Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun.çevrende bahçe falan varsa bak.sinir otu diye bir bitki var.dolamaya çokiyi geliyor.

kızlar iyi geceler.arkadaşımdan yeni döndüm.eşimi biraz yürüteyim dedim.pc de aldım.arkadaşımı kızlarıyla ve eşiyle görüştürdüm.kızı yunanistana ,eşi antalyaya büyük ve ortanca kızı da ist.gitti.hem onu yalnız bırakmadım.hemde kızlarınyla konuşturdum.yalnız onun evinin yanı düğün salonu.nişan vardı.aman bir gareketli parçalar..bende dayanamayıp bir döktürdüm..sormayın kızları monitörden gülme krizine tutuldu,ne yapayım müzik sesinden durulmuyordu.bayağı iyi oldu..yediklerimi yaktım.

az kalsın unutuyordum.eğer Ahmet Hulusiyi seviyorsanız son kitabı Kuran çözümlerini sadece 2.5 liraya herkese gönderiyor.bayağı kalın ve ciltli bir kitap.ahmethulusiorg.den girince formu doldurun..ben her kştabını okudum.çok yararlandım..

Ben uyuyorum çıtırlar iyi geceler ...

Yarın tartılma günü Allah baskülde hepimizin yüzünü güldürür inşallahhhhh...

iyi geceler kızlar
kalktığımdan beri yiyorum yani 11den beri kuscam artık off umarım başlarım artık diyete

Günaydın +90 sakinleri dükkanı açıyorum,gecikmeyin sizde...

Tartılıp güzel haberlerle dökülün tükana..:)))

Artık ramazandı bayramdı bitti hominigırtlak dönemi,güzeldi ama bitti..:)))

Erkenden uyanıyorsunuz aç karnına cıbıl bir şekilde tartılıyorsunuz,isporlarınızı yazıyorsunuz.:)) Geç bir saate kalmasın..:))

Yenacım ne yazık ki bugün izin isteyeceğim, kilo almış olma korkusundan heralde tartıya çıkamadım,
haftalık spor: 90 dk yürüyüş ve 120 dk eliptik bisiklet

Günaydın Kızlaaarrr

Dualarım kabul oldu bugüün baskül yüzümü güldürdü :Saruboceq: Çok şükürrr...

2 gündür rejimdeyim. Geçen hafta tartıldığımda;
121 kg bugün 119.1 :sm_cool:
Spor 2 gündür yapıyorum toplam 225 dakika.

Allahımmmm en kısa sürede 118 ide görürüm inşallahhhh :1rolleyes: regl olacağım galiba yaaa :çok üzgünüm:

ya ben bugün unuttum yemek yemeden önce tartılmayı :S
dün 79.7 çıkmıştım YENAcıgım sen beni 79.7 olarak al canım
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…