- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selamun aleykum
Nasılsınız hacıların ben bira sikkinim bulaşık yıkarken bardak kırıldı oda elime girdi dikiş attılar şimdi tüm işlerim kaldı elini suya sokamiyorum hayırlısı kısmet diyorum esimdecsakarligin adı kismetmi oldu diyor :))
meyracim çok sevindim bizim burda allah sevdigine ilk çocuğunu kız verir derler maşallah sağlıkla al eline inşallah canim
Hayriyecim daficim gecmiş olsun ikinize deselamun aleyküm güzeller
şimdi eve geldim. dişime implant yapıldı uyuşukluğu geçiyor ağrım başladı. buz uyguluyorum.
sonra görüşürüz inşallah.
yarın giremezsem kilom aynı
çok geçmiş olsun canım
Meyracim kizin olacakmis Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. ne guzel arkadas olur sana...
Ogulcuklarim ve dafi abla gecmis olsun size de...
Meyra hayirli olsun kizcagizin...
Hayriye cok gecmis olsun...
Dafi ablacim sanada gecmis olsun...
gecmis olsun canim sanadaSelamun aleykum
Nasılsınız hacıların ben bira sikkinim bulaşık yıkarken bardak kırıldı oda elime girdi dikiş attılar şimdi tüm işlerim kaldı elini suya sokamiyorum hayırlısı kısmet diyorum esimdecsakarligin adı kismetmi oldu diyor :))
Hayırlı cumalar herkeseGunayyydinnn kizlarr hayirli cumalar olsun inşallah meyra sevindim şansli annelerin kiLari olurmuş bense 2 tane var vok sansliyim allahima bin şükür allah dileyen herkezze versinnnn
Yeni kilom;;90
Asu hadi iysin 8 leri. Goremedim:)))gectin gene beni adetim belki sistir fucudum bilemiyorum haftaya bakcezz
oyy ölee çimen bulursan bende gelemmiiiiiiiiiiiiiiGunaydin...acayip bir agirlik var ustumde pek keyifsiz tatsiz asiri isteksiz bi haldeyim bugun. Cimenli bi yerde yalniz basima oturmak istiyorum yada uzun uzun uyumak.
Nursena cvp vermis oldum sanada :)
Kilo 103.5... spor 60 dk... 98 e cakilan bonus simdide 103-104 e takildi. Iki hafta 102 olsa diger hafta mutlaka telafi eder kaybettigi kiloyu şişi vs.
ne kadan üzüldümmm aramızda 300 gr cık varr haftaya ben seni ezer geçermmm inşallah bAYRAMA 8 leri görelim demi yaww inşallahHayırlı cumalar herkese
Nursena haftaya görürsün sen de inşallah 8 leri
Ben bu hafta artıdayım
Geçen gün ben de netten bakmıştım bunlara güle güle kullan canımEki Görüntüle 1629214 kızlar bu tavadan aldım hakkaten az cık yağla güzelde pişirio çabucak tavsiye ederim kullanan varı aranızda neler pişiriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?