Insallah cnm sagolasınKıyamam geçmiş olsun canım bizim.havalar normal ama bayagi yogun haftalar geciriyorum.yaa herhalde ondan artik iflas etti ayaklarimbu kosturmacanin tek iyi yani yedigim iki lokmada yaniyor olmasi Sürekli hareket kosturmaca inşallah bu hafta bayagi eksi olur.Bu hafya topikcek boll eksi görürüz inşallah
Tatlım sen diyete döndün dimii basladin yanii hayırlısı ilee bakk bu hafta bol eksi bekliyorum sendenInsallah cnm sagolasın
canım annen nasıl oldu bu aradaKıyamam geçmiş olsun canım bizim.havalar normal ama bayagi yogun haftalar geciriyorum.yaa herhalde ondan artik iflas etti ayaklarimbu kosturmacanin tek iyi yani yedigim iki lokmada yaniyor olmasi Sürekli hareket kosturmaca inşallah bu hafta bayagi eksi olur.Bu hafya topikcek boll eksi görürüz inşallah
Nilufercim lütfen öyle düşünme biz burda bir aileyiz bende ailenize sonradan dahil oldum.Hayat inişli çıkışlı herdaim zorluklar olabiliyor ve sen bence hissetigim kadariya güçlü bir bayansin şimdilerde duygusalsun bence eminim toparlanacaksin.Aslaa bizee negatif enerji vermiyorsun lütfen böyle düşünme seni gerçekten çok sevdim temiz kalbli arkadaşım elbet bu moddan cikacaksin hepimiz zamaninda böyle hissettik herdaim ara ara hissediyoruz.Önceleri derdim ki 30 yaslarim sisman geciyor 40li yaslarim da zayif olacagim çunku menopoz basta olmak uzere hormonal sikintilar baslar metabolizma yavaslar ve ben 40 li yaslarimi normal insan ağirligin da gecirecegim.. 40 lı yaslarjmdayim ve daha şismanim...
çocuklarimla ilgili hayallerim planlarim oluyor her seferin de bu son artik onlarin yanin da ince ve saglikli anne olacagim kocamin yanin da fit partner olacagim yine kocaman sıfır..
demek ki ben iyi bir anne degilim kendimi kandiriyorum .. eğer gercekten iyi anne olsam.. kendimi gectim onlar icin saglikli olmaya calisirdim..
hepinize tesekkur ediyorum guzel ve olumlu dusunceleriniz icin. topige negatif mesajlar verdim kusura bakmayin..
Keşke çıkarabilsek bazı insanları dimi hayatımızdan... Böyle durumlar için umursamamayı öğrenmek lazım sanırım, ben pek yapamasam da. Sen sakin ol yine de
Kaldığın yerden devam edersin yine, bugünlük böyle olmuş artık..
Keciboynuzu yi keciboynuzu strese iyi gelir
Bundan sonra hirsimizi baska seylerden cikaricaz zeynom sinirimizi dogru sekilde bosalticaz ins. Inadina yemeyelim.
Sana diyorum darlandinmi yaz bana yemek istiyorum falan de cemkiriyosan cemkir o hal gectikten sonra eger yememissen bi gururlaniyo insan cenk kazanmis edasiyla.
Bizim cengimiz kendimizle cunku.aynen beyle
Aksi bir durum olsaydi mutlaka yazardi diye dusunmek istiyorum. Merak ediyorum gercekten.
diyatte 23.günüm de geçti çok şükür.ama sıkıldm böyle ölçülü yemekten.neyse bayrama kadar direneyim belki bikaç kilo daha gider.40.gün tartılıp yazacsm kilomu inş.bakalm kaç kilocık gidecek?geçen eşim diyo ki bişey söyleyeccem ama korkuyorum ne dedi.sen incelmişsin diyo.eee ne güzel işte zaten amacm da bu ya niye korkuyon dedim. o da e söyleyince bırakırsın ne de plsa verdim deyip ..yazk ya kilomla adamda psikoloji bırkamadm
Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik
onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..
naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..
offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte ..
simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..
utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..
Sagolasin canim her geçen gün biraz daha iyii şükürler olsun . Çarşamba kontrolü var bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz. Sen neler yapıyorsun uykuyu acabildib mii tatlimcanım annen nasıl oldu bu arada
Sen iyi bir anne ve iyi bir eşsin bunu seninÖnceleri derdim ki 30 yaslarim sisman geciyor 40li yaslarim da zayif olacagim çunku menopoz basta olmak uzere hormonal sikintilar baslar metabolizma yavaslar ve ben 40 li yaslarimi normal insan ağirligin da gecirecegim.. 40 lı yaslarjmdayim ve daha şismanim...
çocuklarimla ilgili hayallerim planlarim oluyor her seferin de bu son artik onlarin yanin da ince ve saglikli anne olacagim kocamin yanin da fit partner olacagim yine kocaman sıfır..
demek ki ben iyi bir anne degilim kendimi kandiriyorum .. eğer gercekten iyi anne olsam.. kendimi gectim onlar icin saglikli olmaya calisirdim..
hepinize tesekkur ediyorum guzel ve olumlu dusunceleriniz icin. topige negatif mesajlar verdim kusura bakmayin..
şimdiden kolay gelsin :)Kardeşim taşındı bugün ona yardıma gideceğiz küçük kızımla birazdan
Bugun basladım canım ekmegı kıstım yarın sıfırlıyorum ınsallah cunkı verdıklerımı gerı alıyorum moralım bozuldu cok kestım tekrar ıns cumaya kadar duser bıraz kılom 7Tatlım sen diyete döndün dimii basladin yanii hayırlısı ilee bakk bu hafta bol eksi bekliyorum senden
Önceleri derdim ki 30 yaslarim sisman geciyor 40li yaslarim da zayif olacagim çunku menopoz basta olmak uzere hormonal sikintilar baslar metabolizma yavaslar ve ben 40 li yaslarimi normal insan ağirligin da gecirecegim.. 40 lı yaslarjmdayim ve daha şismanim...
yok canım nerde bir de o kadar yoğun ki şu an müşteri ile görüşüyorum bir yandan , adamcağıza diyetten bahsedeceğim nerdeyseSagolasin canim her geçen gün biraz daha iyii şükürler olsun . Çarşamba kontrolü var bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz. Sen neler yapıyorsun uykuyu acabildib mii tatlim
Allah kolaylık versin canım kardeşinde ağzının tadıyla oturur inşallahhKardeşim taşındı bugün ona yardıma gideceğiz küçük kızımla birazdan
Ahhh ahhh keske bende ole olabılsem canım yemek yemek ıstemıyor ne guzel bır soz
Kimsenin motivasyonu düsmesin bakayim
Bakin dilek baciniz ekmege nasi direniyo on gündür
Ayriyyetten bizler kilolu degiliz ki
Balik etliyiz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?