- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ben isterimde sen verecenmi
yeme kuzum dayan. kazanan biz olacağızkızlar inanmıcaksınız şimdide ne getirmiş dışardan memleket usulu çiğ köfte dolma iç köf te delirtir beni bu adam zayıfladığımı görüyor çıldırıyor bozuyım yiyin şişmanlıyım diyedayanmak çok güç bu evde ama dayanacammm inşallah Eki Görüntüle 2094160
dayandımmmm yemedimmmyeme kuzum dayan. kazanan biz olacağız
Onun için demedim. Ben mantı çok severim doktor mantı yediğim günün aksami bana tonbalikli salata verir. Kebap severim o günün diğer ogununde bana mantar sote verir onun için dedim dondurma istedigimde bana 1 öğün patlıcan çorbası veya kabak çorbası verir onun için dedim haftada 1 gün caminin istediği birseyi planla ona göre diğer ogunu ayarlayabilirsin. Bir geçiş süresi olur bu da bir alternatifCanım zaten bu hafta yemek istediklerinden yedim artık toparlanıp daha fazla alisnadan devam etmek istiyorum
Geçiş döneminde faydasını gördüm ozaman 3000 kalorili üstünde alıp duymuyordum çok fenaydi. Bi de protein e alırsam harika olacakBundan kurtulduguna cok seviniyorum senin icin.
O zaman delice hesap yapiyodun sorguluyodun mutsuzdun ve cok sagliksiz besleniyodun.
Şu an o halinden cok cok farkli ve daha sagliklisin cakil
Hosgeldin ne habersinSelam kızlar...
Geçiş döneminde faydasını gördüm ozaman 3000 kalorili üstünde alıp duymuyordum çok fenaydi. Bi de protein e alırsam harika olacak
pazar günü menüm gelsin
sabah 10.15
1,5 yumurtadan ve 1/4 avakadodan piyaz
2 kk keçi peyniri
6-7 zeytin
domates biber
1/2 dilim ekmek büyüklüğünde tam buğday unundan yufka
5 çiğ fındık
öğlen 14.30
1 küçük muz, 1 tk ham kakao
5 çiğ kaju
1 fincan filtre kahve (1/2 çk hindistancevizi yağı)
ara
2 lokma kadar fit kurabiye (balkabağı,yumurta,fındık unu,hindistancevizi şekeri,hindistancevizi unu)
1 kupa yeşil çay
akşam 19.00
2 küçük etli kabak dolması
6 küçük etli sarma (sarma ve dolmaların içinde bol kıyma ve baharat çok çok az da bulgur var)
taze soğan, 2 dilim turp, biber
şimdi limonla kabuk tarçın çayı içiyorum.
yatana kadar 2 lt den fazla su
öğlen leslie 3 yapıldı. şimdi leslie 1 yapacağım.
spordan sonra da 1 kupa yeşilçay içerim
bugün menüm. ...
sabah aç .neskafe 2 si bir.
1 dilim tb ekmek
1 .ince dilim peyaz p.
1 .ince dilim taze kaşar p.
5 zeytin.
2 yk maydanozlu lor.
1 .minik kase çoban salata.
çay.
ara. yeşilçay.
2 kayısı .
3 .ceviz.
öğlen.6 yk .pırasa
4 tk.yoğurt
1 dilim çavdar ekmek
ara. 1 türk kahvesi
7 .kuru üzüm
2 ceviz
akşam .5 minik ızgara köfte
bol karışık yeşil salata
2lt su.
şimdi çay içiyorum gece suyla devam ederim heralde.
spor ...2 mil leslie yapıldı
Onun için demedim. Ben mantı çok severim doktor mantı yediğim günün aksami bana tonbalikli salata verir. Kebap severim o günün diğer ogununde bana mantar sote verir onun için dedim dondurma istedigimde bana 1 öğün patlıcan çorbası veya kabak çorbası verir onun için dedim haftada 1 gün caminin istediği birseyi planla ona göre diğer ogunu ayarlayabilirsin. Bir geçiş süresi olur bu da bir alternatif
bilbukabeleAmin... Ne guzel bi ablasin sen ♡
Allah sabırlar versinkızlar inanmıcaksınız şimdide ne getirmiş dışardan memleket usulu çiğ köfte dolma iç köf te delirtir beni bu adam zayıfladığımı görüyor çıldırıyor bozuyım yiyin şişmanlıyım diyedayanmak çok güç bu evde ama dayanacammm inşallah Eki Görüntüle 2094160
amin canım amin inşallah hepimize Rabbim nefsimizi korusun inşallahHayırlı akşamlar güzeller
Yoğun bir geçirdim
bilbukabele
Allah sabırlar versin
daha daha iyi ol inşallah canım eşinle çocuklarınla ailenle çok mutlu ol inşallahIyiyim canim sagolasin
daha daha iyi ol inşallah canım eşinle çocuklarınla ailenle çok mutlu ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?