Ahh keşke canım inan eski çalıştığım zamanları o kadar özledim ki, döner miyiz p günlere bilmiyorum

yani sosyal hayatın normale dönmesini ozlerim ama çalışma hayatında daha zor böyle , bugün o kadar gergindik ki herkes çok yoruldu bunaldi kimsenin tahammülü kalmadı, insar laftan anlamıyor 6 kişi olmak zorunda aşı için bekleywceksinz deyince bize satasiyorlar niye söylemediniz diyorlar ya ben seni sanki daha önceden tanıyorum da söyleyeceğim , inanmazsinz arasaydinuz tek tek diyorlar hayır isim yok o kadar insanı arayıp bak aşı böyle haberinizolsun diyeceğim sanki tv de açıklamaları yapılmadı, bakan 50 kere söyledi rabdevulariniza gidin aşı 6 kişilik açılınca bozuluyor diye, hepsini geçtim milletin numarasini nerden bulacaksam offf işte böyle insanlara hizmet ediyor olmak gerçekten midemi bulandiriyor, tc soruyorum yani bir insandan istenebilecek en kolay şey hemen söyleniyorlar ya ben neye göre yapabilirim bu işlemi sanki bakkala aşı almaya geldi bir sistem diye birşey var, daha bugün alerjisi var sisteme yansıyor dedim acilde olmanız gerekli burda olmuyor bizimle kavga etti sanki ben çıkardım alerjisini