• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

açıkçası tam başlamadım canım. dikkat etmeye çalışıyorum ama tamamen edemiyorum. bugün gidip kan verdim. tahlillerime bakılsın istedim. ramazan beni düzene sokar diye düşünüyorum.
bir türlü kafamı toplayamıyorum büşra. toplasam hemen başlayacağım ama toplayamadım. yine de menülerimi ayarlayacağım. bir 10 kilo bile bayağı bir şekle sokacak.
Alttaki kilon guncelse aynıyız cnm azıcık hirslansak keşke ya poff bende tamamen dikkat edemiykrum ramazanı verimli geçiririz insAllah

Ah kuzum ya ❤ doğru diyosun iki gündür biraz fazla profillerdeydik bu sahte çıkan üye yüzünden. Hep kk daydım ama buraya gelemedim
Kk da olay bitmez tam içeriğe hakim olmasamda bende takipteydim insanale değişik sanal ortamda oynamayı seviyor😏🤷

Ah kuzum ya ❤ doğru diyosun iki gündür biraz fazla profillerdeydik bu sahte çıkan üye yüzünden. Hep kk daydım ama buraya gelemedim
Nölmuş nölmuş 👀👀 meraklı ben
Ramazan için düşünceniz var mı kızlar ben emzirdigim için sahur yaparım illa ki ama ekmek değilde yumurta süt falan tüketmek niyetim akşamına da çok karbonlu yememeyi basariririz insAllah
Normalde yaptığım iyi olduğunu düşündüğüm menüleri uygulamaya çalışıyorum , onları üçe bölüyorum. İftar ara sahur olarak. Bi de suya abanıyorum.
Daha önce güzel kilo verdiğim oldu bu şekilde, bakalım bu sefer ne olacak.

Nölmuş nölmuş 👀👀 meraklı ben

Normalde yaptığım iyi olduğunu düşündüğüm menüleri uygulamaya çalışıyorum , onları üçe bölüyorum. İftar ara sahur olarak. Bi de suya abanıyorum.
Daha önce güzel kilo verdiğim oldu bu şekilde, bakalım bu sefer ne olacak.

İnşallah bu ramazanda almayız veririz

açıkçası tam başlamadım canım. dikkat etmeye çalışıyorum ama tamamen edemiyorum. bugün gidip kan verdim. tahlillerime bakılsın istedim. ramazan beni düzene sokar diye düşünüyorum.
bir türlü kafamı toplayamıyorum büşra. toplasam hemen başlayacağım ama toplayamadım. yine de menülerimi ayarlayacağım. bir 10 kilo bile bayağı bir şekle sokacak.
Ramazani firsata cevir hem manen hemde madden bir firsat

Ramazan için düşünceniz var mı kızlar ben emzirdigim için sahur yaparım illa ki ama ekmek değilde yumurta süt falan tüketmek niyetim akşamına da çok karbonlu yememeyi basariririz insAllah
Ben ekmeksiz yapamam. Şuan kilomuz yakin artik istersen sana listemi atarim

Ben ramazanda da devam edecem 3 5 kg verebiliriz dikkat edersek

Screenshot_20210405_203458.webp

Back
X