- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.501
Bir an önce iyileşmenizi diliyorum. Zihnen. Hepsi geçecek zaten o zaman.
kizimda Mg lif vs pek cok sey denedik. Tek iyi gelen kefir oldu. Onuda yogurt sut peynir yemeyince. Bi de bunu deneyeyim diyerek baslamistik. Her gun duzenli olarak ictigi surece sorunumuz olmuyo hic.aklımda bulunsun. magnezyum kullanmıştım hiçbir şey olmamıştı.
kizimda Mg lif vs pek cok sey denedik. Tek iyi gelen kefir oldu. Onuda yogurt sut peynir yemeyince. Bi de bunu deneyeyim diyerek baslamistik. Her gun duzenli olarak ictigi surece sorunumuz olmuyo hic.
Icimi biraz zor olabilir ama ozledigin seye geri donmen icin katlanabilirsin
Cocuk kalsiyum alsin diye denemistim ben. Sut peynir kefirin yerini tutmaz. Icinde cok fazla bakteri var bagirsaga yerlesip calismasini duzenliyolarmis. O yuzden rahatlatiyo
Bi fikrim yok malesef o konuda. Pek cok kez kizimigoturduk bunun icin doktora folik asitle ilgili bi konu gecmedi hic yanlis hatirlamiyosamfolik asidim bitmiş etkiler mi?
Dertli insan psikolojisini iyi biliyorum, kendine özen göstermekten nasıl vazgeçtiğini insanın. Mutlu hissetseniz fizyolojik olarak da daha iyi olursunuz. Yediğinize içtiğinize dikkat edersiniz, spor yaparsınız örneğin. Bağırsak sorunlarınıza da çözüm olur büyük oranda. Bunu kastetmiştim.
Bi fikrim yok malesef o konuda. Pek cok kez kizimigoturduk bunun icin doktora folik asitle ilgili bi konu gecmedi hic yanlis hatirlamiyosam
beni az önce sanayiden usta aradı. şehzade şapşalı şirket arabasını sanayiye bırakıp benim numaramı vermiş. şu an biraz şaftım kaydı ama toparlarım.
Gerçekten mi, çok ilginç bu durum yalnız. Merak ettim.
Sevgili mi yapmış? Olabilir çok normal ömür boyu yalnız takılacak değilsiniz ikiniz de.başkası var dedi.
Sevgili mi yapmış? Olabilir çok normal ömür boyu yalnız takılacak değilsiniz ikiniz de.
Pofuduk sen de önüne bak artık verdiyse verdi numara olabilir bunda yanacak kavrulacak bişey yok. Ben de eski eşimle ilgili bişeylere rastlıyorum sürekli, geçen bi kıyafeti benimkilere karışmış mesela, biraz hüzünleniyorum geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?