9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

tamamını boyamayı düşündüm de aşırı resmi ortamlarda sokuşturmalı topuz yapmam gerekebilir, bi de benim kendi saçım zaten güneşte ara ara yeşilimsi oluyor, geçişi hoş olur gibi geldi.

yarın hematoloji sonuçlarım çıkacak. ve eğer bi şey varsa ben ne yaparım bilmiyorum. bu sefer kesin ev basarım gibi. kimseye söylemedim, içimde de tutamadım. düşündükçe bunaldım.

iyi hissediyordum da, yani psikolojik olarak iyiydim. bağırsak sorunlarım, iştahsızlığım, halsizliğim yine vardı. en son vücudumda yaralar çıkıp haftalarca kapanmayınca huylandım.

yarın hematoloji sonuçlarım çıkacak. ve eğer bi şey varsa ben ne yaparım bilmiyorum. bu sefer kesin ev basarım gibi. kimseye söylemedim, içimde de tutamadım. düşündükçe bunaldım.

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuçlar iyi gelir.

Ancak kötü gelirse neden evi basacaksınız onu anlayamadım? Bu tarz tavırlarınızla tutuklanmanız bile olası. Biraz dengeli davranın.

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım sonuçlar iyi gelir.

Ancak kötü gelirse neden evi basacaksınız onu anlayamadım? Bu tarz tavırlarınızla tutuklanmanız bile olası. Biraz dengeli davranın.

teşekkür ediyorum, umarım iyi gelir.

sonuçlar kötü gelirse, yani eğer tahmin ettiğim şeyse, tutuklanmam mı derdim olacak sizce?
nedeni belli, kimse durduk yere hasta olmuyor. kalp hastalığımda eyvallah çektim, ama bu sefer susmayı düşünmüyorum.

anneannemler 4 kız kardeşti, annemler de 4 kız kardeş. teyzemlerin çocuklarıyla beraber biz de 7 kızız. 3 kuşakta bu hastalıktan sadece kuzenimde vardı, o kurtuldu çok şükür, daha önce de anlatmıştım, eşi trabzonlu. bizimkilerin değişik versiyonu.

Hasta olsanız o evi basmak için bir sebep bulduğunuza sevineceksiniz sanki. "İyi ki zamanında kurtulmuşuz bu kızdan" dedirtmekten başka bir işe yaramazdı oysa.

Hasta olsanız o evi basmak için bir sebep bulduğunuza sevineceksiniz sanki. "İyi ki zamanında kurtulmuşuz bu kızdan" dedirtmekten başka bir işe yaramazdı oysa.

hasta olsam neyim olduğunu öğrendiğim için sevineceğim. 14 ay oldu insan tuvalete oturunca normal şekilde hacet gidermeyi özlüyor biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…