- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
Bizim grupta kimse yorum yapmiyorBoýrek neden miniğim, olmazsa ne olur, kilo mu verirsinde istemiyorsun. Yeme canım bi 70 e gelene kadar.
Not; akşamdan sonra o kadar kuru yemiş yenilmiş. Fındığın yanında 1 porsiyon taze meyve nasıl olur?
Ama ben sende ışığı görüyorum düzelecek menü, çıkacak aradan 2-3 kaşık pilavlar
Ne yaşlısı, ortayaş artık neredeyse elli
Sen bizi gruptamiydin canım, grup grup menü bakıyorduk
Zorla gidiyor :/Minigim dene, metobolizmayı çalıştırıyor
Bizim grupta kimse yorum yapmiyor
Ne var yapsan
Evet kek kızım istediydi yaptım kokusu cezbetti bidaha olmazÇoğumuz pazarın büyüsüne kapılmışız
Simit değilde kek olmamış aslında iş yaparken arada bende kaçırdım dün ıvır zıvır.
Akşam yemeğin çok güzel ekmeğin akşamda 2 olsun.
Yoğurt salata diyim sanada onlar eksik olursa dengeli menümüz olmaz.
Baya çocuk besler gibi düşünücez kendimizi sütüydü yoğurduydu.
Evet çok olmuş ama akşam dengelenmiş gibi.Ben bugün çok kötü beslendim. Aşırı yorgunum da ama leslie yapacam telafi için. Utanarak da olsa yazayım menümü kahcaltı yaparken kızıma da öğlen yemeği betdm. Onunkilerden yedim. Komşum sıcacık poaça getirmişti. Ancqk 1 taneyle frenledm kendimi.
Kah. 1 zeytin dom sal peynir pişmiş sebze 1 kaşık kısır 3.4 sarma 1 poaça 1 d ekmek
Öğlen dalından kopardığm kara dut kirax çilek az az
Ara yarm çay b az kabak çekirdeği
Akşam ızgara tavuk et köz Bbiber ayran lavaş ekmek.
Bütün öğünlerde karbon aldım ama çok yürüdüm. Bikaç gün dikkat edip eksi bildrm yapacağm
Pizadan sonra kaybolmusunvalla eşim istedi diye sabah sabah pizza yaptım
hani ben sosyetik insanım ya
öyle kuru ekmek yağ ile kahvatı yapamıyorum
Afiyet olsun .bende 1000 kalori civari aldim bugun .ama kalori saydikca yedigim seylere baska bir gözle bakar oldum.
Sabah 9:00
Uyaninca limonlu su
1.5 ispanakli yumurta
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
6kuruyemis toplam(findikbademfistik)
Yesil cay
2 siyah cay
Ara 1 :1 kucuk bitter (25kalori)
Ara 2: 4 badem
Oglen
Firinda patlican yogurtlama(çok az yagli)
Ara 3: 1 elma ve iki kasik yogurt
Ara 4: 1caybardagi sut ile 2kasik yulaf
Aksam 18:00
1 kepceden az brokoli corbasi
Firinda karnabahar (yarim porsiyon ve yagsiz )
Spor henuz yok
Gelsin menü
Uyanınca limonlu su
10:00 yarım simit peynir zeytin çeri domates
Kiraz sapiyla yesil çay demleyip ictim bi bardak
Arada bi ince dilim kek
18:00 bi kase fırında pişmiş etli patlıcan yemegi bi bardak ayran bi dilim tb ekmeği
21:00 gibi bi küçük seftali yerim
Şu 2.5 olacak inş
2bardakta karanfil kabuk tarcin karışımı su ictim
Spor temizlik ekstra 50mekik cekcem birazdan
Tebrik ederim erken bitirmisin günü maşallahAaaa bana sormadan ne grubumadem haberim olmadan gruplarda dolaniyom menü mu yazayim :)
Sabah küçük patatesli bir yumurta bol yeşil salata 2 dilim beyaz peynir
Aralarda bol.su
Saat 16:30 gibi yarim kase mercimek çorba,iki tavuk but,siyez bulgurundan patlıcanlı yemek yaptim 4 kasıkta ondan yedim.bol salata eşliğinde
Birazdan yeşil çay demlerim.
Regl bitsin haftaya niyetlenecem inşallah.5 gün şevval orucuna.
Bende çayı kahveyi kendimi bildim bileli şekersiz içerim, şeker koyulmuş bir çay kahve denk gelse hemen tukuruyorum o kadarki tadı bana iğrenç geliyor içim bulanıyorBen aslında ikisininde şekersiz içiyordum nasıl olduysa çayı az şekerli içmeye başladım onuda bugün kestim kolaylıkla. Canım kahve az şekerli de olsa kahve tadını alamıyorum illaki sade olacak. Azalta azalta alışırsın inşallah
Ben o ekmekleri yemezdim nanaSimit , kek başka birşey kaldımı. Sanki bayramın birinci günü. Sağlıklı beslen canım, dolu dolu salatalık domates yeşillik yiyin , tabağını dolu görünür mideniz doyar.
Boşu boşuna uzatmayalim kilo verme surecimizi
Eki Görüntüle 2642923
Bu benim diyette kahvaltı tabağım. Senden daha az yemedim ama daha sağlıklı. Sırf ekmegin kalorisini azaltmak için tost makinesinde kızartıyorum.
Kahveyi şekersiz içerim ama zevk alman. Ama cayda kırıntısı olsa hissederim. İçim bulanirBende çayı kahveyi kendimi bildim bileli şekersiz içerim, şeker koyulmuş bir çay kahve denk gelse hemen tukuruyorum o kadarki tadı bana iğrenç geliyor içim bulanıyor
Canım ben 60 kilo iken bile yiyordumBen o ekmekleri yemezdim nana
Kilo vermek istediğin için diyorumCanım ben 60 kilo iken bile yiyordum
Evet canım, ben en son kilo verip 60 a indiğimde hep yedim kahvaltıda, bazen tost olarak bazen sade ekmek veya sandiviç olarak. Diyetisyenle vermiştim.Kilo vermek istediğin için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?