9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

aklımda bulunsun. magnezyum kullanmıştım hiçbir şey olmamıştı.
kizimda Mg lif vs pek cok sey denedik. Tek iyi gelen kefir oldu. Onuda yogurt sut peynir yemeyince. Bi de bunu deneyeyim diyerek baslamistik. Her gun duzenli olarak ictigi surece sorunumuz olmuyo hic.
Icimi biraz zor olabilir ama ozledigin seye geri donmen icin katlanabilirsin

süt peynir çok tüketiyorum ama deneyeyim yine de.

Cocuk kalsiyum alsin diye denemistim ben. Sut peynir kefirin yerini tutmaz. Icinde cok fazla bakteri var bagirsaga yerlesip calismasini duzenliyolarmis. O yuzden rahatlatiyo

Dertli insan psikolojisini iyi biliyorum, kendine özen göstermekten nasıl vazgeçtiğini insanın. Mutlu hissetseniz fizyolojik olarak da daha iyi olursunuz. Yediğinize içtiğinize dikkat edersiniz, spor yaparsınız örneğin. Bağırsak sorunlarınıza da çözüm olur büyük oranda. Bunu kastetmiştim.

beni az önce sanayiden usta aradı. şehzade şapşalı şirket arabasını sanayiye bırakıp benim numaramı vermiş. şu an biraz şaftım kaydı ama toparlarım.

öküz ya. hayvan. yemin ediyorum.

önce kendi numaramı verdim dedi yeminler etti.
adamın numarasını yazdım, arabanın plakasını yazdım, git adama sor dedim.
sonra benim çömez yanlışlıkla senin numaranı vermiş dedi.
ve şimdi arazi.

ben bunu kendimden bekliyodum. bi gün birine numaramı verirken yanlışlıkla onun numarasını vermekten çok korkuyodum. o yaptı. ben iptal şu an.

sanayide tuvalete gitmiş. yanında bi arkadaşı varmış. bunun telefonu ondaymış. adam bunun numarasını istemiş, en üstte engelli olduğumdan benim numaram varmış çocuk da onu vermiş.

ben yine yandım. ben hep yandım.

başkası var dedi.
Sevgili mi yapmış? Olabilir çok normal ömür boyu yalnız takılacak değilsiniz ikiniz de.

Pofuduk sen de önüne bak artık verdiyse verdi numara olabilir bunda yanacak kavrulacak bişey yok. Ben de eski eşimle ilgili bişeylere rastlıyorum sürekli, geçen bi kıyafeti benimkilere karışmış mesela, biraz hüzünleniyorum geçiyor.

sabah aradı daha gayet buluşuruz konuşuruz dedi kapattı.

ya onun allah belasını versin. ne adam gibi elimden tutabildi ne adam gibi siktir olup gidebildi. beni mahvetti.

biraz da buna siz müsaade etmediniz mi?
şu saatten sonra beraber olmanız çok zor tabi şahsi fikrim bu. beraber olmazsanız da şayet adam bugün değilse yarın başkasıyla olması çok doğal. kendinizi buna hazırlasanız ve onun size ulaşmasını sağlayacak her tür iletişimi değiştirseniz daha iyi olmaz mı?
neden sizi mahvetmesine izin veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…