• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar merhaba 2.5 aylık bebeğim var 94 kiloyum :KK43:
Çok sıkı olmamak şartıyla diyete başlamak istiyorum sağlıklı beslenerek.
Benide aranıza alırmısnzz❤

Alırız tabiki hoşgeldin 😊
Bebeğin hayırlı olsun.
Ufak bebekli emziren var aramızda oda çok sıkı değil ama yapıyor.

Yediklerinden gereksiz şekerli unlu olanları çıkararak başla.

Ben akşam ekmek bile yemedim sabah cisss oldu diye :skandal:

Öğlen de bişey yemedm

Sabah
iki tane pisi :olamaz:
Peynir zeytin domates salatalık
A
Şekersiz çay

Öğlen yok

Akşam
3 kaşık tavuk döner
Yoğurt icerisne (4 kaşık yeşil mercimek -kornison -aci biber )

Bu akşam bana bir şey oldu. Hepsini bu gece versem de kurtulsam 😂😂
O ilaclar iyi destekliyor. Gercekten tatli istegini azaltiyor. Keske bende icebilsem ac kan tahlilimde seker yüksek cikti. İnsulin direnci beni cok zorluyor... Glukofen glifordan daha iyi gelmişti bana

Gunaydinlar
Haftasonu kacamagini yeni yeni sifirlamaya basliyirum . Cumaya eksi gelir ama ne kadar olur bilemedim. Bu arada akapunktura basladim dün itibari ile. Gectigimiz kasimda gitmistim uc hafta, cok guzel kilo vermistim ama sütüm azalinca bırakmıştım. Simdi ufaklik eskisi kadar cok emmiyor diye tekrar basladim.
bana kızacaksınız ama sondu bu kaçacamak sössssss,
dün 10 da diyete uygun güzel bir kahvaltı yaptım 1 de yola cıktım ankaradan tuzgölüne çekime gittim yol üzwerinde tarla tapan ne bulduysam girdim çektim, akşam tuz gölünde çekim yaptım bu zaman zarfında 5 adet çizi yiyebildim mola verir çorba içeriz dedim kimse dinlemedi, eve gelmem akşam 10 u buldu. çiftin düşüncesizliği eşimin acelsi derken eve varıp makarna yaptım kocaman bir tabak yedim :KK43:

sabah yulaflı kahvaltı yaptım tam uyacağım bu hafta :KK43:
kacamaksiz günler yakindir desene 👍🏻👍🏻
Kızlar bir yıldır insülin direnciyle savaşıyorum. İlaçsız yeneceğim dedim ama bir yılda 15 kilo gitti. Hedefime daha 30 kilo var. Bugün itibariyle ilaca başladım. Elimden gelen bu kadar.
Zaten diyetisyen de dedi. İlacı kullanırsan iyi yağ yakarsın diye. Doktor da başlamamı söyledi. Yani diyeceğim o ki beslenmenizi kökünden değiştirip spora başlayacak durumunuz varsa bu ilaca başlamayın ama benim gibi çocuk büyütürken kendinize sıra gelmiyorsa ve tabii ki doktor öneriyorsa mutlaka başlayın.
Asıl zayıflama günlerim başlıyor :KK49::KK49::KK49:
canim benkm kardesim de dr o da bir ara demisti .seker ile ilgili bazi ilaclar metabolizmayi hizlandiriyor kisi daha cabuk kilo verebiliyor diye . Seker sorunun olmamasina ragmen ben bile düşünmüştün o zaman 🤭🤭 kilolu olmanin verdigi saglik sorunlari ile ilac kullanmanin verdigi sorunlar ölesiye kapisir sanirim.🤭🤭
Bu akşam bana bir şey oldu. Hepsini bu gece versem de kurtulsam 😂😂
Gidecek o kilolar gidecek super 💃💃💃

dünkü menüm;
kahvaltı peynir zeytin yesillik 1 bardak süt
arada 3 hurma 1 bardak bitki çayı
aksam yogurt corbasi 8 10 tane sarma salata

Günaayyydınısssss ❤

images-19.webp

Son iki gün vannn tuu tirii foroo oo :rolleyes:
2 günlük hafif yemelere geçelim.

Pilav makarna yemeyin beni şiddete sürüklemeyin 😌 kim demiş dayak burda yok diye

E eboe
Nur1835 Nur1835
74FRIDA 74FRIDA
60kiloyum 60kiloyum
MuMu85 MuMu85
Mefkurem Mefkurem
Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
Bulamiyorum Bulamiyorum
Sozen Sozen
N Nana