- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.241
Amin canımKızkardeşim bu yıl mezun oldu resimden inşallah sana da nasip olur canım![]()
Tebrik serim kardeşini, inşallah hemen ataması da gerçekleşir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımKızkardeşim bu yıl mezun oldu resimden inşallah sana da nasip olur canım![]()
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah biran önce mezun olup atanirsin canım ,sana ilaç gibi gelecek eminim ,ben unideyken en yakın arkadaşım eşinden boşanmıştı sonra sınava hazırlanıp kazanmıştı ,hep bizden daha hırslı hep daha azimliydi , o zamanlar çok anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum neden öyle olduğunu...şimdi o da atandı çok şükür evini düzenini kurdu,darısı sana olsun inşallah
İnşallah canım KPSS’ye girecek çok stres olmuş durumdaAmin canım
Tebrik serim kardeşini, inşallah hemen ataması da gerçekleşir
O stres normal artık canım en azından atama puanı çok yüksek olmuyor inşallah yeterli puanı alırİnşallah canım KPSS’ye girecek çok stres olmuş durumda
Matematik yapamıyor canım o yüzden çok iyi puan çıkaramaz istese deO stres normal artık canım en azından atama puanı çok yüksek olmuyor inşallah yeterli puanı alır
Allah yardımcısı olsun
Arkadaşım resim öğretmeni hiç matematik yapmadan atandıMatematik yapamıyor canım o yüzden çok iyi puan çıkaramaz istese de
Hadi hayırlısı olsun bakalıminşallah kuzum
bugün sıvı detoks yapacağım şu ödemimi atabileyim diye
yarından itibaren de full Karatay :)
İnşallah canımArkadaşım resim öğretmeni hiç matematik yapmadan atandı
Umutsuzluğa kapılmasın
BiKîzlar sanki herkez ara tartı yazmamism yoksa benimmi gozumden kactı
Anladım cnm ama listedekiler bildirim yapmali deglmi o yuzden sasirdmBiYaKaMoZz-z bi de sen bildirim yaptınız canım listede 3 kişi var zaten

Öyle elbette ama zorla kimseyi getiremiyoruz canım herkes kendi sorumluluğunun bilincinde olmalı 30 küsür yaşlardayız çoğumuz yani gelmeyen de kendi kaybediyorAnladım cnm ama listedekiler bildirim yapmali deglmi o yuzden sasirdm
Unutmuşum canım dün çok yoğundumBiYaKaMoZz-z bi de sen bildirim yaptınız canım listede 3 kişi var zaten
Çok güzel12 Temmuz menüm
Kahvaltı:10.00
2dilim salam
1murat bey burgu peynir
Çeyrek kk beyaz peynir
2dilim ekmek
Aksam:17.30
4yk taze fasulye
2yk döner
Salata
2bardak ayran
Su:2 litre
Spor:1saat yürüyüş
180puan
10800adım(resmini cekmeyi unuttum)
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
masal3487
Niye acaba adet dönemin mi ?Acayip ödemliyim bu ödemi atmam lazım.
Olabilir yaklaştı aslında canım.stres var,uykusuzluk var,spor kaynaklı olabilir,suyu artıramıyorum yetmiyor olabilir.Bilmiyorum kiÇok güzel
Niye acaba adet dönemin mi ?