9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

olsun istedim işte. ama yok.
derdi çözüm değildi biliyorum, ama bence benim ciğerimi soğutmak zorunda.
ben onun istediği gibi biri olmak zorunda değildim, ondan herhangi bi beklentim de yoktu bunu anlayabilseydi, kabullenebilseydi...

Seni de onu da merak ediyorum çok ama neyse konumuz bu değil. Benim de beyazım çok. Beyaz tenli isen çikolata tonları olabilir. Pek anlamam esasen ilgi alanım değil.
Eşim : şu saçını boyat, sevmem öyle siyah beyaz

cidden
onu beyazlatmadan önce düşünseydi.
hem ona kaldiysak benim de sevmediğim şey çok sende demi ama.

yeşil yapıcam ama tatil dönüşü kızıl tonları düşünüyorum.
695. sayfada var bakabilirsin?

sabah babamla konuştum da küstü galiba bilemiyorum. "reddetçen mi beni" dedim telefonu kapattı falan. zamanla alışır ama bence

Ben de kafamda böyle canlardirmadim seni
AdAm_OLaCaK_KIZ ın attığı fotoya daha yakinsin nerde buldu o fotoyu ilginç şehzade yumuşak huylu birine benziyor

Yeşil değilde kızıl uygundur bana göre tabi.

Ben de kafamda böyle canlardirmadim seni
AdAm_OLaCaK_KIZ ın attığı fotoya daha yakinsin nerde buldu o fotoyu ilginç şehzade yumuşak huylu birine benziyor

Yeşil değilde kızıl uygundur bana göre tabi.

yumuşak huylu zaten. benden başka herkese. AdAm_OLaCaK_KIZ tanıyormuş.

kızıl çok kullandım, beyazlarımdan ötürü mecbur yine kullanacağım, ama önce yeşil. akar gider zaten.
o fotoğrafta da uçlarım kızıl, tepem kendi rengi.

Mor da cok guzel duruyo. Kardesim boyamisti akinca da cok hos bi renk kaldi.
Bendemavi istiyorum aralara emzirmeyi kesebilirsem eger deniyecegim

A Akaibu umarım reklama girmez ama jean's color aldım ben, saçımın rengini açmadan direk sürdüm, 1 saat kadar bekledim yıkadım. müthiş tuttu. yarı kalıcı boya, bitkisel ve su bazlı. emzirirken sıkıntı olacağını sanmıyorum. mor da aklımda, onu da yapacağım. benim gözler yeşil olduğundan mavi çok düşünmüyorum ama.

Benim saclar siyah ama tutar mi ki acici vurmadan bilemedim. Kendim beceremem kesin kuafore gitmem lazim.

Ya da kardesim gelince onada boyatabilirim acicisiz olursa. Bi arastirayim bakalim

siyaha açıcısız mavi pek olmuyo ama güneşte ışıltı verir herhalde. benim saçlar açık renk gördüğünüz üzre.

Msjlar da tanımıyorum diyordu.

Hımmm dün bi kız önümden yürüyordu. Sonra saçları dikkatimi çekti. Kına yeşiline boyatmis ama çok doğal duruyordu.
Ben kapaliyim zaten ama aynaya bakamıyorum. Aşırı beyaz var. Can sıkıcı. 32 yaşımdayım.

sonradan hatırladı. fotoğrafın açısı yüzünden ilk başta tanıyamamış.

kına yeşili bulamadım, açık renkler için açıcı şart, çok yıpratıyor o da. gerçi hiç açtırmadım ama.. güzel oldu ya koyu bi yeşil oldu.

önemli olan bence benim aynada kendimi beğenmem bence. aylardır aynaya bakmak istemiyordum, ama ne bileyim işte, benim de beyazlar için bi şey yapmam lazım. tatil dönüşü artık.

annem dedi ki "oraya buraya fotoğraf koyma da "temelli delirdi" demesinler".

ruhum daraldı ya. iki dakikada mutluluğum içimden çekildi. gerçekten neden intihar etmiyorum diye düşünüyorum bazen. gerçi etsem de beceremiyorum ki.

Klasik anne tepkisi ustune durmaya bile degmez. Benim annemde benzer tepkiler verir ona gore ucuk olan seylerimize. Gulup geciyoruz yaslandin anne diye :)
Kardesim sacini mora boyadigi da baglayip topuz yap cok belli olmasin diyodu her evden cikisinda :)

yok ben başka şeyden delirdim ya, hani en azından görmesinler. biz almaktan vazgeçince kafayı yedi demesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…