Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum kızlar
Bu haftayida sabote ettim hafta başından beri hastanelerdeyiz küçük oğlum arada anne görmüyorum yagmurmu yağıyor falan diyordu ne zamandır kafama takılıyor su ben yemedigi için kani düşük o yüzden saniyordum pazartesi Dr görürdüm kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı göze sevketti orada birşey çıkmadı çocuk nöroloji görecek dedi drumuz dun beyin mr çekildi tabi ben mahvoldum maşallah kuzum korkmadan girdi ama beni benden aldı bir hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz gerçekten çok gerginim bir hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum dua edin ne olur

Selamun aleykum kızlar
Bu haftayida sabote ettim hafta başından beri hastanelerdeyiz küçük oğlum arada anne görmüyorum yagmurmu yağıyor falan diyordu ne zamandır kafama takılıyor su ben yemedigi için kani düşük o yüzden saniyordum pazartesi Dr görürdüm kan tahlilleri yapıldı birşey çıkmadı göze sevketti orada birşey çıkmadı çocuk nöroloji görecek dedi drumuz dun beyin mr çekildi tabi ben mahvoldum maşallah kuzum korkmadan girdi ama beni benden aldı bir hafta sonra çıkacak sonuçlar inşallah birşey çıkmaz gerçekten çok gerginim bir hafta nasıl geçecek hic bilmiyorum dua edin ne olur
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda

Selamun aleykum kızlar
Gecmis olsun canim benim. Sonu hayir olsun ins daha bisey belli degil buda temiz cikar ins. Sen tedirgin oldugununu belli etmeki oda kotu olmasin.

Selamun aleykum kızlar
çook geçmiş olsun , inşallah tertemiz çıkar sonuçları

Selamun aleykum kızlar
Aleykum selamm canım Rabbim şifa versin oğlunaa inşallah kötü bir şey yoktur.Bizleride haberdar et merakta koyma lütfenn dualarımızdasın inşallah hayırlı haberlerini alırızz

Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)

Hakkinizi helal edin..

Son düzenleme:
DelyDoly DelyDoly canm bizi unuttun muuuuu:KK43:
Unutmadım canımm unutmam da takımdaki bir kişiyle frekansımm tutmadıı.Kalp kıracam o da bana olmaz yakışmaz ben pozitif bir insanım burda dostlarım bilir benii o yüzden uğramadımm. Can sıkıcı olmasın diye kimsenin tadınıda kaçırmayayım diyee...

YENA YENA valla Allah sabır versin canım benim ben karanlıkta göz kırpıp görmedin mi diyenlere deli oluyorum.Benim kv de öyle o yüzden hoşgeldin beş gittin yapıyorum.Velevki birde işyerinde olduğu bile bile yazmış işte bütün gününee limon sıktı resmen güzelce söyleseler ne var.Amam malesef onların geninde yok.Ben koca yılda geçen sene kurban birde şimdiki bayram gittim :D :D :D Haketmiyor çünkü ne zaman gitsem ağlaa ağla geri döndüm.

YENA YENA valla Allah sabır versin canım benim ben karanlıkta göz kırpıp görmedin mi diyenlere deli oluyorum.Benim kv de öyle o yüzden hoşgeldin beş gittin yapıyorum.Velevki birde işyerinde olduğu bile bile yazmış işte bütün gününee limon sıktı resmen güzelce söyleseler ne var.Amam malesef onların geninde yok.Ben koca yılda geçen sene kurban birde şimdiki bayram gittim :KK70: :KK70: :KK70: Haketmiyor çünkü ne zaman gitsem ağlaa ağla geri döndüm.

Ben de sık gidemiyorum canim hem uzaklik bakimindan hem vakitsizlikten...
yapi olarak hic uyusmuyoruz.. benim icin maneviyat saygi sevgi hürmet çok onemli.. Ama onlar ben merkezli yaşıyorlar...
Yine de sagolsunlar yapacak birsey yok :)

Back
X