Çok iyi gidiyorsun YENACIĞIM.
Israrla devam maaşallah.Bu hafta senden umutluyum hadi canım göreyim seni....
Arkadaşlar selam ben şu an 104 kiloyum diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum inşallah kilo verebilirim
Teşekkür ederim BEYZUS'çum,yok ama bu haftada umutlu olma, yine tık yok..
Dediğin gibi ısrarla devam ediyorum..:)
Sende çok iyi gidiyorsun maşallah..Umarım azmimiz hiç bitmez..:Saruboceq:
İKİNİZEDE MUTLU YILLAR DİLİYORUM....
İnşallah her gününüz bir öncekinden iyi,huzurlu ve sağlıklı olur.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Arkadaşlar selam ben şu an 104 kiloyum diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum inşallah kilo verebilirim
bu arada egedniz ve emoş abla ikinizde iyiki doğdunuz yarın bende doğcam emoş abla yeni kulaklarını her şeye tıkayan hedeflerine odaklanan bir ben doğcak içimde yarın üçümüzün doğum günü olacak
kıyamam.. bakmıştım daha önce evine.. hatırladım şimdi.. bi de mobilyalarını gözetleyelim bakalım..
her satır yazıyı okudum ama gerçekten hiçbişey anlamadım kafam çok dağınık çok hastayım.. egedeniz ve emoşumun doğumgünlerini kutlarım..
bu yazıyı bile kaç dakikada hale yola soktuğumu bilseniz çok gülersiniz bana.. keşke ilk halini saklasaydım ben gülememe rağmen (boğazlarımdan dolayı) çok güldüm okuyunca.. iki satır yazıyı yazacak halim yok çok köyü fena hastayım..
Herkese günaydın güzel hanımlar.
Yeni gelen arkadaşlarımızdan atladığım varsa kusura bakmasın.Hepiniz hoş geldiniz,
sefalar getirdiniz.Allah kolaylıklar versin hepimize......
YENACIĞIM ; senin kilo takılma noktasına geldi galiba;bazen böyle oluyor.Üstelik
beyinden gelen sinyalleride göz ardı etmeyelim.İyi sinyaller yay kilolara doğru.Mesela
onlara bu hafta 1 kilo azalmaları gerektiğini telkin et...Şaka değil vallahi....
Ben ne zaman bu hafta kilo veremeyeceğim,gram oynamadı eyvah ne yapmalı dediğimde
gerçekten veremiyorum.Biraz sakin ve sabırlı olmalıyız ama yıllardır hep aynı dertle
uğraşmak bizi sabırsız yaptı galiba.Gerçi Rabbim dermansız dert vermesin.
AZ YİYECEĞİZ
KISA GİYECEĞİZ ( Sadece bu satır şaka diğerlerinde ciddiyim)ÇOK HAREKET EDECEĞİZ
HEPİMİZ ZAYIFLAYACAĞIZ.
kızlar benim bugünki menüm...
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacı
KAHVALTI
1 kk peynir ( yağsız )
1 domates
1 dilim ekmek ( tam buğday )
çay
ARA
2 galeta+ çay
ÖĞLE
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
1 tane mücver
ARA
elma+diyet bisküvi ( kepekli )
AKŞAM
kabak sote düşünüyorum yanında yoğurtla
ARA
1 bardak yy süt
Yağmurgözlü ben de hipertiroit hastasıyım (hani aşırı zayıflık sebebi ) anacığım ters biride sayılmam ama alemi eriten hastalık ben şişiriyor ne şanslıyım demi
Sabah simitle kahvaltı yaptım bugün niyeyse çizgiyi bozdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?