Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bu arada. Bir süredir teli fazla almıyorum elime. Buraya da gelemedim. Ama aklımdaydınz. Geçen hafta memlekete geldim. Ailemle gep beraber pikniğe gittik bikaç defa. Çok halsizlik vardı bende. Hatta bikaç defa ablama bulaşık yıkayacak enerjim yok heralde yaşlanıyoruz dedim. Bulaşıklar anneme ablama kalıyordu.sonra burun akıntım başladı. Ertesi gün de kokunun tamamen gittiğini farkettm. Test verdim negatif çıktı. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama ablamda öksürük Ateş vs var sanırım korona olduk.20 yaşındaki yeğenimde de koku gitmiş 5 sınıftaki yeğenim de grip olmuş. Çok şükür annemde babam da bişey yok. Diğer ablam da kalp hastası onda da bişey yok. Çok endişelendik gerçekten. Ama hepimiz aşılı olduğumuz için sanırım çok etkilenmedik. Ablalarım tek doz aşılı babam 3 diğerleri 2 doz

Allahima şükürler olsun negatif çıkmış sonuç
Geçmiş olsun canım şükür
İyiyim öyle bir gelip selam veriyim dedim özlemişim sen nasılsın

Nbr datlummm
Aynı işte kilo vermeye çalışıyoruz:)

Geçmiş olsun hepinize

Günaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Ufaklığın alçısı çıktı röntgen de çektiler temiz çıktı şükür.
Amine Busra adaçayı gargarası bademcik iltihabına iyi geliyor. Benim ufaklıgın bademcikleri çok sık iltahaplanıyordu 15 günde bir antiyotik kullanoyorduk artık o derece . ameliyat günü alınmıştı Allah razı olsun İbrahim Saraçoğlunun adaçayı gargarasını uyguladım
bengisu022 geçmiş olsun
+90 10 yıl sonrada bu kadroyla devam eder mi acep

canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim

Valla bizim 10 yıl oldu sizin olmasın

Ağzından yel alsın ya kasırga falan alsın

Geçmiş olsun bengisu

Merhaba.
Çayın başka marka olanını çok gördüm ama kullanmadım arkadaşlarında kullandığını duymadım.

Kesin bildiğim şey form çaylarının sık tüketilmesinin zararlı olduğu
Az önce dayanamadım baskül e bakayım dedim 2gunde 1kilo 200 gram gitmisss

Geçmiş olsun canım şükür

Aynı işte kilo vermeye çalışıyoruz:)

Geçmiş olsun hepinize

canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim

Geçmiş olsun bengisu
Teşekkür ederim kızlar

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1ceviz,1 tatlı kaşığı bal,1 tanesinden vişne reçeli,çaylar.
İkindi: 10-12 çubuk kraker,çaylar
Akşam: 1 küçük tabak üzeri sarımsak yoğurtlu börülce yemeği,yoğurtlu semizotu salatası
10 çubuk kraker,çaylar
2 lt su
2 kupa yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…