Aaaaaa ne diyorsun yaaa kötükedihüso o çocuğu elime geçirsem vallaaaaaaa gebertirim pislikkkk herifleeeeeeeeeerrrr acayip sinir oluyorum böyle pisliklereeee. Bana da sürekli böyle şeyler söylüyorlar bende çok kırılıyorum hattaa argooo argo şeyler hem de çoluk çocukta değil burda kocaman adamlar bile pis pis laf atıyorlar Alllaaaahhhhhhhhh islaaah etsin böylelerini
CAnımcım ben de 109 kiloya son günlerde aldıkalrımla ulaşmıştım. Çabuk laınan kilo çabuk veriliyor. Bir de malum diyetin ilk günlerinde hızlı kilo veriliyor. Bir de oranlamak lazım. 109'dan 106ya düşmek kolay.
Arkadaşların dediği gibi protein ağırlıklı beslendim. süt, peynir, yoğurt yedim. doğadan form çayı içtim. akşamları çok azıcık yedim. hatta bazen sadece domates salatalık.
henüz spora başlamadım. ona da başlasam iyi olacak.
:çok üzgünüm:
içim biraz ferehladı geri almama fikri olunca opuyorumnanaktan ben şimdi yürüyüşe gideyim en iyici baharcıgımın da dedigi gibi yogurt falan alayım benımde yüyüyüs yapma şansım yok kızlar ya gecen hafta kuzenımle yürüyüşe gıttım ben yaşlarım da cocuk lafa attı cok moıralım bozul cokk sen bu yapıyla dışarda gezmeye utanmıyomusun su kalcaya bak dedi acıkcası ondan sonra herkez bana bakıyo gb geldi o gun ne agladım bir bilseniz :sinifsinif::çok üzgünüm:
kızlar hepiniz bekar ve genç misiniz?
ben 38 yaşında menapozlu bir hatunum da
Sana bu lafı söyleyen diller cayır cayır yanar inşallah....Tez zamanda....
Offfff asabım bozuldu......
Bakma sen bunlara canım,bunlarda bir çeşit sapık işte...Kimbilir kendinde ne eksiklik
var ki bu iğrenç lafı söyleyerek egosunu tatmin etti.Zavallı yaratık....
Öpüyorum seni tatlım,kulak asma sen bu sapıklara.....
Geçen bildirimde 79.3müşüm
Buhafta 76.9
Giden 2.4
Spor 210 dk maalesef :çok üzgünüm:
Arkadaşlar nerelerdesiniz bakayım.....
Herkes dizilere daldı galiba.....Ben hem hanımın çiftliğini seyrediyorum hemde sizi bekliyorum bu gece nöbetçi benim galiba.........
Bu gün bir ahbabın nikahına gittik...Taaa üsküdarda.Saat 15.25 te ki nikah için sabahtan yola çıtık.Çok iyi geldi bana çok uzun süredir karşıya geçmemiştim.Tabii yeme düzenim çok doğru olmadı ama gene de yazayım alışkanlık olsun benim için......
Sabah:
1 tane yağsız tost (peynirli) 3 adet şekersiz çay
Öğlen. 1 adet sucuklu tost,1 bardak ayran (dışarda olduğumuz için tost tercih ettim.Lokantaya girsek yanmıştım.Güvenemedim kendime)
Akşam: 2 büyük parça tavuk ızgara,domates salatalık........
1 sade kahve ve:1no2::1no2::1no2:
E hadi geli gari.......
Benim boy 171, kilo 106
35 yaşında menapoza girdim. çok doktora gittim. ama uzatamadılar. çok şükür 1 oğlum var. 9 yaşında. çalışan bayanlarda erken menapoz daha çok görülüyormuş, özellikle stresli işlerde
Keten tohumu,sarımsak,lokum,bağ yaprağı sürmediğim kalmadı yyaaw hemencecik geçsin diye.. benm yarın Denizli'ye gitmem gerek :asigim:
valla anlıyacagın yürüyüs yapamıyorum cnm bende cok sinir oluyorum ınanır mısın yuruyus tarzında yürüyücen herkez arkamdan bişi dicek sanıyorum bırakıyorum :2: benım ruh halım ı degiştirdi bu davranışlar
CANIM ÖĞRENCİ olduğuna göre yaşın da henüz ufak demektir, böyle şeylere üzülmeni normal karşılıyorum ama bu üzüntüleri hayatının temellerine sakın ola ki koyma, biriktirme...bazı insanlar gerÇekten KÖTÜ dür...bunlar için yapılacak bişi yok...sen azmet ve yalnız kendin için sağlığın için ruhunu rahatlatmak için incel...ben de yürüyüşlerimde nelerle karşılaştım inanamazsın..hatta yakın arkadaşlarımdan da hoş olmayan şeyler duymuşluğum vardır pek çok...öğrenciyken daha da zor gelir atlatması ama sakın üzme canını...azmin iradenin elinden uçan da kaçan da kurtulamaz...tak bi kulaklık bangır bangır dinle...çevredekilere kapat kendini sporunu yaparken...yoksa densiz çok...yaşın ufak olduğundan önünde inşallah da uzun yıllar var demektir...acele kilo vermek yerine sağlıklı beslenmenin kurallarını oturt gerekirse tüm fazlalığını 1-2 senede at ama kararlı ol...bazen ailemiz ye yawrum şuncağızı yemekten bişe çıkmaz der, bazen arkadaşlarımız hevesimizi kırar aman ye ne olacak diye...ama hiç biri bizim bedenimizin içinde bizimle beraber yaşamazlar...ne yaparsan kendine...azimli ol...herşeyi de kafana takma..al sana abla nasihati:enbuyukkk:
selam tatlım ne kadar iyi görünüyorsun bence en kısa sürede bu hale gelirsinkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar nerelerdesiniz bakayım.....
Herkes dizilere daldı galiba.....Ben hem hanımın çiftliğini seyrediyorum hemde sizi bekliyorum bu gece nöbetçi benim galiba.........
Bu gün bir ahbabın nikahına gittik...Taaa üsküdarda.Saat 15.25 te ki nikah için sabahtan yola çıtık.Çok iyi geldi bana çok uzun süredir karşıya geçmemiştim.Tabii yeme düzenim çok doğru olmadı ama gene de yazayım alışkanlık olsun benim için......
Sabah:
1 tane yağsız tost (peynirli) 3 adet şekersiz çay
Öğlen. 1 adet sucuklu tost,1 bardak ayran (dışarda olduğumuz için tost tercih ettim.Lokantaya girsek yanmıştım.Güvenemedim kendime)
Akşam: 2 büyük parça tavuk ızgara,domates salatalık........
1 sade kahve ve:1no2::1no2::1no2:
E hadi geli gari.......
miyo, listede olmak istiyormusun.? Eğer öyleyse kilonu yazarmısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?