Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pınk_dream ,

Nasıl bir beslenme planı oluşturdun.? Bir arkadaşımız dışın da o diyetisyenle zayıflıyor kimimiz karatay yapıyor çoğunluğumuz bilinen usül.. Örneğin ben sabah öğle sağlam besleniyorum işyerin de tabildotta ne varsa silip süpürüyorum :) akşam ya çok az yiyorum yahut yemiyorum. Bu şekil de kağnı hızıyla ilerliyorum..

Beni hic sorma topramm,1 hafta nasil dagitmissam sanki tüm verdiğim kilolari geri almis 115'e vurmuş gibi hissediyorum kendimi..O kadar diyet yap kilo ver,1 hafta yedin diye hop 3 er 5 er al kilolari..

Büyük haksızlık dimi.
ÜZülüyor insan bazen de amaan koyver gitsin diyor ama olmuyor bi şekil de sürekli dikkat edeceğiz..

Teşekkür ederim. Hoş buldum... Burada nasıl bir yol takip ediyorsunuz? Her gün yediklerinizi yazıp birbirinize tavsiyeler mi veriyorsunuz? Kabul ederseniz ben de dahil olmak isterim. Tam olarak ne uyguladığınızı bilmek isterim

pink dream,yasadiginiz zorluklari ve hisleri emin olun hepimiz dönem dönem yasiyoruz..Öncelikle kendimize kendimiz inanmali ve bu yolda istikrar göstermeliyiz,baska alternatifimiz yok maalesef,ya kilolarimizi verip mutlu olacagiz,ya da yedikçe üzülecek,üzüldükce yiyecek kisir döngüye devam edeceğiz..

Isterseniz kendiniz için birsey yapip aramiza dahil olabilirsiniz..biz her cuma tartilip kilomuzu ve sporumuzu bildiriyoruz,haftalik ve aylik derecelendirme yapıyor ilk 3'ü seçiyoruz..ayriyetten günlük menülerinizi yazabilir,tecrubeli arkadaşlardan yârdim ve destek alabilirsiniz..

Büyük haksızlık dimi.
ÜZülüyor insan bazen de amaan koyver gitsin diyor ama olmuyor bi şekil de sürekli dikkat edeceğiz..

Kesinlikle.. sürekli dikkat etmek zorundayiz maalesef,hele birde ödem tutup balon gibi sismek de cabasi..Neyse olumsuzluk yok,evrene olumlu mesajlar göndereceğiz:) ne olmuş yediysek,aile sofralariydi yeni yildi vs vs biz bir haftada göndeririz ödem ve kilocuklari..:)

Pink dream hosgeldiniz.. Hedefinize ulasirsiniz insallah bence en dogru yerdesiniz...
Bonus benim de sarma var aklimda ne zamandir.. Yarin ben de sarayim bari :)
Yena bence bugun iyi bi menun var :) +2.5 birden almis olamazsin atarsin onu bence hemen:)

Buraya göz yaşları içinde gelmiştim. Mesajlarınız esprileriniz samimiyetiniz güldürdü beni
Çok düzenli bir beslenme proğramım olduğu söylenemez aslında ama gün içinde yapmaya çalıştıklarım şöyle : Sabahları klasik kahvaltı. 1-2 dilim tam buğday ekmeği ile haşlama yumurta , yeşillik , biraz tuzsuz peynir , 2-3 zeytin , limonlu açık şekersiz çay. Bazen ekmeğin yerine orta boy haşlanmış patates yiyorum. Her 2 saatte bir ara öğün yapıyorum. Okulda öğle yemeği yeme şansım olmadığı için dolabımda kavrulmamış tuzsuz badem ve kuru kayısı var. Badem 5-6 tane yedikten 2-3 saat sonra da 2-3 kuru kayısı yiyorum. Evdeki ara öğünlerimde de çoğunlukla 1 tane yeşil elma yerim. Akşam yemeklerini de 6-8 kaşık yemeye çalışıyorum. (Ekmeksiz) Bazen akşam yemeği yerine yoğurtlu karışım yiyorum. Her gün en az 2 litre su içerim. Hergün elma sirkeli bir bardak su içerim. Açlığımı körletmek için de bitki karışımlı çay yapıp içerim(günde en fazla 3 fincan)

Asuuu ben akşam haşlama yiyip kalktım ama servis için her mutfağa girişimde bit kadar bit kadar tattım yaptıklarımdan. Tatmadıklarımda var tabiki. Şimdi o yoğurt şeysinden yapsam olurmuki
Aramıza hoş geldin
Azmin daim olsun

Daficim olur bence önemli olan yatmadan en az 2 saat önce yemek ve 1-1.5 lt su icmek

Beni de gruba dahil ederseniz memnun olurum . Her Cuma kilo bildiriminde problem olmaz ama günlük menüleri paylaşmada aksaklık olabiliyor mu?

Hoşbulduk...İnşaallah hepimiz hedefimize ulaşırız.

iyi geceler arkadaslar ..nisa erken uyuyunca bende yattim cunki aksam büyük. kizim hic uyumadi oksurukten benide uyutmadi..bugün de çok yoruldum anneme temizlik yaptım dip köşe bir tencerede sarma sardim yarin için ...
frida basinsagolsun canım...
yena aynen canım 130 kiloyu gördüm yılbaşı gecesi ertesi gün kalanlar derken toparlanamiyorum ...aldiklarimi versem raziyim...
elif ellerine sağlık kapı süsü çok güzel olmuş...
binisss leslieye baslamissin superrrrr darısı bana bende iki gündür düşünüyorum başlamayı fırsat bulamıyorum belki yarin başlarım ...

Hosgeldin arkadasim aramiza geldin kabul ediyorum artik :)

Aman diyim sakın aglama allah gercekten aglanacak dert vermesin arkadasim. Rahat nefes aliyorsan evin sicak dolabin doluysa ve giyecek biseylerinde varsa bir cok insandan daha sanslisin demektir. Dahasi bir evladin varmis allah bagislasin... Mucize bir nimet.
Samimiyetimi yanlis anlamayacagini dusunuyorum o yuzden boyle yaziyorum. Ne guzel ifade etmissin kendini istedigin seyleri yapabiliyomussun bu bir arti senin icin.
Bende dahil hepimiz ayni durumdayiz uzulmek hatta aglamakla gecti yillarimiz en genc yaslarimiz.

Ben dogumlarda aldigim kiloya soylenirken cocugu olmayan ablam keske benimde olsaydi da tek derdim kilolarim olsaydi dedi icim ciz etti. Dertlerimiz bazen oldugundan daha kucuk gorunebilir gozumuze yeterki kucuk gorelim.

Buraya ilk uye oldugumda bir arkadasimiz vardi simdi gorusmuyorum. Ben ilk kilo sorunu yasadigim ve coktugum bir zamandi. Oda kanserdi. Onun derdi candi zor nefes alirdi benim derdim bir hastaligim olmadan sadece yiyerek aldigim kiloydu.
Zaman zaman o cokuntu halini yasasamda artik aglamiyorum. Dahada mutlu olmaya kimseye kendime laf ettirmemeye calisiyorum. Ama icimde kiriklarda kaldi tabiki hepsi gecebilcek seyler sonucta tek formul irade ve istikrar.

Uzun olmus oyle yazmak istedim uzgun insana dayanamiyorum cunku :) sizi okudum guldum demissin daha cok guluceksin o vakit hazirlikli ol :)

Bildigin yaptigin basarisiz oldugun her seyi her ani geride birak. Yeni bir sayfa ac ve bir sure gecmise bakma. Kendini kasmadan diyet yapmadan duzenli beslenmeye basla o bildigin dogru seyler bir bir gelicek zaten onune.

Dahada yazmiyim artik

Herkes ayni anda sarmaya niyet etmisiz he :)

Yarin sabah hemen basliyosun sende 1 milden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…