Yaağmurgözlümmm esmer renkli sert kabuklu ekmek deyince aklıma tandır ekmeği geldi çocukluğumun bir kısmı tokatta geçti ve oranın yerli hanımları taş fırınlarda tandır ekmeği yaparlardı nasıl özledimmmm nassssssssssııllllll anlatamam yaaa erzurumda yok tandır ekmeği olan bir memlekette yaşayan var mı aranızda sempatiksalakcinni
ben bugün sabah ama saat 12 di yani1 haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık 4 zeytin 2 ince dilim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay saat 3 te 1 tane armut 1 şekersiz sütlü nescafe 1 mercimek köftesi akşam1 kase çorba 2 kepçe türlü 2 dilim ekmek salata saat 20 de şekersiz çay ve 2 tane halka susamlı bisküvi saat21 -22 arası 3 tane armut
ben bugün sabah ama saat 12 di yani1 haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık 4 zeytin 2 ince dilim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay saat 3 te 1 tane armut 1 şekersiz sütlü nescafe 1 mercimek köftesi akşam1 kase çorba 2 kepçe türlü 2 dilim ekmek salata saat 20 de şekersiz çay ve 2 tane halka susamlı bisküvi saat21 -22 arası 3 tane armut
bende yazayımda şok olun anacımmm....
Sabah kahvaltısı
şekersiz çay sayısını bilmiyorum
çok az ekmek ve biraz peynir, az domates ve salatalık( kahvaltı kısmı az öğleden sonra yiyeceğimi bildiğim için az yedim)
Saat 15:30 gibi ( günüm vardı )
1 dilim revani
1 dilim kakaolu kek
2 dilim börek
1 tane kruvasan
1/2 kase patates salatası
Akşam yemeği( birde utanmadan akşam yemek yedim :kedi:)
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 dilim börek
1/2 kek
ay ne kadar yüzsüz bir rejimperverim ben yaaaa :jeyyar:
anaaaaaaaaaammmmmmmmmm delikafadulden ne bulduysa götürmüş hatun sempatiksalakcinni
evetttttttttbilmiyorumkismile
ben biliyorum niye böyle olduğumu hemen kendime çeki düzen vermeliyim alsanaalsanasmile
Haklısın canım ramazanda 1 ay boyunca yedik ne bulduysak aldığımız 1 kilocuk 2 kilocuk onlarda pıt pıt eridi insana rahatlık veriyor ama biz kilomuzu korumaya çalışmıyoruz ki zayıflamaya çalışıyoruz tabiii ki arada bir olur ama rejim psikolojisinden uzaklaşmamak lazım olumunekankayizsmile
bende yazayımda şok olun anacımmm....
Sabah kahvaltısı
şekersiz çay sayısını bilmiyorum
çok az ekmek ve biraz peynir, az domates ve salatalık( kahvaltı kısmı az öğleden sonra yiyeceğimi bildiğim için az yedim)
Saat 15:30 gibi ( günüm vardı )
1 dilim revani
1 dilim kakaolu kek
2 dilim börek
1 tane kruvasan
1/2 kase patates salatası
Akşam yemeği( birde utanmadan akşam yemek yedim :kedi:)
1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 dilim börek
1/2 kek
ay ne kadar yüzsüz bir rejimperverim ben yaaaa :jeyyar:
Ne yaptın böyle,sakın bir daha yapma falan demek istiyorum ama,belkide bu şekilde beslenmenin bir sebebi vardır.Tatlıyı çok yemişsin reglin mi yakın,yoksa sende benim gibi kafana bir şeyi takıp sıkılıncamı çok yiyorsun.Bunları çözersen bir daha olmaz diye umut ediyorum.Geçmiş olsun.Olmuş bitmiş,geçmiiiiiişşşşş.Yarın yeni bir gün başlayacak.....Şeniza.s.
evet haklısın biliyorum
ama yapmışım bir güzell
misafirlerim gelmişşş
çeken var çekemeyen var bende yedim bir güzelllkötükedihüso
"hatuna bak hem yiyor hemde zayıflıyor " desinlerrrr opuyorumnanaktan
Çünkü daha önceki muhabbetlerde benim rejim yapmamla dalga geçenler vardı
aslında kendime yaptım biliyorum ama
yarın yediklerime dikkat ederim artıkk :kedi:
Pardon......Burayı okumadan yorum yaptım.Sebebin bence çok geçerli.Dalga geçen salaklara iyi ders olmuştur görüntün inşallah...
Birde bilimsel bir yazı okumuştum diyet üzerine.Şöyle diyordu:
Diyet yaparken kaçırdığınız günün ertesi proteinle beslenin.Mümkün olduğunca karbonhidrat almayın.Alınan besinlerin yağ olarak depolanması 24 saat sonra gerçekleşiyor.Yarın senin için çok önemli sen ne yapacağını bilirsin......
evet ablam diyete başladıktam sonra tam 7 kilo verdim ve herkes farketti
ama bu arkadaştan hiç vermişsin iyi olmuş sözleri duymadım
eşi ve kendisi sadece beni sinir ediyorlar
ama Allah'tan fazla karşılaşmıyoruzzz
Amannnn zaten bu tür insanları kafaya takmamak lazımmm
Biz yolumuza devam edilim dış mihrakların oyunlarına gelmeyilim değilmi CADIARZU
Anlaşıldıııııı
yarın kahvaltı sadece yumuta ve peynirrrrr
öğlen ton balıklı salata
akşam et yada tavuk
yersem telafi edebilirimmm değilmi ablası
boş ver kıskanalar çatlasın yediklerinede pişman olma yarın dengelersin
evet ablam diyete başladıktam sonra tam 7 kilo verdim ve herkes farketti
ama bu arkadaştan hiç vermişsin iyi olmuş sözleri duymadım
eşi ve kendisi sadece beni sinir ediyorlar
ama Allah'tan fazla karşılaşmıyoruzzz
Amannnn zaten bu tür insanları kafaya takmamak lazımmm
Biz yolumuza devam edilim dış mihrakların oyunlarına gelmeyilim değilmi CADIARZU
Anlaşıldıııııı
yarın kahvaltı sadece yumuta ve peynirrrrr
öğlen ton balıklı salata
akşam et yada tavuk
yersem telafi edebilirimmm değilmi ablası
Çok güzel menü...Kesinlikle bu günkü yenenler yağ olarak depolanmayacak.
Kıskanıp laf söz edenlerde yakında görecek gününü....Kesinlikle ilkbahara istediğimiz kiloda girmeliyiz....
evet denizliliyim ama trabzondayım şimdiaynen kıskananlar çatlasınnnnnopuyorumnanaktanzemuszemus
bu arada sende denizlideyimişsin
+90 'a denizliden katılanların maşallahı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?