Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla anlıyacagın yürüyüs yapamıyorum cnm bende cok sinir oluyorum ınanır mısın yuruyus tarzında yürüyücen herkez arkamdan bişi dicek sanıyorum bırakıyorum :2: benım ruh halım ı degiştirdi bu davranışlar

tş ederim cnm tüyolar için zemuszemus

Sana bu lafı söyleyen diller cayır cayır yanar inşallah....Tez zamanda....

Offfff asabım bozuldu......

Bakma sen bunlara canım,bunlarda bir çeşit sapık işte...Kimbilir kendinde ne eksiklik

var ki bu iğrenç lafı söyleyerek egosunu tatmin etti.Zavallı yaratık....

Öpüyorum seni tatlım,kulak asma sen bu sapıklara.....

kızlar hepiniz bekar ve genç misiniz?

ben 38 yaşında menapozlu bir hatunum da

Hoş geldin canım...Başarılar....Şeniz

Evet canım bu topikte hepimiz genciz.....hihoyyythihoyyythihoyyyt

Ben mesela .......bayanssulusmilebayanssulusmile

Tatlım 49 yaşında bir menapozlu da benim.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıTekrar hoş geldin....

:teselli:zemuszemus
cok teskkur ederım cnmm cokda haklısınn bır nevı sapıklar kesın bı eksıklık var oda kafalarında var bı sorunnn bendee senı cok opuyorumm saolasınn cnm

kimse yok mu neyse ben yedıklerımı yazayım kahvaltı bır dılım cavdar ekmegi az domates ve cay öğlen de 5 bardak şekersiz cay bir diyet kepeklı bisküvi akşam da 1 kepçe corba 4 kaşık patlıcan 1 dilim cavdar ekmegi artı küçük ev baklavası (4) asrın hatası sanırım bırde yarım saatlık yurus ama temolu degıl 50 tane de merdıven cıktım bu spora girer mi:))

kızlar geç kaldım biliyorum ama Yena'cım benide listeye ekle lütfennnnnn

Bugün biraz rahatsızdım malum dönem nedeniyle

Listede kendimi görürsem daha motive oluyorum...

Gerçi sadece 100 gr verdim ama olsun

zaten malum döneme girdimm ama yinede 100 gr gitmiş

Başlangıç: 94 kg

Geçen hafta : 87.200

Bu hafta : 87.100

Arkadaşlar nerelerdesiniz bakayım.....

Herkes dizilere daldı galiba.....Ben hem hanımın çiftliğini seyrediyorum hemde sizi bekliyorum bu gece nöbetçi benim galiba.........
Bu gün bir ahbabın nikahına gittik...Taaa üsküdarda.Saat 15.25 te ki nikah için sabahtan yola çıtık.Çok iyi geldi bana çok uzun süredir karşıya geçmemiştim.Tabii yeme düzenim çok doğru olmadı ama gene de yazayım alışkanlık olsun benim için......
Sabah:
1 tane yağsız tost (peynirli) 3 adet şekersiz çay

Öğlen. 1 adet sucuklu tost,1 bardak ayran (dışarda olduğumuz için tost tercih ettim.Lokantaya girsek yanmıştım.Güvenemedim kendime)

Akşam: 2 büyük parça tavuk ızgara,domates salatalık........
1 sade kahve ve :1no2::1no2::1no2:
E hadi geli gari.......

CANIM ÖĞRENCİ olduğuna göre yaşın da henüz ufak demektir, böyle şeylere üzülmeni normal karşılıyorum ama bu üzüntüleri hayatının temellerine sakın ola ki koyma, biriktirme...bazı insanlar gerÇekten KÖTÜ dür...bunlar için yapılacak bişi yok...sen azmet ve yalnız kendin için sağlığın için ruhunu rahatlatmak için incel...ben de yürüyüşlerimde nelerle karşılaştım inanamazsın..hatta yakın arkadaşlarımdan da hoş olmayan şeyler duymuşluğum vardır pek çok...öğrenciyken daha da zor gelir atlatması ama sakın üzme canını...azmin iradenin elinden uçan da kaçan da kurtulamaz...tak bi kulaklık bangır bangır dinle...çevredekilere kapat kendini sporunu yaparken...yoksa densiz çok...yaşın ufak olduğundan önünde inşallah da uzun yıllar var demektir...acele kilo vermek yerine sağlıklı beslenmenin kurallarını oturt gerekirse tüm fazlalığını 1-2 senede at ama kararlı ol...bazen ailemiz ye yawrum şuncağızı yemekten bişe çıkmaz der, bazen arkadaşlarımız hevesimizi kırar aman ye ne olacak diye...ama hiç biri bizim bedenimizin içinde bizimle beraber yaşamazlar...ne yaparsan kendine...azimli ol...herşeyi de kafana takma..al sana abla nasihati:enbuyukkk:

hg kızlar :))) valla ıradelı cıktın beyzuş ben kesın dısarda olsam götürmüştümm :kedi::roflol:

Aramıza hoşgeldin...

Merak ettim stressli iş deyince ne iş yapıyordun?

Benimde iş streslide acaba aynı iş kolundamıyız?

Keten tohumu,sarımsak,lokum,bağ yaprağı sürmediğim kalmadı yyaaw hemencecik geçsin diye.. benm yarın Denizli'ye gitmem gerek :asigim:

Denizli'ye gelmişken geçerkende bize uğrasana be canım özel araba ile geliyorsan geçerken beklerim olumunekankayizsmile

Valla bende o yüzden dışarıda yürümeyi sevmiyorum

O yüzden leslie evde spor için biçilmiş kaftan bana göre

Çünkü dışarda yürürken insanlar laf atmasalar bile akıllarından geçenleri biliyorum...

Benim sana tavsiyem leslie ile spor yap canım daha rahat olur senin için

cok tş ederım abla cok haklısın fazla takıyorum ıyıce kapanıyorum sankı eksıklıklerım yada beceremedıklerım yuzume vurulucakmıs gb hıssetırıyo arkamdan herkez alay edıyo ınanır mısın ınsanların yuzum ıcın olan ıltıfatını bıle ınanmam ben cırkınım hıc kılolu ınsan begenır mı sevgılım var mesela o benı hep aldartabılır nıye cünkü ben KİLOLUYUM son ıkı yılda ben bu pskolojiyle yaşıyorum bilmıyorum bu hallerde olan var mı ?ablacım önemseyip yazdıgın fikir verdigin icin cok saol

miyo, listede olmak istiyormusun.? Eğer öyleyse kilonu yazarmısın..

Kızlarrr bu benim 90 kg olduğum halim şimdi böyle olsam yeter ya ...
selam tatlım ne kadar iyi görünüyorsun bence en kısa sürede bu hale gelirsinkaydirigubbakcemile3

selam.. sana ve herkese iyi geceler...

miyo, listede olmak istiyormusun.? Eğer öyleyse kilonu yazarmısın..

yena selam canım beni d listeye yazarmısın ..pc bozuk düzenli giremiyorum ama listeden silme mutlaka bildirimde bulunurum ...başlangıç 143..geçen hafta139...bugün 136.8.....

kızlar iyi geceler..çok geç kaldım ama malum bugün aybaşı..bankalara koştur,sıra bekle derken buraya gelebilmem gecikti özür dilerim..2 gündür yine böbreklerde faaliyet yok..neyse
kilo93.300
spor,2 km.yürüyüş.1 saat
430dakika aletli jimnastik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…