Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzel insanlar..

bursa16 ve egedeniz, mutlu ve sağlıklı yıllar size..herşey gönlünüzce olsun..
a.s.

Çok iyi gidiyorsun YENACIĞIM.
Israrla devam maaşallah.Bu hafta senden umutluyum hadi canım göreyim seni....

Teşekkür ederim BEYZUS'çum,yok ama bu haftada umutlu olma, yine tık yok..

Dediğin gibi ısrarla devam ediyorum..:)

Sende çok iyi gidiyorsun maşallah..Umarım azmimiz hiç bitmez..:Saruboceq:

Zalimi, kusura bakma seni atlamışım..

Yaşadıklarına çok üzüldüm,seni ne teselli eder bilemiyorum..Şunu unutma hiç kimse güllük gülistanlık içinde yaşamıyor..

Dilerim hayat sana herşeyin en güzelini sunsun..Yaşın henüz çok genç,sağlıklı bir şekilde kilo verdikten sonra kendini daha iyi ve daha güçlü hissedersin eminim buna..

Birde bir şey sorucam neden çalışmıyorsun.?ailenmi izin vermiyor..?
Sanırım açıköğretime devam ediyorsun,aynı zamanda çalışman seni dahada iyi hissettirir..

Sevgiler..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim BEYZUS'çum,yok ama bu haftada umutlu olma, yine tık yok..

Dediğin gibi ısrarla devam ediyorum..:)

Sende çok iyi gidiyorsun maşallah..Umarım azmimiz hiç bitmez..:Saruboceq:

Herkese günaydın güzel hanımlar.

Yeni gelen arkadaşlarımızdan atladığım varsa kusura bakmasın.Hepiniz hoş geldiniz,

sefalar getirdiniz.Allah kolaylıklar versin hepimize......

YENACIĞIM ; senin kilo takılma noktasına geldi galiba;bazen böyle oluyor.Üstelik

beyinden gelen sinyalleride göz ardı etmeyelim.ıyi sinyaller yay kilolara doğru.Mesela

onlara bu hafta 1 kilo azalmaları gerektiğini telkin et...Şaka değil vallahi....

Ben ne zaman bu hafta kilo veremeyeceğim,gram oynamadı eyvah ne yapmalı dediğimde

gerçekten veremiyorum.Biraz sakin ve sabırlı olmalıyız ama yıllardır hep aynı dertle

uğraşmak bizi sabırsız yaptı galiba.Gerçi Rabbim dermansız dert vermesin.

AZ YıYECEĞıZ
KISA GıYECEĞıZ ( Sadece bu satır şaka diğerlerinde ciddiyim)ÇOK HAREKET EDECEĞıZ
HEPıMıZ ZAYIFLAYACAĞIZ
.

oooooooooofff..

nasıl kilo vericem ben yaa mafoldumben çaresizlik içinde kıvranıyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam ben şu an 104 kiloyum diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum inşallah kilo verebilirim

Hoşgeldin..
zayıflamak için gerekenleri yapıyosun,başarılar diliyorum sana..

teşekkür ederim zalimi...
hedeflerinle sen de yeniden doğ ...
hepimiz yeniden doğalım...
her şey daha güzel olsun...

candycim...hem teşekkürler kutladığın için
hem de geçmiş olsun...
umarım çabuk düzelirsin..
ben de bu gün biraz kırık gibiyim... boğazımda yamna var..
ılık bi şeyler içelim...

BEYZUS'çum sinyali gönderdim..2 kilo diye..naniknanik
Cuma günü 89.5 çıkmazsam geliyorum oraya hesap sormaya..:roflol:

Bende eklemek istiyorum izninle bi kaç şey..

Sık yiyeceğiz..Aç kalmak zayıflatmıyor,daha doğrusu kalıcı çözüm değil,doğru yiyecekleri seçmeliyiz..

Bir tanıdık,uzun süre zayıflama ilacı kullandı,iyi kilo verdi ama psikolojisi o kadar bozulduki,her şeye ağlayan sürekli eşiyle tartışan çekilmez biri oldu...

En son artık ikna olup ilacı birden kesmiş..Şimdide doyma duygusunu kaybetmiş gibi sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyormuş..
Anlatıyor bazen intihar etmeyi bile düşünüyordum diyor..Ki sağlık bakanlığınca onaylı bir ilacın prospektüsünde nadirde olsa intihar eğilimi gösterir diye yazıyor..(

kızlar benim bugünki menüm...
SABAH
1 bardak su + tiroid ilacı

KAHVALTI
1 kk peynir ( yağsız )
1 domates
1 dilim ekmek ( tam buğday )
çay

ARA
2 galeta+ çay

ÖĞLE
1 tabak çorba
1 dilim ekmek
1 tane mücver

ARA
elma+diyet bisküvi ( kepekli )

AKŞAM
kabak sote düşünüyorum yanında yoğurtla

ARA
1 bardak yy süt

Zalimi yazdıklarını şimdi okudum çok üzüldüm ama inanki yalnız değilsin bu ve benzeri sorunlarla cebelleşen o kadar çok insan varki ancak bir şekilde gizleyip hayata tutunuyorlar tıpkı senin ve bizim gibi
ben insanların çektirdiklerini fark edip pişmanlığını yaşamadan yada bedelini ödemeden toprak olmayacaklarına inanırım muhakkak ki anne baba olmak mükemmel olmak demek değildir hatalar da insanlar için ve sen her anlamda hayatını değiştirecek bir hedefe doğru ilerliyorsun zayıflayıp kendine güvenin gelince olumsuzlukları bile bazen olumluya çevirebileceğini göreceksin
Hem herşeyin bir vakti saati var seveceğin insan karşına sen tam anlamıyla hazır olduğunda çıkacaktır unutma ve beklemekte bir noktada cazip üstelik de kuzum sen daha pırıl pırıl bir yaştasın geç kalmış değilsin

Yağmurgözlü ben de hipertiroit hastasıyım (hani aşırı zayıflık sebebi ) anacığım ters biride sayılmam ama alemi eriten hastalık ben şişiriyor ne şanslıyım demi
Sabah simitle kahvaltı yaptım bugün niyeyse çizgiyi bozdum.

[url=http://urlal.com/]
[/URL]

Doğum gününüzü kutlar, sağlıkla, mutlulukla ve gönlünde arzuladığın herşeye kavuşmuş olarak sevdiklerinizle el ele
daha nice yıllara,

bu kartı doğum günü olan arkadaşlarım bursa16 ( emine ) egedeniz03 ve zalimi ye yolluyorum...doğum gününüz kutlu olsun fıstıklar...))

YENA BEYZUS yazdıklarınızı okuyunca moral bulup tekrar sarılıyorum diyete iyiki varsınız kızlar
Cumaya da az kaldı bakalım ne olcak istikrarsızlığım yansıyacak mutlaka yerken inananın canım istemiyor ama gözüm takılınca yiyeyim düşüncesiyle kendimi kaçındığım şeyin başında buluyorum
Anladm ki aç gözlülük illetin tutuldum bu ara

ahh canım benim bende onun hiposuyum işte...(((( seninki nasıl tersine oluyor canım...kafamçokkarıştı tedavini oluyormusun...dr ne diyor bu duruma...:uhm:

Tedavi oluyorum tedavi için verilen ilaç kilo yapıyor yaklaşık bir yıldır tedaviyi aksatıyorum ilaçsız dönemdeyim bıktım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…