CanımAsucum
Canım
Seni tekrar arayamadım kusura bakma aklımda ama fırsat bulamadım bir türlü
Yenacım bence de dürt adaşımı merak ettim ben de
Nursenanın tava benim de ilgimi çekti nette baktım kek bile yapmışlar içinde
O gün müsait değildim canımBen de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))
Üzülmemek elde değilDürttüm dönmedi...Hala çok üzgündür olanlara tahminimce..
Şimdiden ellerine sağlık canımAksaminiz hayr olsun arkadaşlar..
listeyi yayinlayacagim inşallah az sonra,öncesinde selam vereyim dedim..:)
Aksaminiz hayr olsun arkadaşlar..
listeyi yayinlayacagim inşallah az sonra,öncesinde selam vereyim dedim..:)
Üzülmemek elde değil
Bugün bir de hacılara üzüldüm
Üzülmemek elde değil
Bugün bir de hacılara üzüldüm
Biz Anladık seni canım hepimizde oluyor bazen biz kırıldığımız üzüldüğümüzle kalıyoruz karşı Tarafın bişeyden haberi yokeşim bugün dışarı çıktı, bende yalnızım az o gelene kadar: )
dışarı çıkmasıyla alakalı bişey değil, kiminle nereye gittiğini biliyorum, ama biraz canımı sıktı, bazen bu kadar nasıl canımı sıkabiliyor anlamıyorum 3-4dk içinde hemde, onunda elinde değil biliyorum, sonuç ben gerildim o farkında bile değil, tartışmada değil.
neyse oluyor geçiyor...
neyse pek bir bilmece gibi konuştum: ) bonus gibim konuştum birazda: )
Âmin meyracım o mübarek topraklarda Ölmek herkese nasip olmaz ama ölüm olunca üzülmemek ne mümkün Allah rahmet eylesin yaralılara da şifa nasips etsinhacıları bende gördüm, bakamadım bile hemen çevirdim, inş onlarda şehit olmuştur yada güzel gitmiştir mübarek yerde öldüler ne de olsa: (
yaralılar ayrı zaten...
rabbim yardım etsin hepsine inş, ölenlere de rabbim rahmet eylesin inş.
selamun aleyküm güzeller
meyracım kıscen olacakmış çok sevindim. hayırlı evlat olur inşallah
zeynepcim güle güle yiyin kışlıklarınızı
kızlar çok teşekkür ederimatlattık çok şükür. korktuğum gibi değilmiş hiç zorlanmadım ağrımda olmadı pek. sadece iki ağrı kesici aldım. bugün hiç ağrı kesici almadım ağrımda yok çok şükür. herşeyde yiyebiliyorum. tek sorun ağzımdaki ipler. dikişler alınıncaya kadar bunada katlanmam gerekiyor.
Aaa spor yazmayı unuttum
3.5 saat
Biz Anladık seni canım hepimizde oluyor bazen biz kırıldığımız üzüldüğümüzle kalıyoruz karşı Tarafın bişeyden haberi yok
Asucum
Ben de müsait değilsin diye şaapmadım..tel de var bişey de anlamadım..gülünce yanağımdan mı kapanıyor bilmiyom ki...Telefon bile beni uyarıyor zayıfla diye. :))
Âmin meyracım o mübarek topraklarda Ölmek herkese nasip olmaz ama ölüm olunca üzülmemek ne mümkün Allah rahmet eylesin yaralılara da şifa nasips etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?