aynen canim 1 kilo icin degmedi ki oda hemen geri yapismisti.ama karsiliginda mukemmel bir arkadas kazandim sonuc olarak degdi yani!
aynen canım bu açıdan bakarsak değmek ne kelime ilaç gibi geldi..birbiri için topik gezen arkadaşlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim 1 kilo icin degmedi ki oda hemen geri yapismisti.ama karsiliginda mukemmel bir arkadas kazandim sonuc olarak degdi yani!
Olsun be cnm, kalori hesaplama ii degil bence, istedigini yemelisin ki tatli krizleri gelmesin. Ama cok az olmasi sartiyla tabi.
Hadi hayirlisi, insallah vermissindir :Saruboceq:
Takipdeyim haberin ola aklinialirimsmile
Siveden dimi kaydirigubbakcemile3
Aslinda oyle konusmuyorum ama cok hosuma gidiyo o yuzden oyle yaziyorum
Aslen kayseriliyikkkkkk canoss
Umarımmm
ama ya vermediysemmm mafoldumben
Kizlar kizlar gelemmi yanaginizdan opemmi kaydirigubbakcemile3 Deliligim tuttu bugun afedersiniz kafamçokkarıştı
Hg cnmmm a.s.
Ne var ne yok? Ne var ne cok? Hersey yolunda mi bakem?
yarın tartılınca yazarım buraya umarım gidenler olmuştur....
kalori hesabına gelince onu yapmak bana iyi geliyor....
çünkü neyin ne kadar kalorisi olduğunu öğreniyorum.....
benim kolay kolay tatlı krizim gelmez :lepi:
ne guzel iste hep ogrenci kalmak varmis ya cok severdim okulu kizima hamile kaldiktan sonra biraktim ben okulu esim hala okuyor.okumak herzaman iyidir.sen okursan ilerde evlatlarinada cok faydan olur.mesela benim oglusum bu sene sinif atladi ablasi okadar gurur duydum ki allah herkese nasip etsin.
hiç öyle düşünme canım vermişsindir..o vermemek bana mahsus yarın yine tartıda görürsün aynı kiloda hatta daha fazla bile çekebiliyor :çok üzgünüm: ben niye veremiyorum anlamadım ama en yakın tanık sensin canım çok dikkat ediyorum sporumu aksatmıyorum ama gram da veremiyorum :çok üzgünüm:
tahmin etmistim.valla tam benim kafasin sende!ha ben kirsehirliyim pek kibardir ya sivemiz icine birde yabanci dil girince delikafadulden
iyidir be çıtırcık olumunekankayizsmile
aynen devam
gerçi bugün porsiyonlarım küçük olsa bile yediklerimin kalorisi yüksek olduğu için bir şeye varamadı :a015:
ama olsun pes etmek yok
benimde büyük gün yarın
yarın tartılıcammmmmmmmm:Saruboceq:
vereceksin canım benimm gör bak
yarin super bir gun olcek yani tarti haric hepimiz sevincez insallah haric derken agir basamicak yani
wawww sınıf atladı demek tebrikler canım yaaaaaaaa:hooray: mükemmel bir duygu olmalı..
anladım canım benim
tartılar ağlasın biz gülelim inşallah:roflol:
sagol canim anlatamicam kadar guzel bir duygu ogretmenler toplanip bizi cagirdiklarinda kendimi tutamayip agladim sevincten allahim nazarlardan korusun cumlemizin evladini![]()
insallah canim gun gelecek tartiya ihtiyac kalmicak soyle 38 beden citir oluruz insallah bana 40 beden de yeter sizler 36 gorun insallah
inşallah canım da benim pek sabrım kalmadı..kk ya takılmasam arkadaşlar burada motive etmese şimdiye bırakırdım herhalde hep aynı kilodayım çünkü
ben bu kalıpla 36 olacağımı sanmıyorum....
Black olabilirmiyim 36 beden ?sırnaşık şey
Aminnnn arkadaşımm....
Ne kadar mutlu olmuşsundur.....
Çok sevindim senin adına bir anne olarak böyle bir şey yaşamak çok güzel bir şeydir eminim ....