h.yumurta 1 sarısı
Domates marul 5 badem

Ara
Tarçınlı süt

Öğle 14.00
kefir semiz otu 1 kaşık yulaf

Akşam 18.00
Fırında kabak patlıcan yoğurtlu
Spor yok bugün anca mutfağı temizledim
Su 1 litre cok az evet 2 ye tamamlarim inşallah
Tamamla eloş hakkaten az Menün de oldukça hafif
Çok gecmıs olsun canım , şükür negatıfmıs , Allah şifa versın , biyontec erkeklerde de kısırlık yapabılır diyenler var onu da sorayım zaten sıkıntılıyız..iyice zorlaşmasım, eşimin aşısını da bılçkac gun wrteledıl bklm soralım da ona gore artık.
Aaa bilmiyordum aşı hem Ümit veriyor hem tedirgin ediyor
Çok gusel bi kurumdu, teklıf omlardan geldı olursa olur gırerım olmazsa başka basvuru yapmıycam bebek dusuncem deyıp hayrkısını istedım, demekki bu hayırlı,planlar bu tarafa kaycak gıbı bakalım nasip hersey,
Dua et hamiloş tatlışkom😍🤗
Etmez olur muyum canım inşallah hemencecik olur

G Goklerce Kızının etrafında hic kekeme konusan bi cocuk falan oldu mu? Eşimin kuzenin kızı komşularının kızı kekeme konuşuyordu oda ondan görüp öyle konusmaya basladı 3 yasında yoktu daha galiba bi süre öyle devam etti, mesela napıyorsun diyecekya na na na na napıyosu diyordu. Öncesinde cok güzel konusan cocukta bi süre öyle konuştuktan sonra kendiliğinden düzeldi doktora falan da götürmedi bildigim kadarıyla. Üstüne düşmeyin fazla duymazdan gelin bence bi süre sonra düzelir eğer düzelmezse o zaman götürürsün doktora. İkingündür yazcam bi türlü fırsat olmadı anca yazabildim 😘

16 Haziran menü

Kahvaltı 09.30
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

13.30
Sade soda
Bir kücük kase sarı leblebi

15.00
Yeşil cay

16.30
7 8 tane cubuk kraker
5 6 tane balık kraker
Kızım yiyordu cocuk gibi canım istedi 😂😂

19.00
İki fırında tavuk but,sarımsak sogan, iki biber
3 elma dilim patates
Bir kase yogurt
Salata

3.5 lt su

Eşimin bi arkdsı mekan açmış oraya gıttık hayrkı olsuna , maskelıydık hep , yemek yerken çıkardıl bitek. Eşimin arkadası biz yemek yerken masaya geldi oturdu maskesiz.. biara kızım baba baba dıyodu , ' baba benım ' diye eşime sarıldı.. bana da dıyo ki sakınan göze çöp batar, yanımdakı kolonyalarla dalga gecıyo kac tane fln die ... Ya eşim cok bunaldı arada onun sevdkleryle de goruselım dıyorum da..yok yapamıcam sanırım.. korona twdbirlerıme sakınan göze çöpbatar denmesi...😁komık gercekten. Ha bi de dıyo ki aşı olunca senın heryerını ısırcam dıyo, senin aşı olman bu hakkı sana verıyo sanki ,aşı oldun diyw kendın kprunuyon,cocuga hala az da olsa bulastırabılırsın..

Eşimin bi arkdsı mekan açmış oraya gıttık hayrkı olsuna , maskelıydık hep , yemek yerken çıkardıl bitek. Eşimin arkadası biz yemek yerken masaya geldi oturdu maskesiz.. biara kızım baba baba dıyodu , ' baba benım ' diye eşime sarıldı.. bana da dıyo ki sakınan göze çöp batar, yanımdakı kolonyalarla dalga gecıyo kac tane fln die ... Ya eşim cok bunaldı arada onun sevdkleryle de goruselım dıyorum da..yok yapamıcam sanırım.. korona twdbirlerıme sakınan göze çöpbatar denmesi...😁komık gercekten. Ha bi de dıyo ki aşı olunca senın heryerını ısırcam dıyo, senin aşı olman bu hakkı sana verıyo sanki ,aşı oldun diyw kendın kprunuyon,cocuga hala az da olsa bulastırabılırsın..
Insanlar neden bukadar bilincsiz ya anlamiyorm bizimde yonetici her dengeldigimizse oglumun yuzune elliyor uyuz oluyorm bisi de diyemiyorm ama pazardan marketten geliyor falan oluyor bide fink fink gezen birisi yani. Aptallık benmki gerci soyle iste ama yok yapamiyorm

Menum:

9:30 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, kahve

12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 8 zeytin, 2 dilim hindifume salam

14:00kahve, yarım züber (60 kalori)

17:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, 1 kabak) , 3yk yogurt, 2 yk rus salatası

20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter

30dk leslie
10.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su

Ayy ne güzel yaa okumanın yaşı olmaz derler ama böyle duymak insanı daha bi mutlu ediyor azim çok önemli inşallah bende başarabiliriz yapabilirim bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim seviliyorsunuz çiçeklerim 💐💐

16.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 5 zeytin, 1 yk kaymak, 1 dilim ekşi maya ekmek, domates salatalik

16.00 sade kahve
19.00 2 sk patates kavurma, 3 üçgen dilim karpuz, yogurt

Su: 2 lt

İki gündür akşamları hep karbonhidrat oluyor farkındayım, aksam köye geliyoruz ve evde yemek yemeye zamanım kalmıyor :( kv ne yaptıysa artık idare ediyorum

Back
X