Oy kullandım kv deyim sofra hazırladım bekliyorum.
Oy kullanıp gelicekler kıymalı börek alıcaklar poğça vslanet olası fakirler
Ocaktata yımırtam haşlanıyo bana özel elit insanlara özel. Çünkü yumurta protein zenginlere özel
bi pantolon denedim kızlar bayram için 46 bedenin içine zor sığdım. sığdım demekte pek doğru olmaz aslında taştım. o anda dank etti yok dedim ben bu bedenle yaşamaya devam edemem ben bu deilim. 22 sinde 98.3 le başladım bugün 96.8 im. ilk hedef 89 olsun 8 li rakamlara düşeyim en azından. hedeflerime ulaştıkça bi sonrakine geçerim. inşallah yeni yıla hafiflemiş olarak girerim.
Yeni gördüm bugün baslarim merak ettim. Şuan şahsiyet i seyrediyorum Türk dizisi ama başarılı polisiye hoşuma gitti seyretmediysen bir bak derim
Çakılım dr un dediğini yap ta çok takılma. Aklına sokmak gibi olmuş biraz bu ara çok atak geçirebilirsin demesi.
Zaten hep vardı niye çok olsun diye düşün.
Ellerini açıp kendin için dua et ya rabbi beni bu sıkıntılarımdan kurtar diye.
Bizede dua et bizde sana edelim.
Bu boğazını tut durumu değil biliyorum tedavi neyse ihmal etme inşallah geçicek bu günler.
Başka şeylerle uğraş denir ya hep inan bilinen en doğru klişe laf bu.
Mutlaka başka şeylerle uğraşmalısın.
Çiçek dik yürüyüş yap bunlar ruha iyi gelen şeyler.
Merhaba araniza katilmak istiyorummm hemdee çokkk
Inşallah iyi olacak kendimi iyi hissediyorum 93 dakika yürüdüm toplam 10.500 adım atak olsada bırakmayacağım bu sefer bırakmak yok
Çakılım dr un dediğini yap ta çok takılma. Aklına sokmak gibi olmuş biraz bu ara çok atak geçirebilirsin demesi.
Zaten hep vardı niye çok olsun diye düşün.
Ellerini açıp kendin için dua et ya rabbi beni bu sıkıntılarımdan kurtar diye.
Bizede dua et bizde sana edelim.
Bu boğazını tut durumu değil biliyorum tedavi neyse ihmal etme inşallah geçicek bu günler.
Başka şeylerle uğraş denir ya hep inan bilinen en doğru klişe laf bu.
Mutlaka başka şeylerle uğraşmalısın.
Çiçek dik yürüyüş yap bunlar ruha iyi gelen şeyler.
Tunaydin kizlar ,ulkemiz icin hayirli bir gun olur insallah, sabahtan oy kullandik kahvaltı ettik kahve icip havuza inicez açılışı ailecek yapicaz bu yaz ,kizlarin banyo fasli olmasa yanliz olsam hergün iner yuzerim aslinda cokta iyi olur
Kendimi sonrasında iyi hissediyorum duygular çok yoğun yaşanıyor o da inşallah daha iyi olacakGecmis olsun cakil. Once saglik,kilonu kafana takma,vucudun,ruhun iyilestiğinde kilonu rahat rahat verirsin. Belli mi olur belkide daha az atak gecirirsin, kitaplarda yazan hersey herkese uymuyor. Mutlu gunlere az kaldi, sabret
Kadroda Cansu Dere bile iyi rol yapmış ben normalde çok başarılı bulmazdim o bile iyiydiKendimi çok fakir ve banal hissettim senin yanın da . :))
Bu sene görevli değilim oydan sonra hazır kahvaltilik alıp o fakirlerin ve eziklerin yediklerinden, çimlere yayılıp yedik ..
Hoşgeldin aramıza. .
Izledim 1 numeroo. . Haluk Bilginer manyak adam yaaa.
Misal kendimden ornek verecek olursam bu ara bana müzik dinleyerek yürümek ve balkon da çay yahut kahve içmek müthiş iyi geliyor. .
Kendini tanitirsan biz de çok isteriz katılmanı
Fincan da çok güzel
Kadroda Cansu Dere bile iyi rol yapmış ben normalde çok başarılı bulmazdim o bile iyiydi
Fincan da çok güzel
Kadro sıradan bir konu islemezlerdiAlttan alttan verilen mesajlar nasıl ?
Gerçek olaylara deginilmis hep.
Mesela toplu tecavüz olayı
Sivas'ta ki yangın gibi....
Teşekkürler canim hava tam isinmamiş yarim saat yuzdum ūşüdüm gunesleniyorumIyi çimmeler size :)
Bak tabii, yildizlarima kavusmak istiyorumUzun bakamıyorum buraya ilk fırsatta bakıcam menülere aklımdasınız
Ladesim lades olsun mu
Biz de katilmani cok isteriz,kendini tanitarak ve yaptiklarini paylasarak baslayabilirsin. HoşgeldinMerhaba araniza katilmak istiyorummm hemdee çokkk
93 dakika super,hangi atak bu spora dayanir. Daha bir saattten fazla yuruyemedim hiç, kilomdan mi,sevmemekten mi bilmiyorum.Inşallah iyi olacak kendimi iyi hissediyorum 93 dakika yürüdüm toplam 10.500 adım atak olsada bırakmayacağım bu sefer bırakmak yok
Senin gibi guzel insan kismetsiz olur mu hic.
Fakirler sizi. Oysa ben kabağimla cok zengindim.Bende dun lahmacun ve sutlac yaptim ruhumda bende fakirdik kendimi kaybetmisim
Ayni bizSeçim haberlerini izlerken kalbim sıkışıyor resmen... ne gereği var bu tür olaylara...
Eşimle de tartışıyoruz az bucuk. çünkü farklı pencereden bakıyoruz olaylara.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?