Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Böylesini kaynar kazana atmalı,yandım anam dedikçe altına odun atmalı,altına odun atmalı -tatlicadiarzu-

selam meruseciğim....tabiki bırakmak yok lmaz:

Başlangıç kilom: 94
Geçen haftaki kilom 94 ( yeni başladım zaten zemuszemus)
Bu haftaki kilom: 91kaydirigubbakcemile5

Hey kızlar nasılsınız bakalım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis
Çok çok iyiyiz canım,bu hafta herkesin moral zirvede maşallah Allah bozmasın inşallah:Saruboceq: :enbuyukkk:

Googleye kilotakibi yaz ,o siteye üye ol çok faydalı bir site canım..Menemen en pratik yemek olarak geldi bana şu dakikada..Ben tost yedim ayranla beraber 400 kalori gibi bişi onu da yapabilirsin )

Bademcim bir patatesi haşladım,içini açtım iki dilim ince peynir koydum onu yiyorum, ne dersin?

evet evet ben sizi karistirmisim ozaman neyse ikinizide allah kavustursun tamamina erdirsin insallah dugunuze gelelim kiz soyle citir citir gezeriz ortada iki gobek atariz gobek kalmicak ama olsun atacak kadar birakiriz artik napak

supersin canim tebrikler.iyiz ya sen?

İyiyim tatlım bugün evdeyim

Ama akşam işe gidicem

bilgisayarın başında sizleri okuyorum

Bu hafta spor yapmayan tembeller olarak hepimiz spora başlayalım guclubacismileve

ne dersiniz?

Hep söylüyoruz ama yapmıyoruz en azından birbirimizden utanıp yaparız belki :bbo:

Söz verirsek birbirimize mecbur kalıp yaparız vereliniortak

Yapmayanlaradaaaaaa:mymeka:sırnaşık şey

Oryantel videolarım indi sonunda ayhh çok güldümmm elin ABD lisi ne anlamış oryantelden yaaa ben bunlardan güzel oynuyorum geçen zamanıma yazık oldu...

Şimdi PTT de ve AVM de işlerim var ben kaçıyorum walk walk walk olayı =))) 1-2 saate kadar dönerim görüşürükkk çıtırlar.

evet evet ben sizi karistirmisim ozaman neyse ikinizide allah kavustursun tamamina erdirsin insallah dugunuze gelelim kiz soyle citir citir gezeriz ortada iki gobek atariz gobek kalmicak ama olsun atacak kadar birakiriz artik napak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi kolay gelsin canim gorusuruk.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…