Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen katılıyorum abine dinimiz kolaylık dini ama bizler bi çok şeyi zorlaştırıyoruz malesef...çok andım demişsin ya abini fatihaya ihtiyacı vardır belki okuyalım hepbirlikte...Rabbim rahmet eylesin inş...

Anarsiyi sevmemde anarşiklere sempatim var

Bir özlü söz der ki ,anarşikler anarşiklere sempati duyarmış.. :))

çok tatlısınız....canımda tatlı istiyodu zaten yesemmiki acep...:))

Oğlanı yıkıyayım eve süpürge tutayım yemek yapayım toz alayım banyo wc temizliyeyim ..
ÖZetle kalkayım yerimden :))

ağlamak istiyorummm...

Hayırlı akşamlar güzeller
Yenacım abin dua istedi hepimiz dualarımıza katalım inşallah
Burda yatsı okundu kp.namaza durdu bende kaçamak yapıyorum.
Bugün eşim yok. Kp.ile yalnızım belki bir gelen olur
Bugün oldukca sakin çok şükür. Sabahki konuşman beni çok etkiledi bugün sinirim yatıştı diyor bana.
Kalkıp bende kılayım namazımı
Biraz sonra ertuğrul seyrederiz. Yeni bölümü çıkarsa tabiki

Selam kizlar
Ne zamandir eve kapanmanin acisini cikardim bugun 3 saatyurudum aayaklarimin alti aciyo bi ara yorgunluktan midem bulaniyodu rwsmen

Dafi...20
Elif...3
Yolcu...5
Yena....1 yasin.
Yeliz 1 yasin. Okudukca ekleyelim. 30

Selam.yazılanlarin hepsini okuyamadm ama bonus ben de 2 tane yasin okuyabilirim.

Dafi abla kiracı meseleniz ins kavgasz gürültüsüz hallolur.onlar ne zaman çıkmayı düşünüyolar ki.olmazsa onlar bikac ay erken ciksa siz de bi kac ay düğünü ertelesiniz olnaz mı acaba.nacizane tavsiyem.
Bonus neyin var kuzum?biraz durgun görüyorum seni.sanırım kilo durumun da fazlasıyla etkliliyo.bence biraz daha azimli davranman lazm.kendine kısa hedefler koy.mesela be kadar yiyip icsem yorgun da olsam misafir de gelse gerekirse uykundan ödün vererek zaman ayır ve şöyle 20 gün boyunca 1mile leslie yap.sayılı gün olursa yapabilirsin.

Yolcu senin de az kaldı oglunu kucagına almana.biz seni hic şikayet ediyormus gibi görmüyoruz.herkesin gebeligi farkli geciyo iste.

Plynna sıkıntılarn tez zamanda gecer insaallah..gerci dafi abla söylemis gereken herseyi.ama sabretmek gerekiyo.onlar yaptklarnn farkına varamasa da Rabbim zerre iyiliği karşılıksz bırakmaz

Oğulcuklarm hastanıza acil sifalar diliyorum.Rabbim dermansz dert versmesin.

Hasibe sen de hamilesin demi?kac haftalk bebis?adnı zeynep koymayı düşünüyorsn sanrm benim düşündüğüm isimlerden biri ama tam karar v
Canm ben de bugünlerde kılarken zorlanıyorum.dinlene dinlene kılıyorum.islam dini kolaylık dini.önüne bi yastk koyup yastığa da secde edebilirsin.yani yapabilecegin kadar yapmaya çalışacaksn.öyle ki bazıları sadece göz kapaklaryla kılıyolar.namaz her türlü her durumda kılınıyo yeterki kılmak isteyelim.hem gebeyken kılınan namaz yanlış hatrmayorsam 70 kat daha sevabmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…