Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün sabah ama saat 12 di yani1 haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık 4 zeytin 2 ince dilim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay saat 3 te 1 tane armut 1 şekersiz sütlü nescafe 1 mercimek köftesi akşam1 kase çorba 2 kepçe türlü 2 dilim ekmek salata saat 20 de şekersiz çay ve 2 tane halka susamlı bisküvi saat21 -22 arası 3 tane armut

Herkese iyi akşamlar...

Bu günkü menüm

Sabah:
Yağsız tost(peynirli),bol şekersiz çay
Ara: 8-10 üzüm

Öğlen:
3 ızgara köfte ve 1 parça ızgara tavuk,1 domates

Akşam:
1 kutu ton balığı(160 gr)yağı tamamen süzülmüş.Ligh olanları çok kötü yenecek gibi değil.2 salatalık

Ara:
Hiç bir fikrim yok.Sanırım bir meyva yerim.
Bol su içmeye çalışıyorum.

Eruzurumda tandır ekmeği yaparlar diye biliyorum yok mu gerçekten?

ya da şöyle olabilir getirip satmıyorlardır..

siz benim yediklerimi bir duysanız bu nasıl bir rejimdir diyerek şok olursunuz!!!!!akannehir

Ya ben hala diyete konsantre olamıyorum yaaa:gitme:

İyi akşamlar canım.
Sorduğun için söylüyorum.
Akşam yemeğindeki türlü 1 kepçe,ekmek 1 dilim ve arada yediğin 3 armut 1 olsaydı sanki daha iyi olacaktı gibi geliyor bana..Benim fikrim tabii.Yanılıyor da olabilirim.
Ayrıca üzülme c.tesi,pazar nedense biraz kaçırıyoruz olur o kadar....

bende yazayımda şok olun anacımmm....

Sabah kahvaltısı

şekersiz çay sayısını bilmiyorum

çok az ekmek ve biraz peynir, az domates ve salatalık( kahvaltı kısmı az öğleden sonra yiyeceğimi bildiğim için az yedim)

Saat 15:30 gibi ( günüm vardı )

1 dilim revani
1 dilim kakaolu kek
2 dilim börek
1 tane kruvasan
1/2 kase patates salatası

Akşam yemeği( birde utanmadan akşam yemek yedim :kedi:)

1 tavuk incik
1 dilim ekmek
2 dilim börek
1/2 kek

ay ne kadar yüzsüz bir rejimperverim ben yaaaa :jeyyar:

anaaaaaaaaaammmmmmmmmm delikafadulden ne bulduysa götürmüş hatun sempatiksalakcinni

anaaaaaaaaaammmmmmmmmm delikafadulden ne bulduysa götürmüş hatun sempatiksalakcinni

evetttttttttbilmiyorumkismile

ben biliyorum niye böyle olduğumu

bu ara yiyorum ama yinede kilo almıyorum ondan aldığım gazla

yemeye devam ediyorum ama

bu uzun sürmezzzzlmaz:

hemen kendime çeki düzen vermeliyim alsanaalsanasmile

evetttttttttbilmiyorumkismile
ben biliyorum niye böyle olduğumu hemen kendime çeki düzen vermeliyim alsanaalsanasmile

Haklısın canım ramazanda 1 ay boyunca yedik ne bulduysak aldığımız 1 kilocuk 2 kilocuk onlarda pıt pıt eridi insana rahatlık veriyor ama biz kilomuzu korumaya çalışmıyoruz ki zayıflamaya çalışıyoruz tabiii ki arada bir olur ama rejim psikolojisinden uzaklaşmamak lazım olumunekankayizsmile

evet haklısın biliyorum

ama yapmışım bir güzell

misafirlerim gelmişşş

çeken var çekemeyen var bende yedim bir güzelllkötükedihüso

"hatuna bak hem yiyor hemde zayıflıyor " desinlerrrr opuyorumnanaktan

Çünkü daha önceki muhabbetlerde benim rejim yapmamla dalga geçenler vardı

aslında kendime yaptım biliyorum ama

yarın yediklerime dikkat ederim artıkk :kedi:

Ne yaptın böyle,sakın bir daha yapma falan demek istiyorum ama,belkide bu şekilde beslenmenin bir sebebi vardır.Tatlıyı çok yemişsin reglin mi yakın,yoksa sende benim gibi kafana bir şeyi takıp sıkılıncamı çok yiyorsun.Bunları çözersen bir daha olmaz diye umut ediyorum.Geçmiş olsun.Olmuş bitmiş,geçmiiiiiişşşşş.Yarın yeni bir gün başlayacak.....Şeniza.s.

Yok be ablacımmmm

aslında tatlı hiç sevmem ve de fazla yemem

ama bugün bir istisnaydı

malum dönemdeyim şu an belki onun azda olsa etkisi vardır

ama malum dönem geçsinnnnn

hemen düzenimi kuracağımmm

yoksa bu şeklide olmazz

gerçi hergün böyle yemiyorum bugün günüm vardı

Pardon......Burayı okumadan yorum yaptım.Sebebin bence çok geçerli.Dalga geçen salaklara iyi ders olmuştur görüntün inşallah...
Birde bilimsel bir yazı okumuştum diyet üzerine.Şöyle diyordu:
Diyet yaparken kaçırdığınız günün ertesi proteinle beslenin.Mümkün olduğunca karbonhidrat almayın.Alınan besinlerin yağ olarak depolanması 24 saat sonra gerçekleşiyor.Yarın senin için çok önemli sen ne yapacağını bilirsin......

evet ablam diyete başladıktam sonra tam 7 kilo verdim ve herkes farketti

ama bu arkadaştan hiç vermişsin iyi olmuş sözleri duymadım

eşi ve kendisi sadece beni sinir ediyorlar

ama Allah'tan fazla karşılaşmıyoruzzz

Amannnn zaten bu tür insanları kafaya takmamak lazımmm

Biz yolumuza devam edilim dış mihrakların oyunlarına gelmeyilim değilmi CADIARZU

Anlaşıldıııııı

yarın kahvaltı sadece yumuta ve peynirrrrr

öğlen ton balıklı salata

akşam et yada tavuk

yersem telafi edebilirimmm değilmi ablası

boş ver kıskanalar çatlasın yediklerinede pişman olma yarın dengelersin

Çok güzel menü...Kesinlikle bu günkü yenenler yağ olarak depolanmayacak.
Kıskanıp laf söz edenlerde yakında görecek gününü....Kesinlikle ilkbahara istediğimiz kiloda girmeliyiz....

kızlar ben zayıflayana kadar saçlarımı uzatacağım sonra bir güzel röfle sonra kendime güzel bir askılı elbise topuklu ayakkabılar alacağım salına salına yürüyeceğim İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…