Spor yapiyo musunİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,lor,zeytin,biber sos,1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi: Karışık yeşillik,3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1/2 dilim pizza, küçük parça börek ( hafta sonları kaçamaklardan kurtulamıyorum,yemeyecektim,nerdeeee)Önümüzdeki 4 gün yine geçen haftaki gibi yapmalıyım.Yoksa bunlar gitmez.
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Arada yürüyüş,düzenli değil.Haftada 2-4 defa.(5000-10000 arası adım yürümüş oluyorum)Spor yapiyo musun
Evet cnm benimhasibe sen misin
Çok düşündüm ne yapsam ne yapsam bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım. Nick değiştirmekte istiyordum ben de bulamadim yaptımNick değişikliği yapmışsın
Afiyet olsun hasibe nickinde hayirli olsunSlm kizlar
Bugün oruç açma gunumdu
10.30 hurma ve incir
13 salata
18 fırında karışık sebze
Yemeği biraz fazla yapmışım 2 gün daha gider o bana
Bugünde mesaideydim. İnşallah 2 haftasonu gitmicem artık.
Evet cnm benim
Çok düşündüm ne yapsam ne yapsam bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım. Nick değiştirmekte istiyordum ben de bulamadim yaptım
Hadi hayırlı olsun canım o zmnSlm kizlar
Bugün oruç açma gunumdu
10.30 hurma ve incir
13 salata
18 fırında karışık sebze
Yemeği biraz fazla yapmışım 2 gün daha gider o bana
Bugünde mesaideydim. İnşallah 2 haftasonu gitmicem artık.
Evet cnm benim
Çok düşündüm ne yapsam ne yapsam bir türlü kendime uygun bir şey bulamadım. Nick değiştirmekte istiyordum ben de bulamadim yaptım
Gunaydinnnn
Maşaalllaaaahhhh sana21 günde 4.3 gitti cok mutluyum. İnşallah artik bir duzen yakaladim bunu bozmicam
açıkçası tam başlamadım canım. dikkat etmeye çalışıyorum ama tamamen edemiyorum. bugün gidip kan verdim. tahlillerime bakılsın istedim. ramazan beni düzene sokar diye düşünüyorum.60kiloyum sen basladin mi canim neler yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?