Başlangıç kilom: 94
Geçen haftaki kilom 94 ( yeni başladım zaten zemuszemus)
Bu haftaki kilom: 91kaydirigubbakcemile5
Hey kızlar nasılsınız bakalım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
selammm
ah ah biraz önce 50 topice bakdim bir arkadasimiz kilosu 56 ,bmi 20 yani bize göre bayagi zayif,ve pudding yapicakmis esine kendiside yemekden cekiniyor,imreniyorum o topice,biz direk kendimizi camdan atalim ozaman kaydirigubbakcemile3
Beterin beteri sen oluosun sanırım,üzülme kız mehmet vardır her şeyde bir hayır aklinialirimsmile
selam tombiklerim nasilsiniz.ben bu hafta tartilmicam hem diyetti pek uygulamadim hemde adettim normaldede 1,5 kilo kadar fazla ciktigim icin bu hafta moralimi bozmak istemiyorum ha bu demek degildirki diyeti birakiyorum haftaya bomba gibi bir donus yapacagim insallah!
Googleye kilotakibi yaz ,o siteye üye ol çok faydalı bir site canım..Menemen en pratik yemek olarak geldi bana şu dakikada..Ben tost yedim ayranla beraber 400 kalori gibi bişi onu da yapabilirsin)
Biliyorum tatlım senin sevgilin istanbuldaydı galiba Meruse seninle karıştırdı beni a.s
Allah kavuştursun sizi de üzme kendini insan sevdikten sonra mesafelerin önemi yok tabi herkes ister yanında olsun elini tutsun ama olmayınca olmuyor sıkma kendini :1hug:
bayilirim kolbastiya ya malum yeri kaldiramadigim icin bakmakla yetiniyorum:kedi:
Bademcim bir patatesi haşladım,içini açtım iki dilim ince peynir koydum onu yiyorum, ne dersin?
supersin canim tebrikler.iyiz ya sen?
Kizzzzzzzzzz al sanaaa alsanaalsanasmile
Hay dilim lay olaydi soylemeseydim su Mehmet olayini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Selammmmmm canlarimmmmmmmm
Bugunki kilom: 102.7kg :teytey: :teyteybaslangic: 105.2)
Toplam spor : 491 dk :sm_cool:
evet evet ben sizi karistirmisim ozaman neyse ikinizide allah kavustursun tamamina erdirsin insallah dugunuze gelelim kiz soyle citir citir gezeriz ortada iki gobek atariz gobek kalmicak ama olsun atacak kadar birakiriz artik napak
selam meruseciğim....tabiki bırakmak yoklmaz:
Selammmmmm canlarimmmmmmmm
Bugunki kilom: 102.7kg :teytey: :teyteybaslangic: 105.2)
Toplam spor : 491 dk :sm_cool:
Oryantel videolarım indi sonunda ayhh çok güldümmm elin ABD lisi ne anlamış oryantelden yaaa ben bunlardan güzel oynuyorumgeçen zamanıma yazık oldu...
Şimdi PTT de ve AVM de işlerim var ben kaçıyorum walk walk walk olayı =))) 1-2 saate kadar dönerim görüşürükkk çıtırlar.
bilmiyorumkismile ne eli maşalı çıktın sen yyaawlmaz:
İyiyim tatlım bugün evdeyim
Ama akşam işe gidicem
bilgisayarın başında sizleri okuyorum
Bu hafta spor yapmayan tembeller olarak hepimiz spora başlayalım guclubacismileve
ne dersiniz?
Hep söylüyoruz ama yapmıyoruz en azından birbirimizden utanıp yaparız belki :bbo:
Söz verirsek birbirimize mecbur kalıp yaparız vereliniortak
spor için birlikte anlaşmamış mıydık yapacağız diye canım..bana söylemen seni mahçup etmiyor herhalde kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?