HAFTANIN 1.si.....................................-3.5 kg..................................YST38
HAFTANIN 2.si ....................................-1.5 kg..................................NURSENA
HAFTANIN 3.sü......................................- 0.8 kg.....................................MAVİPATİKLER
annemde yüzüyle telefonu kapatmayı başarıyor: )
Aynı kişileri ben de kıskanıyorum canımYena'cim aslinda sürekli tartılmak beni geriyor ve fena etkiliyor ama senimi kiracagim girelim yeni listeye:) bu arada beni hic sorma,haftasonu bir hareketlenme olmuştu ama malum hepimizi üzen sebeplerden yemeğe verdim kendimi,fena artidayim sanirim..
üzüldüğünde yemekten kesinlen,kilo veren hatun kismisini fena halde kiskaniyorum,ben de öyle olaydım yaa..
Normal canım bazısının 5 aya kadar fazla çıkmıyor Karnı ama bundan sonra belirginleşmeye başlar KanımcaNe guzel kilolar verilmis masallah sizee :)
Ben de ilk uc ayi 1.5 kiloyla kapattim sukur.. asil kilolar bundan sonra gelir herhalde :)
Meyraa bisey sorcam karnın cikmaya basladi mi?
Kaynanam her aradi mi soruyo esime karni buyudu mu diye. Daha erken diyorum buyumesi icin. Bebek kucuk kaliyodur diyomus.. ayy cildiracagim
Normal degil mi kizlar karnimin cikmamasi
Aynı kişileri ben de kıskanıyorum canım
Bir de yemek yaparken kokusundan doyup yiyemeyenleri :))
En gıcığı da onlar galiba :)Ay onlari sorma asuman abla,bir de yiyip yiyip kilo almayanlar var dimi,hepsi cok gicik..
Çok etkilendimelifçim henüz erken karnının belirginleşmesi ..Kayınvalden biraz daha sabretsin göbeğini görmek için.. :)
Rahmetli abim hac için başvurmuştu iki yıl önce, çokta hevesliydi..vefat ettikten sonra kabul edildiği haberi geldi.Ne üzülmüştük nasip işte..
elifçim henüz erken karnının belirginleşmesi ..Kayınvalden biraz daha sabretsin göbeğini görmek için.. :)
Rahmetli abim hac için başvurmuştu iki yıl önce, çokta hevesliydi..vefat ettikten sonra kabul edildiği haberi geldi.Ne üzülmüştük nasip işte..
Tam da Söylemek istediklerim bunlardı canım Allah razı olsunAmeller niyetlere göreymiş,kisiye de sadece niyet ettiği kar kalacakmis..
dilerim abiciginin güzel niyetine göre tipki hac görevini yapmis gibi muamele eylesin mevlam..
AYIN 1.si ....................................- 6 kg......................................YST38
AYIN 2.si .....................................- 2.1 ...........................................OGULCUKLARIM
AYIN 3.sü ......................................-1.6 kg..........................................ASUMANZEYNEP
Ne guzel kilolar verilmis masallah sizee :)
Ben de ilk uc ayi 1.5 kiloyla kapattim sukur.. asil kilolar bundan sonra gelir herhalde :)
Meyraa bisey sorcam karnın cikmaya basladi mi?
Kaynanam her aradi mi soruyo esime karni buyudu mu diye. Daha erken diyorum buyumesi icin. Bebek kucuk kaliyodur diyomus.. ayy cildiracagim
Normal degil mi kizlar karnimin cikmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?