Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

10 dk kaldı mesaimin bitmesine bırakıp gitmeye gönlüm razı değil ama napayım anacım benimde bir evim var burda kalamam evde net yokmu dersen oğlumdan fırsat kalıyomuki benneyaptımki

benim kuzu huysuzlandı yatırdım uyudu bende bir iki işimi halledip yemek yiyeceğim bu saatten sonra yememeğe çalışıyorumda :hulya:

selam canlarım, bugünlerde sizlerle fazla beraber olamıyorum, işlerimiz bir yoğun anlatamam.
Arada yazılanlara şöyle bir bakıyorum.Kimseye cevap yazamıyorum.Yıl sonu geliyor ya insanlar bizi bayağı zorluyor.
Hiç kimse gücenmesin ne olur.
Sizleri seviyorum, kendinize iyi bakın.

Bu arada bende müthiş bir yemeğe saldırganlık duygusu var, ekmek yemiyorum ama, abur cubur şeyler çok atıştırıyorum.
Regl dönemimde geçti ama, nedendir bilmem.
Bu ara KK'ya girmeyeli motivasyon düştü mü ne?
Allahım sen kilo almaktan bizleri koru

BEYZUS,hörmetler..
Annadın sen şşşştt...:)))

canlarımm kismecikler yokmuş bullarda ama olsun sizin isimlerinizi görmek bile bana yetiyor inanın :asigim: ben şimcik yatayım başım nedense ağrıyor gözlerimde :bbo: nedense öptüm sabahkileride gece gelip bakanlarıda Şeniz

günayyyydddııınnn kızlarrrr nasılsınızzzzz neler yapıyonuzzz hayırlı günler dilerim hepin,ze

bonustan haber varmı ne durumda merak eettimmm

öpüyom hepinizi bol kalorisiz günlerrr

günayyyydddııınnn kızlarrrr nasılsınızzzzz neler yapıyonuzzz hayırlı günler dilerim hepin,ze

bonustan haber varmı ne durumda merak eettimmm

öpüyom hepinizi bol kalorisiz günlerrr

günaydın canım, nasıl gidiyor hamişlik.
Ben bu aralar topiğe fazla giremiyorum.Şu anda amirimiz geldi,
Hepinizi öpüyorum.Kendine iyi bak canım.
Sanada fazla kilo almadan hayırlı hamilelikler canım.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
sabah 1 dilim kepek ekmegi ve 1 haşlanmış yumurta yeim
şimdide elmalı çayımı içiyorum
muckssss

günaydın herkeze sabah kahvaltım çemenli iki dikim kepek ekmeği
peynir domates salatalık 8 yeşil zeytin 1 bardak süt
arada elmamı yedim şimdi yeşil çay yapıyorum onu içeceğim

Adet Sancılarına Doğal Çözümler

Dışarı çıkmak istemeyiz, saçlarımız şekle girmez, cildimizde sivilceler oluşur, istediğimiz kıyafetleri giyemeyiz… Adet döneminde yaşadığımız olumsuzlukların üzerine bir de sancılar eklenir. Gün boyu yataktan çıkmak istemeyiz.

Bitki Çayı

Doğa; sunduğu mucizelerle biz kadınların regl sancılarına çareler buluyor. Papatyalı ve limonlu çay adet sancılarını gidermek için doğal ve etkili içeceklerdir. Damak tadınıza göre iki çaydan birini seçebilirsiniz.

Limonlu Çay

Regl nedeniyle düşen kan şekerinizi yükseltirken midenizi dinlendiren limonlu çay tarifi…

Malzemeler,

1 adet limonun suyu

1 yemek kaşığı toz şeker

1 su bardağı kaynar su

Hazırlanışı,

Derin bir kapta su, şeker ve limon suyunu iyice karıştırın.

Sıcakken için.

Günde 1 bardak içebilirsiniz.

Papatyalı Çay

Sakinleştirici etkisiyle papatya, ağrı kesici etkisiyle karanfilin bulunduğu regl sancılarına iyi gelen bitkisel çay tarifi…

Malzemeler,

1 tatlı kaşığı kekik

1 tatlı kaşığı anason

5 adet kakule

1 tatlı kaşığı tane karanfil

5 adet kurutulmuş papatya

Hazırlanışı,

Tüm malzemeleri karıştırın.

1 litre kaynar suyun içine ekleyin.

15 dakika demlendirin ve süzün.

Gün boyu içebilirsiniz.

Öneriler,

Adet sancılarınızı iyileştirmek için muz yiyebilirsiniz.

Haşlanmış patates midedeki yanma hissini ve adet sancılarını gidermek için birebirdir.

HANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.

'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'

Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !

ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;

İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.

Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.

Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.

Mecbur hissediyorsanı z temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .

Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !

Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...

biri çemen mi dedii
hımm
acıktırdı beni bu düşünce
cemenin yanına güzelindne peynir en kıtırından ekmek bir de çayy
hımm

öglen ne yedim
közlenmiş kırmızı biber
tere-turp-brokoli salatası
3 köfte kadar et
3 dilim kepek ekmek

Back
X