• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dışarda en sevdiğim şey diyebilirim

Şükür eloşum hoş geldin

Afiyet olsun canım kefir semizotu karışımını bağırsak çalışması için mi yaptın ?

Aflyet olsun 👍🏻

Malesef öyle canım sana bana kaçamak yaramıyor

Neyse ki bugünü kurtarmışsın canım o ekmekler neydi öyle hele hobby tam zopalıksın :sinirli:
Hosbulduk canimcim sana da afiyet olsun.
Semiz otu kefirle bitirecektim günü tok tutuyor diye yapiyorum ama dayanamadim fasulyeden de yedim.

Biz de üniversitenin piknik alanı var orda semaver yaktık içiyoruz parkı da var küçük hanım parkta oynuyor

Aşıdan dolayı mı canım yoğunsun?

İyiyim ben de canım semaver içiyoruz gel beraber içelim şifa niyetine
Evet canım aşılamanın yoğunluğu aksama kadar yoğun oluyor
Mönü
Sabah 08.00
2.5 yumurta domates salatalik roka

Ara
Tarçınlı süt
5 badem
.
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
2 kayısı
3 vişne

Akşam 16.30
1 bardak kefir 1 kaşık yulaf ezmesi semiz otu

1 kepçe y.fasulye 1 kaşık pilav

Su 2 litre spor yok
Çok güzel canım afiyet olsun
15 Haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal

Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye

Ara:4erik 16 kiraz

Aksam: 21.00
Peynirli yumurta

Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim

Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım

💕💕💕💕💕💕💕💕💕
16 Haziran menüm

4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir

Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata

su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım

💕💕💕💕💕💕💕

17 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber

Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata

17.30
1kase yoğurt

Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2872623
Uc günün toplam spor puanı:630

U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
Canım sen de biliyorsun zaten 15 ve 16 menulerin kötü ekmek hobi vs... yazık değil mi neden yaptın kendine :( inşallah bu hafta güzel geçer senin icin

17 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
İki dilim tost ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
2 zeytin

13.30
Yeşil çay

16.00
Bir kase yogurt, iki kasık yulaf, cilek,yarım muz

19.00
8 yaprak sarması
Bir kase sarımsaklı yogurt

3.5 lt su

Hazırdı cnm rus salatası enazindan miktar az di kalori olark 80 ediyordu

En iyisini yapiyorsn bende ne derler diye umursadigima degil aslinda ama insanlara hayir diyememe tersliyememe gbi bi huyum var ama kendime ediyorm cok isterdim diyebilmeyi. Benim oglanda aksine cana yakindir gecen parkta tanidigmiz bi komsunun esi azcik ilgilendi gitti adamin elini falan tuttu abi diyip cekti :) isim zor biraz
Bazen benim ki biraz cana yakın olsaydı diyorum ama böylesi de iyi hiç kimseyi yaklastirmiyor 😂 kimseyi öpmez pipirık li beni bile öpmez 😂 hayır diyememe çok kötü birşey bence, ben keşke daha fazla diyebilsem derim hep yani ben hayır derim ama o insandan hoslanmiuorsam yoksa hic kıyamam, benim de şöyle kötü bir huyum var birisi bana kötüluk yapsa bile yüzüme gülünce hemen unutuyorum sonra bir daha yapıyor ve ben salak sonra yine unutuyrum :( hep kendi kendime diyorum bu kez yapmayacağım inanmayacagim diye ama olmuyor :(
Menum:

10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve

12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk

15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)

18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt

20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter

5.000 Adım
2.5lt Su
Öncekilere göre güzel canım gittikçe azaliyor
17 Haziran
8.60
Şekersiz çay
Yeşil biber
Domates salatalık
Biraz peynir

12=00
5 parça karpuz

4.00
Ton Balık
Bir tane dolma biber (asilda yemicekdim ton balık la çok aç olcakdim )

2.5 litre su
Güzel canım ama perşembe akşamları karbonhidrat almasan tartıda çok daha güzel sonuç görebilirsin 😊

Kızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek

17.6.2021

11.00 sütlü kahve
13.00 4 yk yulaf, 1.5 sb süt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz, 1 kase kiraz

16.00 sade kahve
18.30 2 firin karnıyarık, 2 yk bulgur pilavı, yoğurtlu semiz otu

Su: 2 lt olur da devamını bilmiyorum
Adım 7 bin @asliogretmen
Dün de 7 bin adım vardı yazdım mi bilmiyorum
Afiyet olsun canım çok güzel
15 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal

Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye

Ara:4erik 16 kiraz

Aksam: 21.00
Peynirli yumurta

Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim

Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım

💕💕💕💕💕💕💕💕💕
16 Haziran menüm

4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir

Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata

su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım

💕💕💕💕💕💕💕

17 Haziran menüm

1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber

Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata

17.30
1kase yoğurt

Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2872623
Uc günün toplam spor puanı:630

U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
15 baya çok olmus ama diğer iki gün iyi bence
Menum:

10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve

12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk

15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)

18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt

20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter

5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel menü afiyet olsun
17 Haziran
8.60
Şekersiz çay
Yeşil biber
Domates salatalık
Biraz peynir

12=00
5 parça karpuz

4.00
Ton Balık
Bir tane dolma biber (asilda yemicekdim ton balık la çok aç olcakdim )

2.5 litre su
Cok iyi bence ekürim afiyet olsun

Kimyon katsaydın yemeklerine canım varsa rezene demle iç rahatlatır inşallah
Rezene olması lazım ya kızın gaz döneminden dur ben onu buluyum da içiyim insallah faydası olur cok kötüyüm neden böyle oldu anlamadım. Gaz yapacak bişey de yemedim üşüttüm desem hep coraplıyım

Allah kolaylık versin canım şu illet bitsin artık
Ahh keşke canım inan eski çalıştığım zamanları o kadar özledim ki, döner miyiz p günlere bilmiyorum :( yani sosyal hayatın normale dönmesini ozlerim ama çalışma hayatında daha zor böyle , bugün o kadar gergindik ki herkes çok yoruldu bunaldi kimsenin tahammülü kalmadı, insar laftan anlamıyor 6 kişi olmak zorunda aşı için bekleywceksinz deyince bize satasiyorlar niye söylemediniz diyorlar ya ben seni sanki daha önceden tanıyorum da söyleyeceğim , inanmazsinz arasaydinuz tek tek diyorlar hayır isim yok o kadar insanı arayıp bak aşı böyle haberinizolsun diyeceğim sanki tv de açıklamaları yapılmadı, bakan 50 kere söyledi rabdevulariniza gidin aşı 6 kişilik açılınca bozuluyor diye, hepsini geçtim milletin numarasini nerden bulacaksam offf işte böyle insanlara hizmet ediyor olmak gerçekten midemi bulandiriyor, tc soruyorum yani bir insandan istenebilecek en kolay şey hemen söyleniyorlar ya ben neye göre yapabilirim bu işlemi sanki bakkala aşı almaya geldi bir sistem diye birşey var, daha bugün alerjisi var sisteme yansıyor dedim acilde olmanız gerekli burda olmuyor bizimle kavga etti sanki ben çıkardım alerjisini
17 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
İki dilim tost ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
2 zeytin

13.30
Yeşil çay

16.00
Bir kase yogurt, iki kasık yulaf, cilek,yarım muz

19.00
8 yaprak sarması
Bir kase sarımsaklı yogurt

3.5 lt su
Akşamki sarmaları miktarı az ama sebze yoğurt olsa daha güzel olurdu canim

Rezene olması lazım ya kızın gaz döneminden dur ben onu buluyum da içiyim insallah faydası olur cok kötüyüm neden böyle oldu anlamadım. Gaz yapacak bişey de yemedim üşüttüm desem hep coraplıyım
Belli olmuyor ki canım birkaç gün beslenme düzenin şaştı çocuğun hastalığından ondan bile olmuş olabilir

Ahh keşke canım inan eski çalıştığım zamanları o kadar özledim ki, döner miyiz p günlere bilmiyorum :KK43: yani sosyal hayatın normale dönmesini ozlerim ama çalışma hayatında daha zor böyle , bugün o kadar gergindik ki herkes çok yoruldu bunaldi kimsenin tahammülü kalmadı, insar laftan anlamıyor 6 kişi olmak zorunda aşı için bekleywceksinz deyince bize satasiyorlar niye söylemediniz diyorlar ya ben seni sanki daha önceden tanıyorum da söyleyeceğim , inanmazsinz arasaydinuz tek tek diyorlar hayır isim yok o kadar insanı arayıp bak aşı böyle haberinizolsun diyeceğim sanki tv de açıklamaları yapılmadı, bakan 50 kere söyledi rabdevulariniza gidin aşı 6 kişilik açılınca bozuluyor diye, hepsini geçtim milletin numarasini nerden bulacaksam offf işte böyle insanlara hizmet ediyor olmak gerçekten midemi bulandiriyor, tc soruyorum yani bir insandan istenebilecek en kolay şey hemen söyleniyorlar ya ben neye göre yapabilirim bu işlemi sanki bakkala aşı almaya geldi bir sistem diye birşey var, daha bugün alerjisi var sisteme yansıyor dedim acilde olmanız gerekli burda olmuyor bizimle kavga etti sanki ben çıkardım alerjisini
Valla insanla uğraşılan kadar iş kadar zor iş yoktur bilirim Allah güç kuvvet versin canım inşallah eski normalimize dönebiliriz artık

Kızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek
Allah kolaylık versin canım, insallah babanın kontrolü güzel geçer 😍😘

Valla insanla uğraşılan kadar iş kadar zor iş yoktur bilirim Allah güç kuvvet versin canım inşallah eski normalimize dönebiliriz artık
Gerçekten öyle canim, amin inşallah döneriz ama bizim meslek böyle pandemi öncesi de hastanede neler yaşardik..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gelecek nesiller simdikiler gibi olmaz çünkü insanımız her meslek grubuna karşı kötü davranıyor, hep degersizlesti saygı denen birsey kalmadı

Gerçekten öyle canim, amin inşallah döneriz ama bizim meslek böyle pandemi öncesi de hastanede neler yaşardik..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gelecek nesiller simdikiler gibi olmaz çünkü insanımız her meslek grubuna karşı kötü davranıyor, hep degersizlesti saygı denen birsey kalmadı
Öyle hele bazı tipler var bildiğin devlet memurunu kendinin özel hizmetkarı sanıyor
Maşallah canım ne güzel 😍 Allah sağlık sıhhat versin insallah
Amin canım inşallah

Back
X