9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedi
eve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor