Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Daficim geçmiş olsun zorlanmamışsın ,acı eşiğiyle alakalı demek...
Benim tanıdığım hatun kısmısı öyle bi anlatmıştı ki çok fena anlatmıştı :)

Hayriyeciğim sen naaptın kendine, yarmışsın parmağını çok geçmiş olsun..
Kadın kısmısı hep aynıyız canımızın derdini bi yana bırakaıp işler nasıl ilerleyecek onu düşünüyoruz..benim aklıma eldiven takabilirsin fikri geldi. :) Ama sen uyma bana. :)

zeynepçim ve diğer kışlık hazırlayanlar ağız tadıyla sağlıkla tüketin ..elif bende sendenim bir poşet barbunyam var sadece buzlukta ..
Domates yapsaydım çok iyi olurdu...

Frida bildirim yapmamış..dürteyim onu...

Kasımpatıcım ekim ayın da listeye teşrif edelim ne dersin..? ben 120 ye doğru gidiyorum..gerçek şaka değil..

Meyracım emeğine sağlık...

Yeliz nasıl bıdığın, hastaneye gidecektiniz,ne oldu.?

Hatice tebrikler iyi kilo vermişsin ya da kedi ciğer mundar olayına girip iyi su kaybetmişsin diyeyim..

Bonus naaptın çayır çimen hayalin devammı. :)

Nursena tava çok güzel ne pişirilebilir düşünüyorum..Pizza olabilirmi. :) ?

Son düzenleme:
Canım
Seni tekrar arayamadım kusura bakma aklımda ama fırsat bulamadım bir türlü

Ben de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))

eşim bugün dışarı çıktı, bende yalnızım az o gelene kadar: )
dışarı çıkmasıyla alakalı bişey değil, kiminle nereye gittiğini biliyorum, ama biraz canımı sıktı, bazen bu kadar nasıl canımı sıkabiliyor anlamıyorum 3-4dk içinde hemde, onunda elinde değil biliyorum, sonuç ben gerildim o farkında bile değil, tartışmada değil.
neyse oluyor geçiyor...
neyse pek bir bilmece gibi konuştum: ) bonus gibim konuştum birazda: )

Üzülmemek elde değil
Bugün bir de hacılara üzüldüm

hacıları bende gördüm, bakamadım bile hemen çevirdim, inş onlarda şehit olmuştur yada güzel gitmiştir mübarek yerde öldüler ne de olsa: (
yaralılar ayrı zaten...
rabbim yardım etsin hepsine inş, ölenlere de rabbim rahmet eylesin inş.

Biz Anladık seni canım hepimizde oluyor bazen biz kırıldığımız üzüldüğümüzle kalıyoruz karşı Tarafın bişeyden haberi yok

Âmin meyracım o mübarek topraklarda Ölmek herkese nasip olmaz ama ölüm olunca üzülmemek ne mümkün Allah rahmet eylesin yaralılara da şifa nasips etsin

sağol ablam, seninde dişini maşaallah kolay atlatmana çok sevindim.

Aaa spor yazmayı unuttum
3.5 saat

canım bildirimler cuma öğlen 13e kadar, bende 13ten sonra vakit bulunca yapıyorum, bu hafta listeyi gündüz yapmamış olsaydım eklerdim hemen tabiki.
ama maşaallah iyi yapmışsın kız isporu: D
erken bildirseydin sen 1.ydin: )

Biz Anladık seni canım hepimizde oluyor bazen biz kırıldığımız üzüldüğümüzle kalıyoruz karşı Tarafın bişeyden haberi yok

böyle beni tıkıyor koyuyor, kendini tıkıyor benide tıkıyor, ortada hiç bişeyde yok fındık kabuğunu dolduracak, çok sağol ablam, bu da imtihan galiba..

HAFTANIN 1.si.....................................-3.5 kg..................................YST38

HAFTANIN 2.si ....................................-1.5 kg..................................NURSENA

HAFTANIN 3.sü......................................- 0.8 kg.....................................MAVİPATİKLER

Ben de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))

annemde yüzüyle telefonu kapatmayı başarıyor: )

Âmin meyracım o mübarek topraklarda Ölmek herkese nasip olmaz ama ölüm olunca üzülmemek ne mümkün Allah rahmet eylesin yaralılara da şifa nasips etsin

amin.
haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…