Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler kızlar...
ellerine sağlık canım...

AYIN 1.si ....................................- 6 kg......................................YST38

AYIN 2.si .....................................- 2.1 ...........................................OGULCUKLARIM

AYIN 3.sü ......................................-1.6 kg..........................................ASUMANZEYNEP

Yena'cim aslinda sürekli tartılmak beni geriyor ve fena etkiliyor ama senimi kiracagim girelim yeni listeye:) bu arada beni hic sorma,haftasonu bir hareketlenme olmuştu ama malum hepimizi üzen sebeplerden yemeğe verdim kendimi,fena artidayim sanirim..

üzüldüğünde yemekten kesinlen,kilo veren hatun kismisini fena halde kiskaniyorum,ben de öyle olaydım yaa..

Aynı kişileri ben de kıskanıyorum canım
Bir de yemek yaparken kokusundan doyup yiyemeyenleri :))

Ne guzel kilolar verilmis masallah sizee :)
Ben de ilk uc ayi 1.5 kiloyla kapattim sukur.. asil kilolar bundan sonra gelir herhalde :)

Meyraa bisey sorcam karnın cikmaya basladi mi?

Kaynanam her aradi mi soruyo esime karni buyudu mu diye. Daha erken diyorum buyumesi icin. Bebek kucuk kaliyodur diyomus.. ayy cildiracagim

Normal degil mi kizlar karnimin cikmamasi

Normal canım bazısının 5 aya kadar fazla çıkmıyor Karnı ama bundan sonra belirginleşmeye başlar Kanımca

elifçim henüz erken karnının belirginleşmesi ..Kayınvalden biraz daha sabretsin göbeğini görmek için.. :)

Rahmetli abim hac için başvurmuştu iki yıl önce, çokta hevesliydi..vefat ettikten sonra kabul edildiği haberi geldi. Ne üzülmüştük, nasip işte..

Çok etkilendim
Nasip canım işte

Ameller niyetlere göreymiş,kisiye de sadece niyet ettiği kar kalacakmis..
dilerim abiciginin güzel niyetine göre tipki hac görevini yapmis gibi muamele eylesin mevlam..

tebrikler kızlar...

yok canım ya çok az bişey büyüdü, bence sen kvne bakma doktorun iyi bir doktorsa ve doktorun herşey yolunda diyorsa takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…