Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim grupta kimse yorum yapmiyor
Ne var yapsan

Evet kek kızım istediydi yaptım kokusu cezbetti bidaha olmaz
Bugün salata yoğurt ekliycem menume
Ekmek konusunda haklisin virüs çıkmadan önce diyetisyen gittiydim listede 4dilim tb ekmeğim var günlük tabi diyetisyene gittiğim kilo 82_83 du

Evet çok olmuş ama akşam dengelenmiş gibi.

Güzel menü

Simit , kek başka birşey kaldımı. Sanki bayramın birinci günü. Sağlıklı beslen canım, dolu dolu salatalık domates yeşillik yiyin , tabağını dolu görünür mideniz doyar.
Boşu boşuna uzatmayalim kilo verme surecimizi

Bu benim diyette kahvaltı tabağım. Senden daha az yemedim ama daha sağlıklı. Sırf ekmegin kalorisini azaltmak için tost makinesinde kızartıyorum.

Tebrik ederim erken bitirmisin günü maşallah

Bende çayı kahveyi kendimi bildim bileli şekersiz içerim, şeker koyulmuş bir çay kahve denk gelse hemen tukuruyorum o kadarki tadı bana iğrenç geliyor içim bulanıyor

Ben o ekmekleri yemezdim nana

Bende çayı kahveyi kendimi bildim bileli şekersiz içerim, şeker koyulmuş bir çay kahve denk gelse hemen tukuruyorum o kadarki tadı bana iğrenç geliyor içim bulanıyor
Kahveyi şekersiz içerim ama zevk alman. Ama cayda kırıntısı olsa hissederim. İçim bulanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…