Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriyecim daficim gecmiş olsun ikinize de

Gunayyydinnn kizlarr hayirli cumalar olsun inşallah meyra sevindim şansli annelerin kiLari olurmuş bense 2 tane var vok sansliyim allahima bin şükür allah dileyen herkezze versinnnn

Yeni kilom;;90

Asu hadi iysin 8 leri. Goremedim:)))gectin gene beni adetim belki sistir fucudum bilemiyorum haftaya bakcezz

gecmis olsun canim sanada

Gunaydin...acayip bir agirlik var ustumde pek keyifsiz tatsiz asiri isteksiz bi haldeyim bugun. Cimenli bi yerde yalniz basima oturmak istiyorum yada uzun uzun uyumak.

Nursena cvp vermis oldum sanada :)

Kilo 103.5... spor 60 dk... 98 e cakilan bonus simdide 103-104 e takildi. Iki hafta 102 olsa diger hafta mutlaka telafi eder kaybettigi kiloyu şişi vs.

Hayırlı cumalar herkese
Nursena haftaya görürsün sen de inşallah 8 leri
Ben bu hafta artıdayım

oyy ölee çimen bulursan bende gelemmiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı cumalar herkese
Nursena haftaya görürsün sen de inşallah 8 leri
Ben bu hafta artıdayım
ne kadan üzüldümmm aramızda 300 gr cık varr haftaya ben seni ezer geçermmm inşallah bAYRAMA 8 leri görelim demi yaww inşallah

Nursena seni severimde yavrucum yalniz basima dedim oyle sap gibi...

Acaba oyle bi yer hazirlayip goturseler bizi aha sana iki saat kafani dinle deseler ve birakip gitseler ilk ne dusunuruz e yanimizda ne gotururuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…