canımhaftasonu ya ondan heralde girip okuyup çıkıyoruz galiba azmet zayıflıcaz merak etme bence az çık açık havada yürü sonra gel kendine bi salata yap mesela patates salatası yağsız yanınada çay ohhh az kaolrili bi menü ben mutsuz oldummu eski resimlere bakarım öyle yapabilirsin canım yaza badilerin üstüne yelek giymek istemiyom ben yaz gelince nefret ediyom millet tek tşörtle ben üstüne yelek kapatıca ter kan içinde deli oluyom onun için zayıflıcam en çokta kemer takmak istiyorum koca göbeğiim gidince inşallah zayıflıcazzz kiloları vericezz byyydestek istedik emme kimsenin biyerisi duymadi:roflol: neysseee öyle olsun bakalimgamyoncuiremsu
haftada bi o kadar olur canım takma yav bu kadar dışarı çıkınca abartma yeterkızlar geldim.yine kimscikler yok.hava cok güzel.birazdan bende cıkıcam dışarı.bu sabah pekte sağlıklı bi kahvaltı yapmadım
eşim yoktu,bende 1 su bardağı sütle 1 eti browni yedim mutlu ettim kendimi.100 gr 420 yazıyo üstünde kolori.benimki 40 grmlık paketti işte öf 190 kolori filan aldım .pişmanmıyım evettttttttttttttttttt :1ninca:
gel canım gel hepberaber verelim paylaş bizimlene yediklerini kilonu:enbuyukkk:slm bende sizlere katılmak istiyorum bu kilolara artık dur demek istiyorumm:a015:
aa hüzün aşkolsun destek olmaz mı sana =) gercekten kılo vermek öle mutluluk verıcı bişi ki ben bır hftadr dıyet yapıyorum ve 5 kılo verdım =) 95 kıloyla başladım ve suan 90.3 kıloyum . sadece azim azim azim .. başka bişi yok=) kendımıze guwenıyoruz zayıflıcaz hep bırlıkte=)
kızz hüzün seni yakaladım farkındamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?