- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Gunayyydinnn kizlarr hayirli cumalar olsun inşallah meyra sevindim şansli annelerin kiLari olurmuş bense 2 tane var vok sansliyim allahima bin şükür allah dileyen herkezze versinnnn
Yeni kilom;;90
Asu hadi iysin 8 leri. Goremedim:)))gectin gene beni adetim belki sistir fucudum bilemiyorum haftaya bakcezz
meyra hayirli olsun canim cinsiyetinide ogrenmissin vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah
dafi ablacim gecmis olsun
Meyra'cim tebrik ediyorum seni,saglikli,hayirli evlat olsun prensesin.:)
Dafi abla'cim impilant tedavisine basladin demek,cok geçmiş olsun..bu süreci kolaylıkla tamamlamani diliyorum.
Ogulcuklarim cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Nursena bahsettigin tavanin reklamlarini tv de fazlasiyla gördüm,birkac memnuniyetini ifade eden kisileride okudum nette..Ben de bakayim bir ara:)
Bonus sessiz yemyeşil bir alana benim de ihtiyacim var bu ara,ara ara ormana kaçıyorum ben en sevdiğim yer diyebilirim.köpek fobim olmasa hergün yürümek istiyorum aslinda ama korkumdan dolayi yanliz gidemiyorum ancak haftasonu esimle beraber:)
Aslinda bizi büyük sehirler,kasvetli ve kirli havasi,yüksek binalari,mesafeli insanlari vs vs yoruyor galiba,firsat buldukça dag,tepe,orman,köy kaçmak lazim negatif enerjiyi atmak mutlu olmak için.:)
Gunaydin...acayip bir agirlik var ustumde pek keyifsiz tatsiz asiri isteksiz bi haldeyim bugun. Cimenli bi yerde yalniz basima oturmak istiyorum yada uzun uzun uyumak.
Nursena cvp vermis oldum sanada :)
Kilo 103.5... spor 60 dk... 98 e cakilan bonus simdide 103-104 e takildi. Iki hafta 102 olsa diger hafta mutlaka telafi eder kaybettigi kiloyu şişi vs.
Nursenaseni severimde yavrucum yalniz basima dedim oyle sap gibi...
Acaba oyle bi yer hazirlayip goturseler bizi aha sana iki saat kafani dinle deseler ve birakip gitseler ilk ne dusunuruz e yanimizda ne gotururuz?
Selamün aleykümm..
ben geldimm..k.validemler köyden geldi bikaç gün annemlere geçtik oyüzden onlar çocuklarla vakit geçirirken bizde annemle kışlık melemen fasulye domates biber sosları patlıcan biber közleme falan yaptık canımız çıktı iki gün uğraştık üç evlik hazırlık yaptık...dün akşamda evimize geldik...burdada çok işim var ama şuan hiç bişeyle uğraşasım yok havada çok sıcak bi çamaşırlarımı asıp yemek yaparsam benden iyisi yok...geçmiş yapamadım umarım hepiniz iyisinizdir...şimdi gideyim sonra gelip geçmiş okurum...
Zeynepcim ellerinize sağlık afiyetle yiyin kışlıklarınızı
Zeynepcim ellerinize sağlık afiyetle yiyin kışlıklarınızı
ablacım +300ü o kadar takma kafana: )
iyi gidiyon maşaallah iyi..
ah bu hamilelik ah aklımı başımdan aldı, zaten yarım akıllıydım: )
sen afiyetle yiyin kışlıklarınızı yazmışsın ben afiyetle yiyin alışkanlıklarınızı diye okuyorum: )))
dünde eşime oynadığımız oyunda ilk yarı bitti diyeceğime orta yarı bitti diyorum: )
yarının ortasıda varmıymış: D
Sağol meyracım takmıyorum şükür son bikaç gündür dengesiz yedim gönderirim inşallah gelenleri :)[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]65 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bengisu022[/TD]
[TD]50 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN SPOR 1.si ________ asumanzeynep
HAFTANIN SPOR 2.si ________ meyra__
HAFTANIN SPOR 3.sü ________ Bonus
Sağol meyracım takmıyorum şükür son bikaç gündür dengesiz yedim gönderirim inşallah gelenleri :)
Senin epey hamilelik hatıran birikiyor :) tadını çıkar insan Ömründe kaç kez yaşıyor ki bu günleri
Spor listesi için ellerine sağlık canım
Ben elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum hiç yoktan onu bırakmayım bari
Bugün de yürüyeceğim ikindiden sonra inşallah
Ecmain inş, sağolasın.
Ve aleykümselam...
Geçmiş olsun ablacım, hayırlısı ile tez şifa versin inş rabbim.
Hayriyecim daficim gecmiş olsun ikinize de
Meyracim kizin olacakmis Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. ne guzel arkadas olur sana...
Ogulcuklarim ve dafi abla gecmis olsun size de...
Meyra hayirli olsun kizcagizin...
Hayriye cok gecmis olsun...
Dafi ablacim sanada gecmis olsun...
Hayriye dafi gecmis olsunnn
Bonusum nasilsin
meyra hayirli olsun canim cinsiyetinide ogrenmissin vatanina milletine hayirli evlat olsun insallah
dafi ablacim gecmis olsun
Meyra'cim tebrik ediyorum seni,saglikli,hayirli evlat olsun prensesin.:)
Dafi abla'cim impilant tedavisine basladin demek,cok geçmiş olsun..bu süreci kolaylıkla tamamlamani diliyorum.
Ogulcuklarim cok geçmiş olsun,Allah sifa versin..
Nursena bahsettigin tavanin reklamlarini tv de fazlasiyla gördüm,birkac memnuniyetini ifade eden kisileride okudum nette..Ben de bakayim bir ara:)
Bonus sessiz yemyeşil bir alana benim de ihtiyacim var bu ara,ara ara ormana kaçıyorum ben en sevdiğim yer diyebilirim.köpek fobim olmasa hergün yürümek istiyorum aslinda ama korkumdan dolayi yanliz gidemiyorum ancak haftasonu esimle beraber:)
Aslinda bizi büyük sehirler,kasvetli ve kirli havasi,yüksek binalari,mesafeli insanlari vs vs yoruyor galiba,firsat buldukça dag,tepe,orman,köy kaçmak lazim negatif enerjiyi atmak mutlu olmak için.:)
kızlar çok teşekkür ederimDafi ce ogulcuklarm gecmis olsun.ben de kış icin biseyler buzluga kotmak istiyorum.közlenmis kirmizi biber paatlican biraz da fasulye koymayi planliyorum.bi de karniyark icin patlican kizartacam..
Mavis nassin bacim o kadar kilo verip 1 kilo aldi diye dert eden kadi bu topic seni boyle hatirlayacak :)Kilo bildirimi 87
spor yok
kızlar tel çekmeyen bir yerdeydim geç oldu kusura bakmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?