- 8 Nisan 2017
- 57.885
- 314.512
- 698
Ben dediysem doğrudurAaaaa kim demis![]()
Galiba çok yiyip sistiler bizi de sisirmeye calisiyorlar yetiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dediysem doğrudurAaaaa kim demis![]()
Yokkk kuzum yok biz yemeyiz sen meraklanma helekii sporumu yaptiysam bir lokma bile yememBen dediysem doğrudurBonus bizim takımı egale etmeye calisiyollaaa
Galiba çok yiyip sistiler bizi de sisirmeye calisiyorlar yetiş![]()
haydin kalk hele birlikte yapak
haydin kalk hele birlikte yapak![]()
Tamam yaaa gittim siz yapin hele ama yemeyide ihmal etmemek şartiylaSen çekilsene be bize göre o
Çok pis inat ettim tatlım. Cuma günü gümbür gümbür geliyorzhaydin kalk hele birlikte yapak![]()
Bende başarılar diliyorumİyi akşamlar kızlar. Bugünün menüsünü yazayım
Kah yulaf sütlü ballı elmalı domates sosu
Akşam yarım kase tavuklu bulgur pilavı salata
Ablamdaydım orda yarım poaça bir tane makarna :) bir çatal bile değil :) 6 takımı yenmemiz lazım.
YYalnız şimdi fırından poaça çıktı. İnş yarım yiyerek kapatrm günü
Su 2 lt spor 45 dk leslie ve 10 bin adım
Sen yol yorgunusun otur dinlen bol köpüklü kahve yaptım yanına elmalı kurabiye dinlen senhaydin kalk hele birlikte yapak![]()
İyi akşamlar kızlar. Bugünün menüsünü yazayım
Kah yulaf sütlü ballı elmalı domates sosu
Akşam yarım kase tavuklu bulgur pilavı salata
Ablamdaydım orda yarım poaça bir tane makarna :) bir çatal bile değil :) 6 takımı yenmemiz lazım.
YYalnız şimdi fırından poaça çıktı. İnş yarım yiyerek kapatrm günü
Su 2 lt spor 45 dk leslie ve 10 bin adım
Her gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum heyGulumse24 bak heleee hırs yapmışlar fenaymislar birde
![]()
![]()
![]()
canlarida yemek istiyimus boyna İskender künefe falan yiyolarmis cokkk karışacak ortalik cokkk
![]()
Her gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum hey![]()
Kız icinde kabak ağacı cikacakHer gün bahçeye bakiyorim kabagim olmuş mu diye günlük kabak yiyorim hey yavrum hey![]()
kek borek pogca misss sicacik misler gibiKız icinde kabak ağacı cikacakkek borek pogca misss sicacik misler gibi