• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cocuk anlamıyor neyse de buyuk insanlarn yapması tam bir sacmalık. Sen ne guzel soyluyorsn ben soylemeyip icim icimi yiyor iste. Aynen kolonyam var yanimda hep ama bebek icin ozel alsam iyi olcak yanaklarinada surebillrm ozaman dokunan olursa :)

Ayy insallah zehram bu sefer direk yuklendim hem diyet hem spor o yuzden sanrm guzel eksiler geliyor yani

Cok sevindimm M Manolya15 hadi once sen arkandan biz @hadikonusalim girelim listeyee insallah
Ben söylüyorum canım genelde , belki bana gicik sanki tek onun çocuğu var bile diyor olabilirler ama çok umurumda değil 😂 eşim de biliyor kizacagimi arkadaşı falan dokunacak olursa uyarıyor artık ama benim kız genelde biri yaklaşınca kaçtığı için ben diyorum hemen sevmiyor o şimdi huysuzlanmasin ağlar diyorum
Beybiler ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz ?
Ooy canım öyle yoruldum ki aksama kadar buraya girmek bir yana şu bile düzgün içemedim , şimdi de yoldayım köye gidiyorum bakalım aksama beni ne bekliyor 😐 inşallah kız erken uyur da ben de dinlenirim

Beybiler ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz ?
Ay evin içinde sorsan belli bir işte yapmadım ama oturmadimda 🤦🏼‍♀️
Çamaşır ser topla yaptım bugün. Markete gittim geldim bı
Yarında kv ye gidecek gibiyiz çamaşır işini bitiriyor diye uğraştım.

Sen neler yaptın nasılsın.

Nice mutlu yılları olsun miniginin canım 😍😘 inşallah senin için de hayırlısı olur

Çok güzel canım afiyet olsun

Düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim canım 😘 çevrede yok bizim inşallah azalır ben de sabırla bekliyorum

Krakeri arkadaşlar söylemiş zaten onun dışında güzel, kraker ler bize masum görünüyor ama kalorisi çok yüksek aslında

Güzel ama sanki rus salatası gözüme takıldı, mayonez çok değildir inşallah 😊

Canım karpuz kaşesi çok büyük değildir inşallah bir de kızartma fazla kalorili 😊

Canım oglen çok hafif geçirdim ama aksama ne gelecek bilmiyorum 🙈 şimdi köye gidiyorum inşallah hafif birsey yapmıştır kv rahat yerim 😂
Rica ederim canım 😍 Evet öyle bize kalorisi az gibi geliyor ama öyle değil paketli hiç bişey yememek lazım aslında

Vala yenice oturdum şükür oğlanla kız uyuyor bende uzandım telefna bakıyorum akşam yemeğim hazır patlıcan güveç ve yoğurt çorbası yanında salata tamam sen napıyorsun canım
Biz de üniversitenin piknik alanı var orda semaver yaktık içiyoruz parkı da var küçük hanım parkta oynuyor
Ooy canım öyle yoruldum ki aksama kadar buraya girmek bir yana şu bile düzgün içemedim , şimdi de yoldayım köye gidiyorum bakalım aksama beni ne bekliyor 😐 inşallah kız erken uyur da ben de dinlenirim
Aşıdan dolayı mı canım yoğunsun?
Ay evin içinde sorsan belli bir işte yapmadım ama oturmadimda 🤦🏼‍♀️
Çamaşır ser topla yaptım bugün. Markete gittim geldim bı
Yarında kv ye gidecek gibiyiz çamaşır işini bitiriyor diye uğraştım.

Sen neler yaptın nasılsın.
İyiyim ben de canım semaver içiyoruz gel beraber içelim şifa niyetine

Mönü
Sabah 08.00
2.5 yumurta domates salatalik roka

Ara
Tarçınlı süt
5 badem
.
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
2 kayısı
3 vişne

Akşam 16.30
1 bardak kefir 1 kaşık yulaf ezmesi semiz otu

1 kepçe y.fasulye 1 kaşık pilav

Su 2 litre spor yok

16.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 5 zeytin, 1 yk kaymak, 1 dilim ekşi maya ekmek, domates salatalik

16.00 sade kahve
19.00 2 sk patates kavurma, 3 üçgen dilim karpuz, yogurt

Su: 2 lt

İki gündür akşamları hep karbonhidrat oluyor farkındayım, aksam köye geliyoruz ve evde yemek yemeye zamanım kalmıyor :KK43: kv ne yaptıysa artık idare ediyorum
Afiyet olsun canım güzel bence bu kadar da olur sanki
16 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Kıyma

12=00
Bir kase karpuz

7.00
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan kızartması
2 kaşık pirinç pilavı

2.5 litre su
Kızartma olmasa keşke birde karpuz cok fazla

Mönü
Sabah 08.00

Ara
Tarçınlı süt
5 badem
.
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
2 kayısı
3 vişne

Akşam 16.30

Su 2 litre spor yok
Bu ara ekmek yemiyorum galiba hafta da 1 2 dilim anca yemisimdir. Pek farkında olmayisim da fevkalâde 🤗😂😂

@Breeze96 Canım nasılsın aşının etkileri nasıl oldu ?ilk dozda herkes gayet belirtisiz atlatıyor çok az kişide belirti gösteriyor o da en fazla 2 gün sürüyor.sen nasıl hissediyorsun
Sağol canım kol ağrısı oldu gecti şükür
Canım sen nasılsın doğum günü yaptınız mı? Ben Doğumdan sonra olmayı düşünüyorum canım @Beyaz leylak ve @Breeze96 oldu takımdan
M Manolya15 korkacak bisey yok canım bir profesör emzirenlerdr olabilir ilk üç ay hariç hamilelerde olabilir dedi.karar verdin mi sen.
Günaydın kızlar tartı için son gün menülere sulara dikkat günü olabildiğince erken kapatalım , çok ağır spor yapmayalım , ödem ve şişlik yapabilecek yiyeceklerden uzak duralım
@Breeze96

@Beyaz leylak

G Goklerce

@Jasminium84

@gulsum462

asliogretmen asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

@Fit mutlu anne

@kumsal68

@cgdmk

E ela_2019

masal3487 masal3487

M Manolya15
M Melek963

Ayla- Ayla-

@sudem34
Tüm haftanın icine ettiğim icin bugün haftaya cumaya kadar ekmek yok yemini ettim.Beyaz ekmek bağımlılık yapıyor.kurtulamadım bir kez yedim mi .

M Manolya15 korkacak bisey yok canım bir profesör emzirenlerdr olabilir ilk üç ay hariç hamilelerde olabilir dedi.karar verdin mi sen.

Tüm haftanın icine ettiğim icin bugün haftaya cumaya kadar ekmek yok yemini ettim.Beyaz ekmek bağımlılık yapıyor.kurtulamadım bir kez yedim mi .
Hangi prof canım atsana,karar veremedım ya :(

15 Haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal

Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye

Ara:4erik 16 kiraz

Aksam: 21.00
Peynirli yumurta

Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim

Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım

💕💕💕💕💕💕💕💕💕
16 Haziran menüm

4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir

Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata

su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım

💕💕💕💕💕💕💕

17 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber

Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata

17.30
1kase yoğurt

Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Screenshot_2021-06-17-21-44-49.webp

Uc günün toplam spor puanı:630

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487

Nice mutlu yılları olsun miniginin canım 😍😘 inşallah senin için de hayırlısı olur

Çok güzel canım afiyet olsun

Düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim canım 😘 çevrede yok bizim inşallah azalır ben de sabırla bekliyorum

Krakeri arkadaşlar söylemiş zaten onun dışında güzel, kraker ler bize masum görünüyor ama kalorisi çok yüksek aslında

Güzel ama sanki rus salatası gözüme takıldı, mayonez çok değildir inşallah 😊

Canım karpuz kaşesi çok büyük değildir inşallah bir de kızartma fazla kalorili 😊

Canım oglen çok hafif geçirdim ama aksama ne gelecek bilmiyorum 🙈 şimdi köye gidiyorum inşallah hafif birsey yapmıştır kv rahat yerim 😂
Hazırdı cnm rus salatası enazindan miktar az di kalori olark 80 ediyordu
Ben söylüyorum canım genelde , belki bana gicik sanki tek onun çocuğu var bile diyor olabilirler ama çok umurumda değil 😂 eşim de biliyor kizacagimi arkadaşı falan dokunacak olursa uyarıyor artık ama benim kız genelde biri yaklaşınca kaçtığı için ben diyorum hemen sevmiyor o şimdi huysuzlanmasin ağlar diyorum

En iyisini yapiyorsn bende ne derler diye umursadigima degil aslinda ama insanlara hayir diyememe tersliyememe gbi bi huyum var ama kendime ediyorm cok isterdim diyebilmeyi. Benim oglanda aksine cana yakindir gecen parkta tanidigmiz bi komsunun esi azcik ilgilendi gitti adamin elini falan tuttu abi diyip cekti :) isim zor biraz

Menum:

10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve

12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk

15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)

18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt

20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter

5.000 Adım
2.5lt Su

Oh afiyet şifa olsun canim.
Ne güzel olur semaver çayı😍
dışarda en sevdiğim şey diyebilirim
Slm kizlar. Netim yoktu ya gelemedim. Hem benim hem evin ikiside bitti. Neyse evi ödedi de kurtuldum cuma stresinsen.
Şükür eloşum hoş geldin
Mönü
Sabah 08.00

Ara
Tarçınlı süt
5 badem
.
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
2 kayısı
3 vişne

Akşam 16.30

Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun canım kefir semizotu karışımını bağırsak çalışması için mi yaptın ?
17.6.2021

11.00 sütlü kahve
13.00 4 yk yulaf, 1.5 sb süt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz, 1 kase kiraz

16.00 sade kahve
18.30 2 firin karnıyarık, 2 yk bulgur pilavı, yoğurtlu semiz otu

Su: 2 lt olur da devamını bilmiyorum
Adım 7 bin asliogretmen asliogretmen
Dün de 7 bin adım vardı yazdım mi bilmiyorum
Aflyet olsun 👍🏻

Malesef öyle canım sana bana kaçamak yaramıyor
15 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal

Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye

Ara:4erik 16 kiraz

Aksam: 21.00
Peynirli yumurta

Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim

Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım

💕💕💕💕💕💕💕💕💕
16 Haziran menüm

4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir

Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata

su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım

💕💕💕💕💕💕💕

17 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber

Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata

17.30
1kase yoğurt

Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2872623
Uc günün toplam spor puanı:630

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487
Neyse ki bugünü kurtarmışsın canım o ekmekler neydi öyle hele hobby tam zopalıksın :sinirli:

Menum:

10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve

12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk

15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)

18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt

20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter

5.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canım ara öğünlerin porsiyonu çok geliyor gözüme
17 Haziran
8.60
Şekersiz çay
Yeşil biber
Domates salatalık
Biraz peynir

12=00
5 parça karpuz

4.00
Ton Balık
Bir tane dolma biber (asilda yemicekdim ton balık la çok aç olcakdim )

2.5 litre su
Afiyet olsun akşam dolma yerine salata ile tercih etseydin yarınki farka inanamazdın canım

Back
X