Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meyra'cim tebrik ediyorum seni,saglikli,hayirli evlat olsun prensesin.:)

Dafi abla'cim impilant tedavisine basladin demek,cok geçmiş olsun..bu süreci kolaylıkla tamamlamani diliyorum.

Ogulcuklarim cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..

Nursena bahsettigin tavanin reklamlarini tv de fazlasiyla gördüm,birkac memnuniyetini ifade eden kisileride okudum nette..Ben de bakayim bir ara:)

Bonus sessiz yemyeşil bir alana benim de ihtiyacim var bu ara,ara ara ormana kaçıyorum ben en sevdiğim yer diyebilirim.köpek fobim olmasa hergün yürümek istiyorum aslinda ama korkumdan dolayi yanliz gidemiyorum ancak haftasonu esimle beraber:)
Aslinda bizi büyük sehirler,kasvetli ve kirli havasi,yüksek binalari,mesafeli insanlari vs vs yoruyor galiba,firsat buldukça dag,tepe,orman,köy kaçmak lazim negatif enerjiyi atmak mutlu olmak için.:)

Selamün aleykümm..

ben geldimm..k.validemler köyden geldi bikaç gün annemlere geçtik oyüzden onlar çocuklarla vakit geçirirken bizde annemle kışlık melemen fasulye domates biber sosları patlıcan biber közleme falan yaptık canımız çıktı iki gün uğraştık üç evlik hazırlık yaptık...dün akşamda evimize geldik...burdada çok işim var ama şuan hiç bişeyle uğraşasım yok havada çok sıcak bi çamaşırlarımı asıp yemek yaparsam benden iyisi yok...geçmiş yapamadım umarım hepiniz iyisinizdir...şimdi gideyim sonra gelip geçmiş okurum...

meyra hayirli olsun canim cinsiyetinide ogrenmissin vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah

dafi ablacim gecmis olsun

teşekkürler kızlar.

allah içine ferahlık versin inş canım.
bugün bende çok yorgun hissediyorum kendimi, dün bahçede baya oturduk komşularla, hava çok sıcaktı, sıcak beni baya sarsmış farketmemişim hiç, çok sıcakta oturmicam ama bi daha, aslında yandım ama açık hava diye oturmuştum böyle olacağını bilemedim.

Nursena seni severimde yavrucum yalniz basima dedim oyle sap gibi...

Acaba oyle bi yer hazirlayip goturseler bizi aha sana iki saat kafani dinle deseler ve birakip gitseler ilk ne dusunuruz e yanimizda ne gotururuz?

yiyecek içecek kesin götürürsünüz nursena ile sen: )))

afiyetle yiyin yaptıklarınızı inş.

Zeynepcim ellerinize sağlık afiyetle yiyin kışlıklarınızı

ah bu hamilelik ah aklımı başımdan aldı, zaten yarım akıllıydım: )
sen afiyetle yiyin kışlıklarınızı yazmışsın ben afiyetle yiyin alışkanlıklarınızı diye okuyorum: )))
dünde eşime oynadığımız oyunda ilk yarı bitti diyeceğime orta yarı bitti diyorum: )
yarının ortasıda varmıymış: D

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]65 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]

HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep

HAFTANIN SPOR 2.si ________ meyra__
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ Bonus

tüm sporcuları tebrik ederim, daha kalabalık liste daha güzel oldu bakın: )))
açık ara farkla asuman abla 1., diğer 3kişi çok yakınız birbirimize, araba yarışı gibi yarışmışız resmen: )
spor listesini yapa yapa banada bulaştı spor: )

ablacım +300ü o kadar takma kafana: )
iyi gidiyon maşaallah iyi..

Sağol meyracım takmıyorum şükür son bikaç gündür dengesiz yedim gönderirim inşallah gelenleri :)
Senin epey hamilelik hatıran birikiyor :) tadını çıkar insan Ömründe kaç kez yaşıyor ki bu günleri
Spor listesi için ellerine sağlık canım
Ben elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum hiç yoktan onu bırakmayım bari
Bugün de yürüyeceğim ikindiden sonra inşallah

inş ablacım, maşaallah tebareke allah ablama..

selamun aleyküm güzeller
meyracım kıscen olacakmış çok sevindim. hayırlı evlat olur inşallah

zeynepcim güle güle yiyin kışlıklarınızı

Ecmain inş, sağolasın.

Ve aleykümselam...
Geçmiş olsun ablacım, hayırlısı ile tez şifa versin inş rabbim.

Hayriyecim daficim gecmiş olsun ikinize de

Meyracim kizin olacakmis Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. ne guzel arkadas olur sana...

Ogulcuklarim ve dafi abla gecmis olsun size de...

Meyra hayirli olsun kizcagizin...

Hayriye cok gecmis olsun...

Dafi ablacim sanada gecmis olsun...

Hayriye dafi gecmis olsunnn
Bonusum nasilsin

meyra hayirli olsun canim cinsiyetinide ogrenmissin vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah

dafi ablacim gecmis olsun

Dafi ce ogulcuklarm gecmis olsun.ben de kış icin biseyler buzluga kotmak istiyorum.közlenmis kirmizi biber paatlican biraz da fasulye koymayi planliyorum.bi de karniyark icin patlican kizartacam..
kızlar çok teşekkür ederim atlattık çok şükür. korktuğum gibi değilmiş hiç zorlanmadım ağrımda olmadı pek. sadece iki ağrı kesici aldım. bugün hiç ağrı kesici almadım ağrımda yok çok şükür. herşeyde yiyebiliyorum. tek sorun ağzımdaki ipler. dikişler alınıncaya kadar bunada katlanmam gerekiyor.

Meyra'cim liste için teşekkürler,ellerine saglik..sporcu arkadaslari ve ilk 3'e girip fit olma yolunda ilerleyen hatunlari kutlarim..:)

Yolcu saglikli,güzel günlerde tüketin kisliklarinizi..anneciğin ile ellerinize saglik.

Dafi ablacim impilant'in rahat geçmesine sevindim,dikislerde zamanla alinir inşallah.

Meyra ellerine saglik liste icin. Kasimpati simdiden senin de ellerine saglik :)
Kilo verme yolunda gayreti olan tuumm topikdaslarimi da kutlarim :)
Herkes kis hazirliginda masallah ya. Ben de butun yazi evde gecirip tek bisey koymadim kenara kis icin. Hic de ugrasasim yok ne yalan solim. En azindan bi tarhanam olaydi fena olmazdi :)
Yapanlar afiyetle yesinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…