Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyracım nasıl oldun.?
Karnın belirginleştimi.?

Ay abla yeni gördüm mesajını.
Evet karnım daha belirgin: )
Orta halli aynıca gidiyorum, çok sağol.
4ayın geçmesini 4gozle bekliyorum, belki 4ay sonra biraz rahatlarım diye.
Hava serinleyince daha iyi oluyorum falan filan: )))
Sende iyisin inş??
: ***

Bu vertigo yada denge bozukluğu diyim bende de var galiba.
Çünkü göz kararması, ara ara baş dönmesi ve ara ara denge bozukluğu oluyo bende de.
Bazı zaman dışarı çıktığım zaman yada çok seste kafam kazan gibi olur.
Sizde de böyle belirtiler varmı? Yada bu konuda bir bilginiz??
Hatta boynumdan bir ses gelir benim bazen, sanki boynum da tıkalı bir damar varmışta birden açılmış ve kan hücum ediyo gibi kan akış sesi gibi Bir ses gelir, benim dışımda olan kişilerde dikkat ederse onlarda duyabilir bu sesi, enteresan değilmi: )
Belki mühim bişey değil bilemiyorum ama böyle bişeyde mevcut.
Bir ara nörolojiye gidicem inş.

Geçmiş olsun ablacım.

Kıyamam, aman boşver uzme tatlı canını ablacım...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım iş konusunda.

Benim sevgili rakibem nursena ne alemde acaba
biraz ortamdan dolayı can sıkıntısı vardı giremedim asu tadım tuzum kalmadı
dünde kapılarımızı zorlamış hırsız beyfendilerr çokk sıkıldım evdeydim allahtan ses duyunca içerden üst katlara çıkmışlar üst kmşunun kilidini kırmışlarrr valla evdeykken girseler korkudan bayılırım heralde benim oturduğum eve 3 kere girmiş bizden önce hırsız zatii sabıkalı daire demir falan yaptırdık allahım korusun

yenii kilommmm :91,5
bayrama inşallah düşeriz birazdaha

günaydınlar hayırlı cumalaaar
bu listeyi kasımpatı yazdı benimde çok hoşuma gitti bende arkalarda kalmasın diye mesajın içinden listeyi buraya kopyalamak istedim kasımpatınında dediği gibii amaç yarış ortamı sağlamak değil bayrama kadar kendimize çeki düzen verip birbirimize destek olmak ....

1-hergüm yediklerimizi yazalim,kaçamak yapsak bile..
2-yarim saatte olsa hergün yürüyelim veya istediğimiz bir sporu yapalim..
3-hergün bir bardakta olsa yeşil cay içelim
4-aksam 6 dan sonra mümkünse yemek yemeyelim
5-haftalik listede kilo veren 3 lüyü seçtiğimiz gibi,kilo alip artida olanlari cezalandiralim:) örneğin:ceza derken yanlis anlasilmasin kilo alanlari listede kirmizi renkte yazabiliriz,veya o hafta fazladan spor yapabilir..
6-ayni sekilde hergün yediklerini yazmayanlari cuma günü kilo alanlar ile benzer cezalar ile cezalandırabiliriz...

ben şimdi içinde tarçın ,karanfil, elma,yarım kaşık karbonat bulunan sıcak suyumu içiyorum her sabah içtiğim eksikleriyle olan sıcak suyum bu normalde içine limon ve sirkede katıyorum evde kalmamış bugün alırım :) sıcaklardan dolayı henüz düzenli yeşil çaya başlıyamadım ...

ve birazdan yalovada başladığım tibet egzersizimi yapıcam yürüyüş yerine geçmez ama gerçi bide benim için yürüyüşten önemli olan sporum :)

bence hiçte değil yenanın performansı hiçbirimizde yok evet ama sende baya iyisin bence haksızlık etme kendinee...
bak fridaya bu konudada bişey yazıcaktım onu bile unuttum...

Zeynepppp gulumsettin beni :)))

Bir sure giremeyip tekrar girdigimde yazdiklarinizi gorunce cok sevindirik oluyorum hepinizi cok seviyorum gercekten.

Hafiza konusunda kimse kendine haksizlik yapmasin bence...
Yena kisisi kova burcu oldugundan herkesin derdiyle dertlenmek onun elinde degil :))

Bende safkan bir balık burcu olarak hafiza konusunda hic ses etmim en iyisi...

Frida benim oglan 2004 dogumlu 12 diyorum artik senin kiz kac dogumlu? Benmi erken dedim 12 yi?

Elif hacamat konusu cok ciddi kayinvalden ne zamandir yapiyo kaca yapiyo merak ettim guvenilir insan bulmak zor. Benim yaptirdigim kadin 4 kupadan fazla asla yapmaz. Daha cok yapan oluyomus. Ben kendiminkinsen memnunum ama dahada temizi olabilir tabi.
Kupasini 100 liraya yapan var saka gibi. Biz 5 sene 15-20 ye yaptirdik sonra artti zamanla simdi 40.
Bu sadece fiziki bisey degil manevi boyutuda var yaoan kisinin iyi okumasi bilmesi lazim falan filan :)) ammada konustun binis

Gunaydin hayirli cumalar....kalpler opucukler ve daha bir cok sey....

Tartilmayi unuttum elifi sallarken hatirladim yatirip tartilayim dedim bi baktim sofradayim.
Bi hafta sis bi hafta inik sıktı zaten ayni yaz beni katip.
Ve ayrica kasimpati cok begendim bende yazdiklarini. Bende dusunuyodumki su yediklerimizi yazma isinin kontrolunu yine alayim diye boyle daha iyi olur ins ben varim yeter yaz geldi gecti 100 den asagiya inemedim.

Allah yardimcimiz olsun irademiz kuvvetli olsun nesemiz bol yemegimiz azar azar olsun ins
Ben her gun 4 te 4 yapmaya varim bugun basliyorum ins.

1-hergüm yediklerimizi yazalim,kaçamak yapsak bile..
2-yarim saatte olsa hergün yürüyelim veya istediğimiz bir sporu yapalim..
3-hergün bir bardakta olsa yeşil cay içelim
4-aksam 6 dan sonra mümkünse yemek yemeyelim

nursena gecmis olsun Allah korumus bidaha tekrarlamaz insallah

bende varim bu harekette

Nursena geçmiş olsun
Allah fırsat vermesin Allah korusun canım bol bol ayetle kürsi oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…