Gercekten cok keyifli bolca kahve icmek yemek oncesi grliyor yemek sonrqsi geliyor herdaim kahve. Yemeklerde cok guzeldi cesit cesiat meze insanin kendini desarj etmesi gerekliymis degisik birseyler yaparak bana cok iyi geldi simdi donus yolu o bile keyifliGününüz aydın olsun....
Mefkurem yettim :)
cakil80 evet oralar da her an kahve içiliyor. . Gelinimiz var isteme ve düğün organizasyonunda bi baktık sürekli Türk Kahvesi yapıyorlar :)
Benim işime gelmişti kahve sever olarak diğer aile üyelerimiz çaycı olduğundan dedikodu malzemesi yapmışlardı durumu
Fazla yeme 8 lere ramak kalmışken uzaklaşma sakin...
Yedigin ictigin senin olsun gerisini anlatsana
hangi birini anlatayim
biz iki deli kaynattik durduk valla
Asu dizi kasimda basliyor sanirim az once tanitim videosu izledimİyi akşamlar
Bugün evden hiç çıkmadım biraz iş yemek örgü takıldım
Yaa ben geçen sezonu izlemedim amaAsu dizi kasimda basliyor sanirim az once tanitim videosu izledim
7.sezonu internetten izlesen canim cookk heyecanliydi cookk ben sizin izlediginiz kanali bulamadigim icin hep internetten izledim sanirim yine oyle olcakYaa ben geçen sezonu izlemedim ama
Çok güzel görünüyor
ne seyrediyonuz ki?Asu dizi kasimda basliyor sanirim az once tanitim videosu izledim
Napcan kuzuuvatandaşın birine söz verdim diye sabah yapamadığım lesliyi yaptım bacaklarım tutmuyo ya unutmuşum...acıktımda bu saatte napcaz şimdi....
vatandaşın birine söz verdim diye sabah yapamadığım lesliyi yaptım bacaklarım tutmuyo ya unutmuşum...acıktımda bu saatte napcaz şimdi....
Napcan kuzuu
Bitki çayını içip yatacan
Ne kadar yaptın sporu
Vatandaşta açmis icin rahat etsin :))
Kızlar genelde menüler pek yazılmıyor ama en azından yaptığımız sporları yazalımki belki birbirimizi gaza getiririz
Benim sporum
Cuma
5 mil leslie +5 dk kol çalışma =68+5=73dk
Cumartesi yok
Pazar
1+5mil lesli +15 dk aletli gym
15+68+15=98 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?