- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Çok geçmiş olsun canm. Allah şifa versinValla cok fena ya. Hic boyle gormedim daha once. Boğaz agrisi kulaga vuruyormus eli surekli kulaginda
İyi geceler bugün eşim yolda rahatsizlandi. Sarimsaklidan dönüş yolundaydik. Ayvacik ta ki akrabasina zor vardikyolda hastaneye uğrayıp ilac yazdirdi ama ayvaciga vardığımizda 39 derece ates vardı gözünü açamıyodu. Ordan birisi belli bir yere kadar getirdi bizi sonra da kp geldi. Tekrar hastaneye götürdük korona testi yaptirdi. Cok kötüyüm ya berbat bir gün geçirdik. İnşallah korona degilizdir. Kendi köyüme gidemedim bu sebepten. Eger pozitif cikarsak napicaz eve gidebilir miyiz hiç bilmiyorum
Geçmiş olsun canım şükürAllahima şükürler olsun negatif çıkmış sonuç
Aynı işte kilo vermeye çalışıyoruz:)İyiyim öyle bir gelip selam veriyim dedim özlemişimsen nasılsın
Nbr datlummm
Geçmiş olsun hepinizeGünaydın kızlar bu arada. Bir süredir teli fazla almıyorum elime. Buraya da gelemedim. Ama aklımdaydınz. Geçen hafta memlekete geldim. Ailemle gep beraber pikniğe gittik bikaç defa. Çok halsizlik vardı bende. Hatta bikaç defa ablama bulaşık yıkayacak enerjim yok heralde yaşlanıyoruz dedim. Bulaşıklar anneme ablama kalıyordu.sonra burun akıntım başladı. Ertesi gün de kokunun tamamen gittiğini farkettm. Test verdim negatif çıktı. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama ablamda öksürük Ateş vs var sanırım korona olduk.20 yaşındaki yeğenimde de koku gitmiş 5 sınıftaki yeğenim de grip olmuş. Çok şükür annemde babam da bişey yok. Diğer ablam da kalp hastası onda da bişey yok. Çok endişelendik gerçekten. Ama hepimiz aşılı olduğumuz için sanırım çok etkilenmedik. Ablalarım tek doz aşılı babam 3 diğerleri 2 doz
canım çok geçmiş olsun şifalar dilerimGünaydın kızlar bu arada. Bir süredir teli fazla almıyorum elime. Buraya da gelemedim. Ama aklımdaydınz. Geçen hafta memlekete geldim. Ailemle gep beraber pikniğe gittik bikaç defa. Çok halsizlik vardı bende. Hatta bikaç defa ablama bulaşık yıkayacak enerjim yok heralde yaşlanıyoruz dedim. Bulaşıklar anneme ablama kalıyordu.sonra burun akıntım başladı. Ertesi gün de kokunun tamamen gittiğini farkettm. Test verdim negatif çıktı. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama ablamda öksürük Ateş vs var sanırım korona olduk.20 yaşındaki yeğenimde de koku gitmiş 5 sınıftaki yeğenim de grip olmuş. Çok şükür annemde babam da bişey yok. Diğer ablam da kalp hastası onda da bişey yok. Çok endişelendik gerçekten. Ama hepimiz aşılı olduğumuz için sanırım çok etkilenmedik. Ablalarım tek doz aşılı babam 3 diğerleri 2 doz
Valla bizim 10 yıl oldu sizin olmasınGünaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Ufaklığın alçısı çıktı röntgen de çektiler temiz çıktı şükür.
Amine Busra adaçayı gargarası bademcik iltihabına iyi geliyor. Benim ufaklıgın bademcikleri çok sık iltahaplanıyordu 15 günde bir antiyotik kullanoyorduk artık o derece . ameliyat günü alınmıştı Allah razı olsun İbrahim Saraçoğlunun adaçayı gargarasını uyguladım
bengisu022 geçmiş olsun
+90 10 yıl sonrada bu kadroyla devam eder mi acep
Ağzından yel alsın ya kasırga falan alsınGünaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Ufaklığın alçısı çıktı röntgen de çektiler temiz çıktı şükür.
Amine Busra adaçayı gargarası bademcik iltihabına iyi geliyor. Benim ufaklıgın bademcikleri çok sık iltahaplanıyordu 15 günde bir antiyotik kullanoyorduk artık o derece . ameliyat günü alınmıştı Allah razı olsun İbrahim Saraçoğlunun adaçayı gargarasını uyguladım
bengisu022 geçmiş olsun
Günaydın kızlar bu arada. Bir süredir teli fazla almıyorum elime. Buraya da gelemedim. Ama aklımdaydınz. Geçen hafta memlekete geldim. Ailemle gep beraber pikniğe gittik bikaç defa. Çok halsizlik vardı bende. Hatta bikaç defa ablama bulaşık yıkayacak enerjim yok heralde yaşlanıyoruz dedim. Bulaşıklar anneme ablama kalıyordu.sonra burun akıntım başladı. Ertesi gün de kokunun tamamen gittiğini farkettm. Test verdim negatif çıktı. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama ablamda öksürük Ateş vs var sanırım korona olduk.20 yaşındaki yeğenimde de koku gitmiş 5 sınıftaki yeğenim de grip olmuş. Çok şükür annemde babam da bişey yok. Diğer ablam da kalp hastası onda da bişey yok. Çok endişelendik gerçekten. Ama hepimiz aşılı olduğumuz için sanırım çok etkilenmedik. Ablalarım tek doz aşılı babam 3 diğerleri 2 doz
Az önce dayanamadım baskül e bakayım dedim 2gunde 1kilo 200 gram gitmisssMerhaba.
Çayın başka marka olanını çok gördüm ama kullanmadım arkadaşlarında kullandığını duymadım.
Kesin bildiğim şey form çaylarının sık tüketilmesinin zararlı olduğu
O yüzden cazip geliyor vucuttan fazla su atılmasından başka bişey değilAz önce dayanamadım baskül e bakayım dedim 2gunde 1kilo 200 gram gitmisss
Geçmiş olsun canım şükür
Aynı işte kilo vermeye çalışıyoruz:)
Geçmiş olsun hepinize
Günaydın arkadaşlar
bengisu022 geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun şifalar dilerim
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun bengisu
Hayırlı olsun canom öğlen kaçta yiycen?
Şimdi yiyorum kuzum.14 buçuk saat olduHayırlı olsun canom öğlen kaçta yiycen?
2011 temmuz gibi başladım galiba bendeValla bizim 10 yıl oldu sizin olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?