- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #2.321
Evet, ben de bundan bahsediyorum.
Anlatacak mecaliniz olmadığı için, sizin de yazdığınız gibi, ya kabul edecek ya da gideceksiniz.
Ben kabul edeceğinizi düşünüyorum.
bakın tekrar belirtiyorum, tek başlarına karar veremezler. beni başka ev vaadederek istediler, sözden önce "başka yerden ev istiyorsanız alalım" dediler.
altlı üstlü oturulacağını söyleselerdi babam beni vermezdi ki.
valla o en iyisi bile olabilir. ben çatır çatır söylerim o evi neden istemediğimi. sonra da sevgilimin testislerini keserim herhalde. belli ki bana daha çok lazım.
bak bu mesajda durum böyle olsa babam beni vermezdi dedin ama su an ailen de kabul et demiş
herkes evlere şenlik
Peki kirayı da alabilecekseniz sorun ne? Oradan aldığınız kirayı pekala başka bir eve verebilirsiniz. Artık siz de orada oturmak mı istiyorsunuz? İronik olarak değil, ciddi soruyorum :)valla benimkiler şu an "belki süreceğin sefa var, denemeden bilemezsin" kafasındalar. bi de onlar dün emrivaki yapmadı, hani gayet normal şekilde neden o evde oturmamızı istediklerini anlatıp onay istediler. kiraya çıkmak istersek o evin kirasını alabileceğimizi falan söylediler. bu evi inşaattan aldıkları için yalıtımını alt yapısını kendilerinin iyi şekilde yaptırdığından bahsettiler. yani evle ilgili detay falan verdiler ki dayatma olsa buna gerek yok. emrivaki tarzında olmadığından, "hayırlı değilse, sorun yaşanacaksa zaten uzak olsunlar, burda olup mutsuz olmalarını biz de istemeyiz" dediklerinden, benimkiler de isteği makul buldular.
testis meselesine katılıyorum
ve ayrıca keşke çatır çatır konuşacak mecalin olsaydı
şu an gözüne çok büyük görünen o sevgi yavaş yavaş eriyip bitecek, şimdi arada özlem var kavuşamama var o yüzden aşk da çok, katlanırım diyosun belki, sevdicek yanımda olsun yeter diyosun, ama yorulacaksın ki şimdiden yorgunsun
Peki kirayı da alabilecekseniz sorun ne? Oradan aldığınız kirayı pekala başka bir eve verebilirsiniz. Artık siz de orada oturmak mı istiyorsunuz? İronik olarak değil, ciddi soruyorum :)
Pofuduk, bakın hayat bu neler neler yaşanıyor, kocanızın ailesinin yeri gelecek yüzlerini dahi görmek istemeyeceksiniz. Gerçekler bunlar, aynı apartmanda kapınızı kapatıp özel hayatınız olmayacak.valla benimkiler şu an "belki süreceğin sefa var, denemeden bilemezsin" kafasındalar. bi de onlar dün emrivaki yapmadı, hani gayet normal şekilde neden o evde oturmamızı istediklerini anlatıp onay istediler. kiraya çıkmak istersek o evin kirasını alabileceğimizi falan söylediler. bu evi inşaattan aldıkları için yalıtımını alt yapısını kendilerinin iyi şekilde yaptırdığından bahsettiler. yani evle ilgili detay falan verdiler ki dayatma olsa buna gerek yok. emrivaki tarzında olmadığından, "hayırlı değilse, sorun yaşanacaksa zaten uzak olsunlar, burda olup mutsuz olmalarını biz de istemeyiz" dediklerinden, benimkiler de isteği makul buldular.
Pofuduk, bakın hayat bu neler neler yaşanıyor, kocanızın ailesinin yeri gelecek yüzlerini dahi görmek istemeyeceksiniz. Gerçekler bunlar, aynı apartmanda kapınızı kapatıp özel hayatınız olmayacak.
Geç olmadan hayatınızın iplerini elinize almazsanız onlar bu dünyadan göçene kadar yönetilen olacaksınız.
valla benimkiler şu an "belki süreceğin sefa var, denemeden bilemezsin" kafasındalar. bi de onlar dün emrivaki yapmadı, hani gayet normal şekilde neden o evde oturmamızı istediklerini anlatıp onay istediler. kiraya çıkmak istersek o evin kirasını alabileceğimizi falan söylediler. bu evi inşaattan aldıkları için yalıtımını alt yapısını kendilerinin iyi şekilde yaptırdığından bahsettiler. yani evle ilgili detay falan verdiler ki dayatma olsa buna gerek yok. emrivaki tarzında olmadığından, "hayırlı değilse, sorun yaşanacaksa zaten uzak olsunlar, burda olup mutsuz olmalarını biz de istemeyiz" dediklerinden, benimkiler de isteği makul buldular.
Bırakın öyle görülsün, kimseye yaranılmayacağını zaten zaman geçtikçe anlayacaksınız.işte bunu anlatamıyorum ben. özel hayatımızın olmayacağını anlatamıyorum çünkü sürekli karışmayacaklarına söz veriyorlar. müdahale etmeyeceklerini söylüyorlar. yine uzaktaymış gibi misafirmiş gibi gelip gideriz diyorlar. yan dairede kardeşim var ne yapar ne eder onunla bile ilgilenmiyoruz diyorlar. ben yine de başka ev isteyince bu sefer ben onları sevmemiş istememiş burnumla kakmış oluyorum.
Kayınvalidegillerin yaşayacağı 'zorlu' psikolojik durumu bir kenara bırakırsak, size ev vermeleriyle evin kirasını vermeleri arasında teknik bir fark yok ki. Neyi zorlaştıracaklar? Hem belki birilerine rezil olurlarsa "Biz nerede yanlış yapıyoruz?" deme fırsatı bulurlar. Kendileri için de bir faydası olur belki.sadece evin kirasını verip başınızın çaresine bakın demeye getirecekler çünkü. zorlaştıracaklar. çünkü el gün gülermiş gelin tapulu eve gelmedi sırf yakın diye, uzak olmak için kiraya gitti derlermiş.
yani kirayı verecekler bize evet ama onlara göre herkese rezil olacaklar.
ben de tam kafamı toplayıp her şeyi açık net yazamıyorum sanırım, kusura bakmayın.
valla benimkiler şu an "belki süreceğin sefa var, denemeden bilemezsin" kafasındalar. bi de onlar dün emrivaki yapmadı, hani gayet normal şekilde neden o evde oturmamızı istediklerini anlatıp onay istediler. kiraya çıkmak istersek o evin kirasını alabileceğimizi falan söylediler. bu evi inşaattan aldıkları için yalıtımını alt yapısını kendilerinin iyi şekilde yaptırdığından bahsettiler. yani evle ilgili detay falan verdiler ki dayatma olsa buna gerek yok. emrivaki tarzında olmadığından, "hayırlı değilse, sorun yaşanacaksa zaten uzak olsunlar, burda olup mutsuz olmalarını biz de istemeyiz" dediklerinden, benimkiler de isteği makul buldular.
sadece evin kirasını verip başınızın çaresine bakın demeye getirecekler çünkü. zorlaştıracaklar. çünkü el gün gülermiş gelin tapulu eve gelmedi sırf yakın diye, uzak olmak için kiraya gitti derlermiş.
ben de tam kafamı toplayıp her şeyi açık net yazamıyorum sanırım, kusura bakmayın.
sadece evin kirasını verip başınızın çaresine bakın demeye getirecekler çünkü. zorlaştıracaklar. çünkü el gün gülermiş gelin tapulu eve gelmedi sırf yakın diye, uzak olmak için kiraya gitti derlermiş.
Neden ulaşamıyorsunuz ki, aranız mı açık şu an?hepsini okudum yorumların da dikkatimi veremediğim için çok da aklımda kalmadı, genel bi cevap yazacağım şu an.
sevgilim sorulmuş, kendisine ulaşamıyorum şu an.
evi kabul etmez başka ev istersem ne olur onu da bilmiyorum.
yalıtım sorulmuş dikmende hala yerler buz bacım. ısı yalıtımından bahsediyorlar.
dayının karısı ve herkesin sürekli bir arada olması sorulmuş, seninki neden farklı olsun denmiş. çünkü dede vefat etti arkadaşlar. sanırım sürekli dedeye bakıldığı için herkes bir aradaydı. çünkü dün biz onlardayken hiç kimse gelmedi, bu ilk defa oluyor mesela. artık herkesin evi kapısı ayrı olacak gibi duruyor.
sanırım benden buraya kadar. benim en güzel günlerim ziyan oldu, adamın ortada olmaması evlilik için net fikir veriyor şu dönemde, ben daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. yok yani ortada konuşabileceğim bi sevgili yok şu an. yok adam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?