Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendimi çok fakir ve banal hissettim senin yanın da . :))
Bu sene görevli değilim oydan sonra hazır kahvaltilik alıp o fakirlerin ve eziklerin yediklerinden, çimlere yayılıp yedik ..

Hoşgeldin aramıza. .

Yeni gördüm bugün baslarim merak ettim. Şuan şahsiyet i seyrediyorum Türk dizisi ama başarılı polisiye hoşuma gitti seyretmediysen bir bak derim

Izledim 1 numeroo. . Haluk Bilginer manyak adam yaaa.

Misal kendimden ornek verecek olursam bu ara bana müzik dinleyerek yürümek ve balkon da çay yahut kahve içmek müthiş iyi geliyor. .

Merhaba araniza katilmak istiyorummm hemdee çokkk

Kendini tanitirsan biz de çok isteriz katılmanı

Son düzenleme:
Inşallah iyi olacak kendimi iyi hissediyorum 93 dakika yürüdüm toplam 10.500 adım atak olsada bırakmayacağım bu sefer bırakmak yok

Iyi çimmeler size :)

Gecmis olsun cakil. Once saglik,kilonu kafana takma,vucudun,ruhun iyilestiğinde kilonu rahat rahat verirsin. Belli mi olur belkide daha az atak gecirirsin, kitaplarda yazan hersey herkese uymuyor. Mutlu gunlere az kaldi, sabret
Kendimi sonrasında iyi hissediyorum duygular çok yoğun yaşanıyor o da inşallah daha iyi olacak

Kadroda Cansu Dere bile iyi rol yapmış ben normalde çok başarılı bulmazdim o bile iyiydi

Uzun bakamıyorum buraya ilk fırsatta bakıcam menülere aklımdasınız

Ladesim lades olsun mu
Bak tabii, yildizlarima kavusmak istiyorum
Merhaba araniza katilmak istiyorummm hemdee çokkk
Biz de katilmani cok isteriz,kendini tanitarak ve yaptiklarini paylasarak baslayabilirsin. Hoşgeldin
Inşallah iyi olacak kendimi iyi hissediyorum 93 dakika yürüdüm toplam 10.500 adım atak olsada bırakmayacağım bu sefer bırakmak yok
93 dakika super,hangi atak bu spora dayanir. Daha bir saattten fazla yuruyemedim hiç, kilomdan mi,sevmemekten mi bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2160855

Bakın fincanimdaki balığın büyüklüğüne :)

Ne kısmetliyim bele :)
Senin gibi guzel insan kismetsiz olur mu hic.
Bende dun lahmacun ve sutlac yaptim ruhumda bende fakirdik kendimi kaybetmisim
Fakirler sizi. Oysa ben kabağimla cok zengindim.
Sahi evdekilere yaptiklarinizdan nasil yemeden kurtuluyorsunuz. Benim bebeler buyuk de cçogu zaman hayir diyebiliyorum, ya da kendiniz yapin diyorum Bugun kacamadim ama ,tatli istediler yaptim. Kaşiktaki cikolatayi yaladim,yapmasam olmayacakti insallah sadece kaşık yalamakla sınırlı kalir.

Pazar menüm...
Kahvaltı
2yumurtadan omlet peynir zeytin domates salatalık bir dilim ekmek yeşilçay...

Arada kahve ve lokum...

Akşam güveçte patatespüreli tavuk sote....

20 dakika spor
Su 2 litre bitti 3e tamamlarım...

Belki 9gibi süt yda yoğurt yiyebilirim...

Afiyet olsun y.o.l.c.u ben de paylasim epeydir yazmıyordum...

Sabah,
Yarimdan fazla gevrek ve peynir
Bir ısırık kasarli pogaca

Ara,
Bir kaç parça karpuz
Peynir

Akşam,
1,5 kaşık pilav
3 kaşık tavuklu bezelye
1 kaşık yoğurt

Ara,
Kuruyemiş veya meyve yerim henüz erken....

Tabii bir sürü çaylar Kahveler :)

Biraz daha serinleyince yürüyüşe giderim . 45 dk. Kadar yürürüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…