- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben bir saat daha yürüdüm :)
Kuran okumaya başlamadım ben henüz sanırım ancak cuma baslayabilirim okumaya
Allah rahmet eylesin canim. Senesi yakindi galiba onun icin de 41 yasin okuyalim insallah....
Zeynepçim ailem namazın da niyazın da olan kişiler olsa da ben pek dini konulara vakıf değilim. Bakış açımız bile farklı az anarşikim sanki :))
Sadece boynumuzun borcu olan gereklilikleri yeni yeni yerine getirmeye çalışıyorum nacizane .ama bizimkilerden duyduğum özellikle rahmetli abim mesleğinden de kaynaklı hep çok araştırırdı epey bilgi biriktirmişti tanıdıklarımız hep ona danışırdı ..
Derdi ki güzel abim Dinimizi diğer dinlerden ayıran en büyük ve güzel ayrıntı kullarına sınırsız kolaylıklar sağlaması..
İçin de şüphe olmasın Allah kabul etsin canım...
Anarsiyi sevmemde anarşiklere sempatim var
Bir özlü söz der ki ,anarşikler anarşiklere sempati duyarmış.. :))
Oğlanı yıkıyayım eve süpürge tutayım yemek yapayım toz alayım banyo wc temizliyeyim ..
ÖZetle kalkayım yerimden :))
Nur naaptınız doktor işini, karar verdinizmi.?
--
Bonus yeşilçay almışmıydın sen hep soruyorum ama ben çok faydasını görüyorum gibi ..
maşallah Asuman abla benim 3günde yaptığımı sen bir günde yaptın vallaBen bir saat daha yürüdüm :)
Kuran okumaya başlamadım ben henüz sanırım ancak cuma baslayabilirim okumaya
Ay bi ara yani cooook eskiden ben cicukken veriyolardi annem hastasiydi bide seker kuz candy nin:)) kidz cocuk kanalinda heidi var 9 da bi kac aksamdir izliyorum.
Canm ben de bugünlerde kılarken zorlanıyorum.dinlene dinlene kılıyorum.islam dini kolaylık dini.önüne bi yastk koyup yastığa da secde edebilirsin.yani yapabilecegin kadar yapmaya çalışacaksn.öyle ki bazıları sadece göz kapaklaryla kılıyolar.namaz her türlü her durumda kılınıyo yeterki kılmak isteyelim.hem gebeyken kılınan namaz yanlış hatrmayorsam 70 kat daha sevabmış.Benim icin de iyi oldu ya. Ne zamandir elime alamiyodum Allah affetsin.. Dun okul da tatil olunca namazlarimdan sonra okudum sukur :)
Ya bi de ben namazda cok zorlaniyorum artik, digerleri degil de secdede karnim patlayacak gibi oluyor. Nasil kilmaliyim?
Ay bi ara yani cooook eskiden ben cicukken veriyolardi annem hastasiydi bide seker kuz candy nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?